Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö , Hyllie Bures Gata 27
3 095 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 105 kr
inkl. värme, kall- och varmvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 161 kr/månad tillkommer och avser tv och bredband.
Boarea: 71 m2
Rum: 3
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Ljus gaveltrea på andra våningen!

På andra våningen erbjuds nu denna otroligt välplanerade gaveltrea med generösa sällskapsytor och två rymliga sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter på lugnt läge i öster. Perfekt läge i området, med gångavstånd på bara någon minut till Hyllie Station. Varmt välkomna på visning!

Visningar

söndag 26 maj 14:00 - 14:30
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Vi tar hissen till andra våningen där hallen välkomnar med gråa klinkers på golv och utmärkta förvaringsmöjligheter i garderoben på höger sida. Trestavs ekparkett kombineras tillsammans med släta vita väggar, vilket är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum

Vidare öppnar kök och vardagsrums upp med socialt öppen planlösning. Vardagsrumsdelen rymmer plats för soffgrupp och större matbord mot köket. Härifrån når vi dessutom balkongen, där morgonsolen kan avnjutas på bästa vis. Extra ljusinsläpp från två håll får vi tack vare gavelfönster.

Kök

Smakfullt vita köksluckor (Vedum) som kombineras med vitt kakel och bänkskiva i ljus laminat. Köket bjuder på gott om plats till både arbetsytor och förvaring bakom skåp och luckor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys i fullföljd, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Samtlig utrustning från Siemens. Fläkt (Franke).

Sovrum 1

Master bedroom rymmer gott om plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaringsmöbel. Härifrån nås även den stora klädkammaren, som rymmer gott om plats för både kläder och skor.

Sovrum 2

Vägg i vägg med vardagsrummet ligger bostadens andra sovrum som passar perfekt som hemmakontor, barnrum eller gästrum. Här får man enkelt plats med säng, sängbord samt förvaringsmöbel.

Badrum

Helkaklat badrum i sobra färgval med vitt kakel på väggarna tillsammans med mörka klinkers på golv. Badrummet är utrustat med wc, dusch bakom glasvägg, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns dessutom ytterligare arbetsyta och skåpsförvaring (Vedum).

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

71 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

3

Kökstyp:

kök

Andel i föreningen:

1.51188 %

Andel av årsavgift:

1.734 %

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

846 161 kr

Lägenhetsnummer förening:

1110

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Byggnad

Energideklaration:

Energideklaration: Ej angivet

Förening

Namn:

Brf Hyllie Esplanadhus

Organisationsnummer:

769633-4700

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Esplanadhus består av totalt 64 lägenheter som upplåts som bostadsrätt varav merparten av lägenheterna har balkong i södersolen med utsikt över den grönskande gården. Här finns allt från 1-4 rum och kök i olika storlekar och utformning. Huset värms upp med fjärrvärme och FTX-ventilation ombesörjer att du får en fräsch och ren luft i din bostad. Solceller monteras på taken och ger föreningen möjlighet till en god driftsekonomi.

PEAB var byggherre för projektet.

Gemensamma utrymmen:
Styrelserum/lokal - finns att hyra för medlemmarna.
Föreningen har en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna för 500kr/natt.
Cykelrum finns på bottenvåningen och på innergården.
Gemensam innergård med grillplats.
Barnvagnsrum.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering:

Föreningen har tillgång till ca 30 st parkeringsplatser i Park'n Ride garaget vid Hyllie torg som ligger ett kvarter bort från huset. Kostnaden är ca 1200 kr/månad. Parkering Malmö förfogar över parkeringsplatserna. Kontakta P-Malmö för mer information, kösystem tillämpas. Här finns också en bilpoolslösning via M (tidigare Sunfleet). Som boende i föreningen har medlemmen fritt medlemskap i M i 5 år.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till internet, TV och telefoni via Ownit. Detta tillkommer som en obligatorisk kostnad om 161 kr/månad. Föreningen har tecknat nytt avtal med Ownit med 1000/1000mb och Tv-bas paket.

Renoveringar:

Inte aktuellt eftersom huset är nybyggt och färdigställdes med första inflyttning 2020.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Ekonomi:

Den ekonomiska förvaltningen sköts av NABO förvaltning. Föreningen höjde avgiften i januari 2024. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp vid pantsättning.

Antal lägenheter:

64

Överlåtelseavgift:

1425 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Köpare

Pantsättningsavgift:

575 kr

Övrigt:

Föreningen har gemensam el, varje hushåll debiteras utefter faktiskt förbrukning.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://hyllie-esplanadhus.smartbrf.se/

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg om 222kr/månad tillkommer på angiven månadsavgift och avser Telia Triple Play (tv, bredband och ip-telefoni).

Föreningen tillämpar gemensam el, debitering sker utifrån faktisk förbrukning.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd.

Lägenheten är pantsatt.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Planritningar

Kolla restider

Bures Gata 27, 21534 Malmö

Alla lediga objekt