Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Lund , Nöbbelöv Jaktstigen 63
1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 3 274 kr
Inkl värme, vatten, hushållsel och parkering (Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 89 kr/mån och tv 74 kr/mån.)
Boarea: 40.5 m2
Rum: 1
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Generös etta med separat kök på omtyckta Nöbbelöv

Vi presenterar med glädje denna generösa etta på 40,5 väldisponerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder ett genomgående fint skick med stort rum som rymmer både soffa, säng och arbetsplats, helkaklat badrum, bra förvaringsmöjligheter och kök från 2013. Det finns två parkeringsplatser samt möjlighet till garage för de boende.
Här bor man med närhet till både centrum och natur på omtyckta Nöbbelöv. Bra busskommunikationer och Gunnesbo järnvägsstation endast 5 minuters promenad bort. Ett perfekt boende för studenten eller dig som ska flytta hemifrån. Varmt välkomna på visning!

Visningar

söndag 26 maj 11:00 - 11:30
Boka tid för visning!
måndag 27 maj 16:30 - 17:00
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Vi välkomnas in i rymlig hall med plats för att hänga av sig samt bra förvaringsmöjligheter i garderober som löper längs med ena väggen. Parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar.

Badrum

Till höger om entrén ligger det helkaklade badrummet. Här finns duschhörna, wc, handfat med kommod. Vitt kakel på vägg med färgad bård och matchande klinkergolv. Fönster för fint ljusinsläpp.

Kök

Kök med inredning från 2013 som erbjuder gott om arbets- och förvaringsytor samt plats för matplats. Vita skåpsluckor tillsammans med laminatbänkskiva och grått kakel på väggen ovanför arbetsbänken. Parkettgolv och vitmålade väggar.
Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys (2008), spis (2013), ugn (2013) samt kolfilterfläkt (2013).

Rum

Stort rum som rymmer både soffhörna, stor säng och arbetsplats vid behov. Fönster ger fint ljusinsläpp i rummet. Parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

40 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

1

Kökstyp:

Kök

Andel i föreningen:

0.37434 %

Andel av årsavgift:

0.36404 %

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Bostadens indirekta nettoskuldsättning är

Lägenhetsnummer förening:

815

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

1973

Uppvärmning:

Bergvärme/solceller

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 40kWh/m² och år
Energiklass: C
Primärenergital: 68kWh/m² och år
Energideklaration: Utförd
Datum: 28 aug. 2020

Förening

Namn:

HSB BRF Jägaren i Lund

Organisationsnummer:

745000-4192

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Jägaren i Lund registrerades 1971-11-01 och nuvarande stadgar registrerades 2018-08-23 hos Bolagsverket. Föreningen äger marken.

Fastigheten bebyggdes 1973 och består av 14 flerbostadshus med totalt 172 bostadsrättslägenheter och en hyresrättslokal.

Lägenhetsfördelningen är följande:
16 st 1 rum och kök
84 st 2 rum och kök
72 st 3 rum och kök

Föreningen har tre tvättstugor som alla innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en mangel, tvättbänk med ho (Ena tvättstugan har en tvättmaskin för mattvätt).

En festlokal kan hyras.

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering:

I avgiften ingår två digitala parkeringstillstånd. Föreningen har dessutom 65 st garageplatser för uthyrning (kösystem tillämpas).

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Tele2 och bredband via Telenor. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 89 kr/mån och tv 74 kr/mån

Renoveringar:

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig fram till 2048.

Större utförda renoveringar:
2010 Byte av fönster
2017 Bergvärmeanläggning installerad
2018 Nya lägenhetsdörrar
2021-2022 Byte av takbeläggning.
2022 Solceller
2023 Uppdaterat underhållsplanen. Byte av torkskåp.

Pågående:
2023-2025 Relining av rör

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Ekonomi:

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen.

Antal lägenheter:

172

Antal lokaler:

1

Överlåtelseavgift:

1433 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Säljare

Pantsättningsavgift:

573 kr

Övrigt:

Läs mer om föreningen på dess hemsida med adress www.hsb.se/skane/brf/jagaren-i-lund/

SBC är ekonomisk förvaltare.

Föreningen kräver att köparna är medlemmar i HSB för att kunna godkänna medlemskapet i föreningen.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant för föreningen.

Allmänt om lägenheten

Följande ingår i köpet:
Hatthylla, garderober, förvaring över säng, kökshylla.

Säljaren upplyser:
Trasig ringklocka, skrapad lack på köksluckor och fönster i badrum.

Omgivning

Allmänt om området:

Nöbbelöv är ett trevligt och populärt område med en stor blandning av lägenheter, radhus och villor. Här finns allt från små lägenheter för studenter till stora friliggande villor för de stora familjerna. Var man än bor så har man sällan långt till förskola eller skola. Flera områden är uppbyggda i små gårdar, där det oftast finns en lekplats nära. Tryggt och praktiskt!

Bor man på Nöbbelöv har man nära till mataffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare och annat som behövs i det dagliga livet. Inom gångavstånd finns också köpcentrumet Nova Lund och alla dess butiker. Det är också nära till härliga grönområden och Nöbbelövs mosse som är ett populärt strövområde - inte minst för hundägare.

När det gäller kommunikationer finns det ett stort utbud av busslinjer och dessutom pågatågsstationen Gunnesbo som tar dig till Lunds central på fyra minuter med tåg. Buss till city tar cirka tio minuter och vill man cykla in till centrum så gör man det på en kvart.

Parkering är gratis på de flesta gator. I vissa områden är det betalparkeringar som tillhör kommunala parkeringsbolaget LKP där även månadskort kan inhandlas.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Jaktstigen 63, 22652 LUND

Alla lediga objekt