Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Landskrona , Nyhamn Fiskargränden 3D

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 7 388 kr
inkl vatten, värme samt kabel-tv (grundutbud) och bredband (50/10) via Tele2
Boarea: 116 m2
Rum: 5
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
Perfekt beläget gathus med gemensam pool ett stenkast från 'Sundet'

Nu har vi äntligen nöjet att presentera ett trivsamt radhus om hela 116 kvm på optimalt läge! I en trevlig och välskött bostadsrättsförening finner du ett välplanerat och rymligt boende i två plan. Bostadens entréplan erbjuder en hall med bra förvaringsmöjligheter, en praktisk gäst wc, kök med utgång till uteplatsen och den fridfulla innergården med pool, samt ett generöst vardagsrum. En trappa upp finner du ett större allrum med utgång till den soliga terrassen i önskat västerläge, två bra sovrum samt ett badrum. Värt att notera att allrummet med enkla medel kan delas av till två separata rum (enligt ursprunglig planlösningen), vilket ger bostaden hela 5 rum (varav 4 sovrum). I närområdet finns underbara promenadstråk och oändliga möjligheter till bad samt all tänkbar service så som exempelvis allmänna kommunikationsmedel och livsmedelsbutiker. Venbåten lägger till alldeles runt knuten och stadskärnan ligger endast en kort promenad bort. På Fiskargränden 3D är det verkligen lätt att trivas!
Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall

En ljus, öppen och väldisponerad hall med fina förvaringsmöjligheter välkomnar dig till Fiskargränden 3D.

Gäst wc

Från hallen når du enkelt den praktiska gästtoaletten.

Vardagsrum

Vardagsrummet erbjuder en härlig social sällskapsyta. I denna del finns det gott om plats för såväl soffgrupp, fåtölj och tv-möblemang samt ett större matsalsbord. Rummet har ljusa väggar och på golvet ligger en snygg parkett.

Kök med matplats

Vidare tar vi oss in till det rymliga köket. Här erbjuds fina arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl & frys (Samsung 2020), induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. På golvet ligger klinkers med skön golvvärme. Från köket når du den mysiga uteplatsen och även föreningens gemensamma innergård med pool - en lyx i vardagen!

Tvättstuga & bastu

På entréplanet finns även en välutrustad tvättstuga och intill en egen bastu - ytterligare en lyx!

Övre plan

Allrum med terrass

En trappa upp når du ett synnerligen generöst allrum som vid behov enkelt kan omvandlas till ytterligare två sovrum. Allrummet rymmer ledigt sittgrupper och tv-möblemang. På golvet ligger parkett. Från allrummet når du den härliga terrassen i perfekt solläge med plats för både matbord och grillen. Här kan du verkligen njuta av solen och den rogivande utsikten över innergården.

Sovrum

Bostadens största sovrum är lättmöblerat och har gott om plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Detta rogivande rum har ett vackert burspråk som skänker rummet ytterligare harmoni.

Sovrum

På detta våningsplan finns ytterligare ett mysigt och lättmöblerat sovrum. Detta rum är ett perfekt barnrum med plats för både lek och läxläsning.

Badrum

Badrummet är inrett med wc, duschkabin med kombinerad ångbastu, tvättställ samt handdukstork.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Boarea:

116 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

5

Andel i föreningen:

7.66792 %

Andel av årsavgift:

7.66792 %

Lägenhetsnummer förening:

62-2706-1-10

Lägenhetsnummer register:

1001

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

SKÄLEN 16

Byggnadstyp:

2-plans radhus

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Övriga byggnader:

Vindsförråd

Energideklaration:

Energideklaration: Utförd

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

2 st

Elkostnad:

5 250 kr/år

Total driftkostnad:

5 250 kr/år, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 0 kr

Förening

Namn:

Riksbyggens Bostadsrättsför Landskronahus Nr 4

Organisationsnummer:

716407-3103

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Överlåtelseavgift betalas av:

Säljare

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Våningen & Villan har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.
För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:
Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Under en period fram till den 31 december 2021 utgår dessutom ytterligare 10 procentenheter i provision, varvid således 30, 40 respektive 50 % provision utbetalas. Dessutom får mäklarfirman en engångsersättning per mäklare om 2 000 kr som ersättning för sin investering i utbildning genom den försäljningsintroduktion avseende tilläggsprodukterna som erbjuds av Hemnet.

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Fiskargränden 3D, 26129 LANDSKRONA

Alla lediga objekt