Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö , Hyllie Nålgränd 6
3 845 000 kr som utgångspris
Avgift: 7 783 kr
I månadsavgiften ingår värme kall,- och varmvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån för tv och bredband tillkommer via Telia Triple Play.
Boarea: 102 m2
Rum: 4
Våning: 1 av 2
Hiss: Ja
Välplanerad fyrarummare med radhuskänsla på populär adress!

På attraktiv adress finns nu ett helt unikt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade etagelägenheterna där 102 kvadratmeter fördelas på två plan. Bostaden bjuder på tilltalande planlösning med tre rymliga sovrum, dubbla badrumsmiljöer och dessutom med två uteplatser samt välplanerad köksmiljö. Bo på centralt läge i området med Hyllievångsparken alldeles runt knuten och på kort promenadavstånd till Hyllie Station. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Vi välkomnas in i hallen som bjuder på gråmelerat klinkergolv (granitkeramik). Släta vita väggar tillsammans med vitlaserad ekparkett på golv, vilket återfinns enhetligt i hela bostaden. Ytterligare plats till förvaring finns i form av spegelbeklädd skjutdörrsgarderob på rakt fram i hallen. Från entrésidan finns även en av bostadens båda uteplatser.

Kök

På höger sida finner vi köket som bjuder på smakfullt gröna köksluckor (Vedum, Maja skogsgrön) tillsammans med vitt kakel och vit bänkskiva i natursten ("Verde Guatemala"). Vackra mässingsbeslag och blandare kombineras fint med det vackert gröna köket. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn (Pyrolys, självrengöring). Samtlig utrustning i köket är från Siemens, köksfläkt (Tender, svart).

Vardagsrum

Vidare öppnar vardagsrummet upp med plats för soffgrupp och även plats för matbord om så önskas. Vita väggar kombineras med ekparkett på golv, vilket återfinns enhetligt i hela bostaden. Härifrån finns även utgången till den största av lägenhetens två uteplatser. Här kan vi njuta av många soltimmar i underbart söderläge. Stenbelagd uteplats där det även finns ett förrådsutrymme (kallförråd).

Sovrum 1

En våning upp når vi via trappan sovavdelningen där första sovrummet, master bedroom, nås på vänster sida. Här finns gott om plats till förvaring i garderoberna längst med väggen.

Sovrum 2

Det andra sovrummet vetter i motsatt riktning och kan nyttjas perfekt som barnrum, hemmakontor eller gästrum. Vita släta väggar tillsammans med vitlaserad ekparkett på golv.

Sovrum 3

Vägg i vägg finner vi slutligen det tredje sovrummet som ligger vägg i vägg med det andra. Även här bjuds det på vita släta väggar tillsammans med vitlaserad ekparkett som vilar på golvet.

Badrum bottenvåning

Helkaklat badrum med gråmelerade klinkers (granitkeramink) på golv tillsammans med enhetligt kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch, tvättmaskin och torktumlare (Siemens, självrengörande och extra stora). Skåpsförvaring och bänkskiva finns ovan.

Badrum ovanvåning

Helkaklat badrum kakel och klinkers i vacker cararramarmor (Granitkeramik) tillsammans med vackra mässingsdetaljer. Utrustat med dusch bakom glasvägg, handfat med kommod, wc och spegelskåp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

102 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

4

Kökstyp:

kök

Andel i föreningen:

2.1147 %

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Kontakta mäklaren för mer information.

Lägenhetsnummer förening:

E

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Avigan 6

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2023

Energideklaration:

Energideklaration: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Hyllie Homes

Organisationsnummer:

769638-6072

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

Brf Hyllie Homes är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2020 och byggnaden stod klar 2023 (äger marken). I föreningen finns 68 lägenheter, samtliga med bostadsrätt. Det finns även en hyresrättslokal. Värme och vatten ingår i månadsavgiften, elen debiteras separat utifrån faktisk förbrukning. Föreningen har gemensam el.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Folksam och gemensamt bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

ARC är ekonomisk förvaltare.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering:

Föreningen har inga egna parkeringsplatser men har fått tillåtelse att nyttja 42 p-platser i närliggande garage på annan fastighet i 25 år. På föreningens fastighet finns 2 p-platser, varav den ena är HCP och den andra är avsedd för poolbilen.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple Play. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad.

Renoveringar:

Fastigheten är nybyggd, därav finns inga planerade renoveringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Ekonomi:

En överlåtelseavgift tas ut om 1 425 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 575 kr/pant.

I dagsläget har vi ej fått någon information om någon beslutad/planerad avgiftsförändring.

Antal lägenheter:

68

Antal lokaler:

1

Överlåtelseavgift:

1425 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Köpare

Pantsättningsavgift:

575 kr

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från berörd föreningsekonomiska plan 2023-01-18. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play tillkommer om 169 kr/månad.

Säljarna önskar upplysa om att samtliga rullgardiner (skånsk fönstermiljö) ingår i köpet.

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett förråd som nås från uteplatsen, samt finns gott om förvaring invändigt exempelvis förvaring under trappan förrådsutrymme på ovanvåningen bredvid trappan.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. I östra delen av området, mot Pildammsvägen, planeras och byggs för närvarande ytterligare större matbutik.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

Parkering finns främst längst med gatorna och Emporias parkering/garage. I området finns dessutom parkeringsgarage som tillhandahålls via P-Malmö. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö och 15 minuter bort Kastrup och Danmark. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.
Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.
Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel. Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.
Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.
DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.
ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.
BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE
Croisette AB har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren har, via mäklarens förmedling, av Hemnet erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.
För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:
Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas
Under en period fram till den 31 december 2021 utgår dessutom ytterligare 10 procentenheter i provision, varvid således 30, 40 respektive 50 % provision utbetalas. Dessutom får mäklarfirman en engångsersättning per mäklare om 2 000 kr som ersättning för sin investering i utbildning genom den försäljningsintroduktion avseende tilläggsprodukterna som erbjuds av Hemnet.
Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.
HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.
ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Nålgränd 6, 21537 Malmö

Alla lediga objekt