Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Lomma , Lomma Slättängsgatan 23A

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 2 494 kr
inkl. värme, kabel-TV, bredband & bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för el tillkommer om 100 kr/mån. Varmvatten, kallvatten & el debiteras efter faktisk förbrukning.
Boarea: 34.5 m2
Rum: 1
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Fantastisk etta med stilfull interiör och underbart ljusinsläpp på perfekt läge i Lomma!

På lugnt och skönt läge, invid Slättängsdammarna, ges nu chansen att förvärva denna stilfulla och hemtrevliga etta, som har allt och lite till! Här erbjuds en kvadratsmart och trivsam lägenhet med fint bevarat originalkök, charmigt brädgolv, snyggt renoverat badrum, välplanerad sovalkovsdel och utmärkt förvaring i form av generös klädkammare. Addera därtill ett luftigt allrum med härliga sociala ytor, fantastiskt ljusinsläpp och vacker grönskande utsikt från stora fönsterpartier. Här bor du i stabil och välskött förening med pingisrum, hobbyrum, samlingslokal/övernattningsrum och fina gemensamma innergårdar. Läget på Slättängsgatan är perfekt där både Lomma hamn och Lomma centrum nås inom några minuter och erbjuder matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym. På kort promenadavstånd nås även Lomma station där tåget respektive bussen tar dig snabbt och smidigt till Malmö C och Lund C, perfekt för studenten eller pendlaren. Varmt välkommen på visning!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Vi välkomnas in i en ljus och rymlig hall med vita väggar, gråbeige fondvägg och charmigt mörkbetsat brädgolv, ett fint golv som löper genom hela lägenheten. Här ges utmärkta förvarings- och avhängningsmöjligheter i form av hatthylla, skoställ och generös klädkammare.

Vardagsrum

Vardagsrummet bjuder in med luftiga sociala ytor, välplanerad sovalkovsdel, vacker utsikt över grönska och underbart ljusinsläpp. Ett fantastiskt allrum där den kvadratsmarta kan inreda i flera olika sektioner – en för soffgruppen, en annan för matplatsen och en tredje för sängen. I allrummet går samtliga väggar i vitt förutom en av väggarna i sovalkovsdelen som går i mörkgrått.

Kök

Fint bevarat originalkök med vita skåpsluckor som matchas snyggt med vitt kakel ovanför diskbänk i rostfritt stål. Ett underbart kök med suveräna förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl/frys (2022), spis med keramikhäll, ugn och diskmaskin (2020). Här går samtliga väggar i vitt förutom en av väggarna som går i mörkgrått.

Badrum

Stilfullt helkaklat badrum med beigefärgade kakelväggar och mörkgrått klinkergolv som renoverades av föreningen i samband med stambyte (2016-2018). Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork och duschhörna med vikbara dörrar i glas. Infällda spotlights i tak.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

34 kvm

Areakälla:

Föreningens information

Antal rum:

1

Kökstyp:

kök

Kommentar till andelstal:

Föreningens ekonomiska förvaltare HSB har uppgett följande andelstal: Andelstal: 0,2386%. Inga vidare specifikationer har angivits.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

251 735 kr

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Är det av största vikt uppmanas köpare att kontrollera detta och kontakta föreningen.

Lägenhetsnummer förening:

164

Lägenhetsnummer register:

1202

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Lomma 26:21

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1966-1968

Uppvärmning:

Fjärrvärme och värmepump-frånluft.

Ventilationstyp:

Frånluft med återvinning.

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 108kWh/m² och år
Energideklaration: Utförd
Datum: 15 apr. 2020

Förening

Namn:

HSB Brf Kraften i Lomma

Organisationsnummer:

746000-4653

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

Brf Kraften ligger naturskönt vid de vackra dammarna på Slättängsområdet. Brf Kraften bildades 1968, men de första husen var inflyttningsklara redan 1966 (föreningen äger marken).
Föreningen finns på Slättängsgatan 23-31 i Lomma. Föreningen har 192 lägenheter i 5 hus. Det finns 22 ettor, 42 tvåor, 104 treor och 24 fyror.

Föreningen har följande lokaler som medlemmarna kan nyttja efter bokning.
Hobbyrummet i 31:an, boka hobbyrummet via bokningspanelen. Lokalen lånar man kostnadsfritt.
Bordtennis i 23:an, boka bordtennisrummet via bokningspanelen. Lokalen lånar man kostnadsfritt.
Samlingslokal i 29:an, boka samlingslokalen via bokningspanelen. Det finns bord, stolar och porslin för 30 personer. Mikrovågsugn och liten spis med ugn för varmhållning/uppvärming samt 2.5 liters kaffekokare. Det finns TV och tillgång till Internet. Det finns också övernattningsmöjlighet för 3 personer.
Kostnader: Samlingslokalen kostar 150 kr (8 – 14 eller 14 – 22) och 350 kr/dygn för övernattning. Avgiften läggs på nästkommande månadsavi efter att man har nyttjat sin bokning.
Det finns två tvättstugor i varje hus med två tvättmaskiner i varje. I stora tvättstugan finns torkrum och i lilla tvättstugan finns torkskåp. Det finns även mangelrum med strykbräda. Båda tvättstugorna har torktumlare.

Vattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften. Varje lägenhet är försedd med mätare för både kall- och varmvatten. Vattenförbrukningen betalas varje månad tillsammans med månadsavgiften, med några månaders förskjutning.

Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften. El levereras genom föreningens leverantör och mäts av föreningens samarbetspartner. Elen betalas varje månad till föreningen genom en fast avgift och en förbrukningsavgift. Detta innebär att respektive lägenhet inte behöver ha varken nät- eller distributionsavtal.

På månadsavierna kommer kostnaderna att finnas specificerade. Dock utan moms. All IMD är dock momspliktig. Därför tillkommer moms på alla IMD (Individuell Mätning och Debitering)-kostnader. All IMD-moms debiteras och specificeras separat på avin.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Äger föreningen marken:

Ja

E-post:

info@brfkraften.se

Hemsida:

www.hsb.se/malmo/kraften

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering:

171 bilparkeringsplatser (140 kr/mån) och 4 MC-platser (100 kr/månad). Avtal med Apcoa för övervakning. P-platsen följer ej med lägenheten. Kölista sköts av fastighetsteknikern, inte lång kö i dagsläget.

Bredband/TV:

Från och med 1 januari 2021 har föreningen slutet avtal med Bredband2 som är på 1000/1000 Mbit/s som ingår i avgiften. Grundutbud TV via Tele2 ingår i avgiften.

Renoveringar:

1993 Fyra Miljöhus byggda.
93/94 Inglasade balkonger.
1994 Ny utemiljö med plattor och växter.
07/08 Nya tak, kinahattar.
07/08 Målning av källargolv, nya nätväggar till källarförråd.
07/08 Byte av springventiler (fönster) och fönsterbleck, hängrännor och stuprör.
07/08 Rörelsedetektorer för belysning i trapphus, källare och miljöhus.
07/08 Renoverade trapphus, dörröppnare, porttelefon och elektronisk bokning.
2009 Byte av dagvattenledningar och nya vattenlåsbrunnar.
2009 Utrymningsväg från samlingslokal + branddörr.
09/10 Byte av värmepannor, injustering av varmvattencirkulation, injustering av radiatorer i hus 31 enligt EB metoden.
2010 Intern nätverk, kopparkabel till alla lägenheter för digital TV, IP telefoni och bredband.
2010 Ny lekplats.
2011 Asfaltering av parkeringen vid hus 29 och 31.
2011 Grillplatser uppfräschade.
2011 Tilläggsisolering med cellulosa på vinden i hus 31.
11/12 Ny tvättutrustning och målning. Nya toaletter. Klinker i mangelrummen.
2013 Plattor runt samtliga hus och påfyllnad av makadam.
2013 Ny uteplats bakom hus 23.
2014 Nya fönster och balkongdörrar i hus 25 inkl. asbestssanering. Byte av trasiga murmabalkar. Nya ventiler och nya fönster i källarplan i hus 25, 27, 29 och 31.
2015 Ny plantering vid miljöhus 1 (hus 23).
2015 Asfaltering av parkering och trottoar framför hus 31 + 2 nya MC platser. 3 nya parkingsplaster och 2 MC plaster på 29:ans parkering. Nya lyktstolpar.
2015 Nya fönster och balkongdörrar i hus 31 inkl. asbestssanering. Byte av trasiga murmabalkar.
2015 Asfaltering av gata och trottoar bakom hus 27. Nya lyktstolpar.
2016 Ny plantering vid miljöhus 2 (hus 25).
2016 Framför hus 27 har ett antal gamla och/eller höga träds tagits bort och ersatts med nya.
2016 Nya fönster och balkongdörrar i hus 29 inkl. PCB och asbestssanering. Byte av trasiga murmabalkar.
2016 Avluftare i värmecentralerna.
2017 Hus 23 - 31 Uppsättning av Wiresystem monterat på takbryggor pga nya arbetsmiljökrav.
2017 Nya fönster och balkongdörrar i hus 27. Byte av trasiga murmabalkar.
2016 - 2018 Samtliga lgh är asbestsanerade i ventilationskanaler, bad och gästtoa i samband med stambytet.
2016 - 2018 Samtliga lgh fått nya badrum och gästtoaletter. Avloppsstammar är bytta. Mittenlgh i alla trapphus har fått relinande avlopp. Byte av tappvatten ledningar (varmt och kallt). Köken har fått skvallernatta i vaskskåpet, ny kran samt Droppstopp (larm för vatten). Nya radiatorer (element) med termostatventiler. Refernsgivare (för värme) i lgh 42, 78, 88, 156, 192.
2017 - 2018 Kinahattarna borttagna. Skorstenskronor inplåtade. Frånluftsventilation med värmefläktar med värmeåtervinning. Nya tilluftsventiler i alla lgh.
2018 Gemensamhetsel.
2018 3 nya parkeringsplatser på 23/25 parkering.
2018 Närvarostyrd strålkastare på parkeringen vid hus 23/25 och hus 29/31.
2018 Källartrappa hus 29 Lagning av frostskador. Hela trappan omgjord.
2018 Brandtätning av samtliga soprum för att brand skall kunna spridas från källare eller vind.
2018 Tilläggsisolering samtliga vindar.
2018 Pumpgrop vid 31 D för att undvika översvämning i källaren i hus 31. Larm på utsidan av västerväggen mot parkeringen.
2018 Miljöhus 1 – 4. Nya dörrar, dörrstängare och dörrstopp.
2018/2019 Ny stolpbelysning (39 st) på området. Ny belysning i samtliga miljöhus, husnummebelysning på samtliga gavlar samt spot på Miljöhus 1 för att lysa upp gångbanan mellan hus 23 och 25.
2019 Omplåtning runt skorstenar hus 23 - 31. I hus 23 var det byte av ruttna takbrädor.
2019/20 Reling av samtliga bottenavlopp.
2020 Byte av passage- informations- och bokningssystem.
2021 Ny gungställning på lekplatsen vid hus 23.
2021 Förbättring av stenar och ytor som är dåliga eller där fallrisken är stor.
2022 Har utemiljön och lekplats renoverats, nya träd, häckar och gräsytor.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Nej

Ekonomi:

Föreningen höjde avgiften med 4% den 1 januari 2024.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr samt en pantsättningsavgift om 573 kr/pant vilket betalas av köparen.
BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen. HSB tar ut en avgift om 500 kr som betalas tillbaka vid utträde, samt en medlemsavgift om 300 kr/år.

Antal lägenheter:

192

Överlåtelseavgift:

1433 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Köpare

Pantsättningsavgift:

573 kr

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/kraften/

Allmänt om lägenheten

Föreningens ekonomiska förvaltare HSB har uppgett följande andelstal:
Andelstal: 0,2386%.
Inga vidare specifikationer har angivits.

Lägenheten disponerar ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Säljaren vill informera om att följande kan ingå i köpet:
Hatthyllan och skostället i hallen, klädstängerna i klädkammaren och gardinstängerna i vardagsrummet.

Omgivning

Allmänt om området:

Lomma är ett populärt och expansivt samhälle där kommunalskatten är låg. Med sitt fantastiska läge längs Lommabukten med havet som lockar med strand och båtliv har ortens popularitet bara ökat genom åren.

Bebyggelsen är blandad, allt från 1800-tals gatuhus i den gamla bykärnan till helt nybyggda flerfamiljshus med strandnära läge. Inte sedan byggboomen under 60-70-talet har Lomma vuxit så mycket som det har gjort sedan hamnutbyggnaden och området uppe mot de östra delarna drog igång. Detta har bidragit till att man har byggt nya skolor, byggt ett helt nytt centrum och utökat all övrig service man som kommuninvånare kan önska sig. Mysiga restauranger, nya butiker och ett helt nytt fantastiskt bibliotek har orten förärats med.

Skolorna i Lomma har under många år nått toppnoteringar inom de undersökningar som gjorts. Kommunen har även nått höga placeringar som bästa boendekommun och bästa företagande kommun.

När det kommer till barnomsorgen så finns det ett rikt utbud att välja på. Det finns både privata alternativ, dagmammor och kommunala förskolor. Skolorna i Lomma är placerade runt om i orten så man har aldrig långt till den närmaste. När skolan är slut behöver man inte sitta sysslolös. Idrottsföreningarna och gymmen är många och det finns också ett stort utbud av studiecirklar med allt från språkstudier till glasfusing.

Mycket i Lomma präglas av sitt havsnära läge. På somrarna kommer många besökare till Lomma för att njuta av strandliv, båtliv eller bara strosa omkring. Gröna utflyktsmål erbjuds i oasen Alnarp och i området längs med Höje å, borta vid Lomma Kyrka. Kyrkofuret som det kallas är ett mysigt "skogsområde" som gärna gästas av hundägare, motionärer, barnfamiljer och ryttare. Området längs ån är fantastiskt charmigt och idylliskt med de små fritidsstugorna som påminner om en svunnen tid.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Slättängsgatan 23A, 23436 Lomma

Alla lediga objekt