Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö , Gamla Väster Repslagaregatan 8B

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 5 468 kr
inkl. vatten, värme och Brf-tillägg. Ett obligatoriskt tillägg för kabel-TV, bredband och Telefoni tillkommer om 169 kr/månad. Total månadsavgift blir 5637 kr.
Boarea: 89.5 m2
Rum: 3
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja
Hiss från markplan.
Balkong: Ja
Hänförande våning med loft och generös balkong i söderläge.

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. I Gamla Västers kullerstensbelagda, pittoreska kvarter presenterar vi med nöje denna exemplariska våning högst upp i huset, som bland annat lockar med en suverän planlösning med genomgående ljusflöde och stilfulla materialval. Addera därtill ljuvliga attribut såsom imponerande takhöjd med ljusbringande takfönster och loft med vacker spiraltrappa samt smidesräcke designat av konstsmeden Ebbe Sjölin. Kvalitativa materialval och stilrena toner med bland annat genomgående vackert skeppsgolv i vit ek som samspelar med ljusa ytskikt, en öppen planlösning mellan smakfullt inrett kök och vida allrumskvadrat samt ett strålande ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier som ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut mot den generösa balkongen i bästa söderläge. Lägg där till ett helkaklat badrum med dusch och två inbjudande sovrum, varav det ena visar vägen upp till loftet. Ja, denna våning har helt enkelt det där lilla extra som gör ditt hem unikt! Sagolikt! Utanför är området lugnt och trivsamt, och synnerligen pendlarvänligt med promenadavstånd till Centralstationen och Citytunneln och självklart Malmö Citys fantastiska utbud strax utanför knuten. Varmt välkomna!

Planritningar

Alla lediga objekt