Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö , Lindeborg Axel danielssons väg 354

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 7 681 kr
I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV (grundutbud), garage och bostadsrättstillägg.
Boarea: 138 m2
Rum: 5
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Radhus på gavelläge Välplanerat radhus i två plan på härlig hörntomt med fyra bra sovrum och lättskött trädgård

Stolt presenteras detta välplanerade radhus på mysig hörntomt. Här bjuds du på en trevlig planlösning på första våningen med stort kök, separat tvättstuga, toalett samt vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till uteplats och en lättskött trädgård. På ovanvåningen hittar vi fyra sovrum i bra storlek samt badrum. Här finns det en fin möjlighet att förvärva detta hemtrevliga hus och enkelt kunna sätta sin egen prägel och få det precis som du vill ha det! Hjärtligt välkommen på visning.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Boarea:

138 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

5

Kökstyp:

kök

Beskrivning bilplats:

Garage ingår i avgiften.

Andel i föreningen:

1.0524 %

Kommentar till andelstal:

Andelstalet är hämtat från HSB som sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

82 976 kr

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Lägenhetsnummer förening:

79

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Byggnadstyp:

Radhus

Ventilationstyp:

Självdrag

Energideklaration:

Energiklass: G
Primärenergital: 227kWh/m² och år
Energideklaration: Utförd

Förening

Namn:

HSB Brf Almvik

Organisationsnummer:

746001-0767

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Almvik ligger på norra delen av Axel Danielssons väg i anslutning till Lindeborg nära det nya Hyllieområdet. Brf Almvik blev inflyttningsklart 1977-78. Området består av radhus och friliggande grändhus. Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Sofieholm 4 vilken innehåller totalt 110 st bostäder. Tomten innehas med tomträtt, vilken omförhandlades 2018-01-01 och löper med 10 år i taget.

Lägenhetstyper:
Radhus typ A 21 st yta 104 kvm
Radhus typ B 32 st yta 104 kvm
Grändhus typ C 57 st yta 138 kvm

Föreningen har samlingslokal, bastu och hobbyrum. Det kostar inget att låna utrymmena, för att boka tid gör man det på en lista och sedan kontaktar man styrelsen för att hämta ut respektive nyckel.

Till lägenheterna finns uteplatser/trädgårdar. Marken är upplåten med nyttjanderätt, ej med bostadsrätt. Skötsel ombesörjs och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Äger föreningen marken:

Nej.

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering:

Ett garage finns till varje hus. Ingår i avgiften. Därutöver finns parkeringsplatser med parkeringsautomat. Boendeparkering finns och kostar 10 kr/dygnet. Kontakta styrelsen för boendeparkeringsintyg.

Bredband/TV:

Bredband via Telia (250 mb) och kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.

Renoveringar:

Utförda renoveringar:
2016: Spolning av avloppsstammar.
2017-18: Översyn och eventuellt utbyte av ventiler till radiatorer och värmeledningar, utbyte av viss utomhusbelysning, utbyte av styr- och reglerenhet tappvarmvatten och ställdon i undercentral samt utbyte av värmeväxlare och expansionskärl.
2019: Taken tvättades och målades.
2019-20: Lagning av asfaltytor.

Planerade renoveringar/underhåll:
2021-22: Utbyte av golvmatta och målning rum fastighetskontor. Utbyte av takarmatur.
2022-23: Målning av träpanel, vindskivor, taksprång och takdetaljer. Målning av plat och portar garage.
2023-24: Utbyte takunderlag och krönbeslag förråd.

Föreningen följer en underhållsplan som kan förändras under tiden. Föreningen kontrollerar att varje planerat underhåll faller rätt i tiden och om det inte är nödvändigt skjuts underhållet upp. För mer information vänligen se årsredovisningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Ekonomi:

HSB Brf Almvik har en god ekonomi och en låg belåningsgrad.

Föreningen har tagit ett beslut att höja avgiften om 3% var annat år från 2019-20 till 2023-24. Detta för att hantera kommande renoveringar/underhåll.

Avgiften höjdes senast 2022-01-01 med 3%.

Överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Antal lägenheter:

110

Varav hyresrätter:

0

Överlåtelseavgift:

1208 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Köpare

Pantsättningsavgift:

483 kr

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från berörd förening, uppdaterad 2021-06-30. Den slutgiltige köparen ombedes att själv bekräfta ovanstående information och med representant från föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Lindeborg är ett populärt område som ligger i Malmös södra delar och består till största delen av flerbostadshus i varierande storlek. Området är trivsamt med välskötta grönområden och bostadsrättsföreningar. Närservice finns här, men du har även nära till stora köpcenter såsom Emporia och Mobilia. I området finns både Svågertorps förskola samt Lindeborgskolan som har elever från förskoleklass till nionde klass.

Pendlingsmöjligheterna och kollektiva kommunikationer från området är mycket goda och är en bidragande orsak till att området har ökat i popularitet. Med bil tar man sig snabbt ut på motorvägen som leder mot Bunkeflo i väst och Lund norrut. Möjligheterna att pendla till Köpenhamn och vidare in i Danmark är perfekta härifrån med närheten till Hyllie station och Svågertorp. I samband med att Emporia byggdes har samtidigt nya tågstationer kommit till och lett till att det har blivit enklare att ta sig in till centrum. Med stadsbuss tar du dig även snabbt in till Malmös centralare delar.

Närheten till handelsområdet på Svågertorp med IKEA i spetsen finns samt även flertalet andra stora kedjor. Du har även nära till de båda köpcentrumen Emporia och Mobilia som har gjort att området har blivit mycket populärt. Närservice finns även i området i form av ett Ica Nära som ligger i anslutning till Lindeborgstorget.

Området har även tillgång till nödvändigheter såsom vårdcentral och folktandvård. Här finns även en sporthall där det bedrivs diverse verksamheter. Området är generellt grönt och det finns olika lekplatser för familjer att besöka.

Planritningar

Kolla restider

Axel danielssons väg 354, 21582 MALMÖ

Budhistorik

3 060 000 kr 2 29 aug. 2023
3 050 000 kr 1 29 aug. 2023
3 005 000 kr 2 28 aug. 2023
2 995 000 kr 1 25 aug. 2023
Alla lediga objekt