Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Lund , Centrum Stora södergatan 39
5 150 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 6 548 kr
inklusive värme, VA och kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 125 kr/månad samt en fast el-avgift om 125 kr/månad. Föreningen har IMD av el och debitering av denna tillkommer efter faktisk förbrukning.
Boarea: 115 m2
Rum: 4
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Charmig och central fyrarummare med ljuvlig innergårdsbalkong!

I mycket välskötta föreningen Brf Bindgarnet säljer vi nu denna ljuvligt charmiga fyrarummare om 115 kvm. Den är belägen på andra våningen i fastigheten som från 1800-talet och fram till 1940-talet tillhörde Bindgarnsfabriken. Resten av föreningens fastigheter är byggda i slutet av 1970-talet och bildar en kringbyggd oas i trivsamma stadsdelen Nöden.

Via ett trapphus utan hiss stiger vi in i ett välkomnande hem som kombinerar tidlös charm med en harmonisk atmosfär. Lägenheten renoverades genomgripande i slutet av 90-talet och den tipsepoken är fortsatt levande i lägenheten samtidigt som äldre tidsattribut såsom hög takhöjd, djupa och välvda fönsternischer samt vackra spegeldörrar tar plats.

Tre sovrum som är vända in mot innergården där också det största har utgång till rymlig balkong. Här kan vi njuta av att blicka ut mot grönskande innergårdsoas och lugnet som finns trots det centrala läget.

Varmt välkomna på visning till denna härliga bostad som ger en perfekt balans mellan rustik charm, funktion, komfort och bekvämlighet med att uppleva Lund på bästa sätt!

Planritningar

Alla lediga objekt