Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö , Hyllie Hyllie Boulevard 9D
5 195 000 kr
Avgift: 5 710 kr
inkl. värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220kr/månad tillkommer för Telia Triple play (Tv, bredband och ip-telefoni).
Boarea: 109 m2
Rum: 4
Våning: 7 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Unik fyrarummare högst upp i huset med magisk utsikt över Öresundsbron!

Exklusiv fyrarummare på unikt läge högst upp i huset med magisk utsikt över sundet och Öresundsbron! Från sjunde våningen, kan vi njuta av enastående panoramavy med hav, solnedgång och Öresundsbron i utsiktssiluetten. Generösa och representativa sällskapsytor kombineras med smakfulla materialval i hela bostaden. Stor inglasad balkong i västerläge, en våning utöver det vanliga som måste upplevas på plats. Garage finns i samma byggnad och nås med direktaccess via hissen till markplan. Stort förråd som tillhör lägenheten finns också i huset på innergården. Varmt välkomna på visning!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Med hiss från markplan tar vi oss högst upp i huset till sjunde våning där vi inviteras in i våningens hall. Stilrent släta vita väggar ekparkett på golv. Goda avhängningsmöjligheter finner vi direkt till vänster.

Kök

Längre fram öppnar lägenheten upp med kök i halvöppen planlösning på höger sida. Smakfullt vita köksluckor (Marbodal) tillsammans med vitt matt kakel och bänkskiva i laminat. Kyl och frys (Siemens), diskmaskin (Siemens), inbyggd mikrovågsugn (Siemens), induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), fläkt (Franke). Här finns bra med förvaringsutrymme som så väl generösa arbetsytor. Intill fönstret finns plats för större matbord för upp till sex personer.

Vardagsrum

Vidare in, via passage mellan kök och vardagsrum, öppnas våningen upp ytterligare och vi slås av magnifik utsikt över hela Öresund! Stora fönsterpartier skänker ljusinsläpp till hela vardagsrummet. Generös och rymlig balkong där vi infinner oss på första parkett för att kunna njuta av solnedgången tillsammans med kvällssolens strålar. Vidsträckta vyer där utsikten är en ständigt föränderlig tavla som anpassas efter årets alla årstider. Balkongen har glasats in med skjutbara glasdörrar, vilket gör att den kan nyttjas ännu fler månader om året!

Sovrum 1

Master bedroom bjuder på enastående utsikt att vakna upp till varje morgon! Stilrent och smakfullt på alla sätt och vis med vita väggar och ekparkett på golv. Spegelbeklädd skjutdörrsgarderob tillsammans med plats för ytterligare förvaring i form av byrå eller annan förvaringsmöbel. Rymligt till storleken med plats för ytterligare möblering i form av skrivbord eller liknande.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum nås från köket, rymligt till storleken och bjuder även här på släta vita väggar samt beige tapetserad fondvägg (obs! skiljer sig från bilden som är mörkgrön) som kombineras med ekparkett på golv. Här finns också en väl tilltagen walk in closet som rymmer alla kläder och skor.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet nås även detta från köket och här ryms gott om plats för större säng, skrivbord och mer därtill. Perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte hemmakontor.

Badrum

Badrummet i helkaklat utförande bjuder på vitt kakel tillsammans med svarta klinkers på golv. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch, skåpinredning (Marbodal), tvättmaskin (LG, 2017) och torktumlare (Siemens).

Gäst-wc

Svarta klinkers på golv och vita släta väggar. Vitt kakel bakom handfatet. Utrustat med wc, handfat och spegel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

109 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

4

Andel i föreningen:

1.6894 %

Andel av årsavgift:

1.70457 %

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Kontakta mäklaren för mer information.

Lägenhetsnummer förening:

1-1702/LM1702

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Marknadsplatsen 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2015

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 50kWh/m² och år
Energiklass: B
Energideklaration: Utförd
Datum: 31 maj 2017

Förening

Namn:

Brf Hyllie Boulevard

Organisationsnummer:

769625-0922

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Här bor du i hjärtat av Hyllie, granne med både Arenan och Emporia och endast 12 minuter från kontinenten.

Hyllie är Malmös nyaste och mest spännande stadsdel med nöjen, shopping och alla nyanlagda parker. Hyllie är en okonventionell och nytänkande stadsdel som lever och rör sig dygnet runt. I Brf Hyllie Boulevard får du boendekomfort och kvalitet som hör framtiden till.
Den lummiga gården är ritad av samma landskapsarkitekt som har ritat Emporias takterrass. Bättre läge i Hyllie kan du inte ha.

Föreningen består av en byggnad med 85 lägenheter och två lokaler på markplan.
Byggnaden uppfördes 2014-2015 och adresserna är Hyllie Boulevard 7 A-C och 9 A-D.

I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Föreningen debiterar förbrukning av varmvatten. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

E-post:

styrelsen@hyllieboulevard.se

Hemsida:

brf-hyllie-boulevard.socinet.com/

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering:

59 st garageplatser i entréplan för ca 800 kr/mån, kösystem tillämpas. Enligt information från föreningen finns i dagsläget endast några få i kö. Kameraövervakning finns i garaget. Föreningen har 4 st. gästparkeringsplatser i garaget, 10kr/timme. Föreningen har 5 st. MC-platser i garaget till en kostnad om ca. 250 kr/månad.

Bredband/TV:

Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften. Hastighet för bredband är 100/100.

Renoveringar:

UTFÖRDA
2022 - Installerad 6 ladd-stationer för elbilar i garaget.
2021 - Kameraövervakning i garaget.
2021 - OVK utförd.
2021 - Belysningsbytet till LED i alla husen genomfört.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Ekonomi:

I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar men mindre höjning kan bli aktuell kommande år då föreningen har haft avgifterna oförändrade sedan start 2015.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 313 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 525 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1313 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Köpare

Pantsättningsavgift:

525 kr

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen innan ett köp.

Allmänt

Enligt säljarna ingår följande i köpet: Sko,- och hatthylla, trallgolv på balkongen, persienner, samt garderober i master bedroom (saknar bakstycke) och Elfa-utrustning i walk in closeten och garderoben.

Säljarna upplyser om att parkettgolvet under kylen har rest sig på grund av en tidigare skada under plastskyddet, åtgärdat av tidigare ägare sedan tidigare för ca 5 år sedan.

Ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play (220 kr/månad) tillkommer på den angivna månadsavgiften.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.
Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.
Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel. Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.
Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.
DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.
ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.
BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren har, via mäklarens förmedling, av Hemnet erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.
För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:
Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas
Under en period fram till den 31 december 2021 utgår dessutom ytterligare 10 procentenheter i provision, varvid således 30, 40 respektive 50 % provision utbetalas. Dessutom får mäklarfirman en engångsersättning per mäklare om 2 000 kr som ersättning för sin investering i utbildning genom den försäljningsintroduktion avseende tilläggsprodukterna som erbjuds av Hemnet.
Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.
HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.croisette.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.
ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Hyllie Boulevard 9D, 21532 Malmö

Alla lediga objekt