Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Nyköping , Örstig Holmstugevägen 67

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Tomtarea: 1 460 m2
Örstig Härligt läge på Örstig!

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt på lantliga Örstig. Här bor du mitt i naturen men ändå med närhet till centrala Nyköping. Holmstugevägen är ett nytt villaområde uppfört 2020-2022. Här finns en härlig blandning av tomter och villor. Holmstugevägen 67 är en tomt på 1460 kvm. Här finns redan ett godkänt bygglov på ett bostadshus i två plan på 225 kvm med ihopbyggt garage på 34 kvm. Anslutningskostnad för vatten och avlopp är betald, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Naturen har du in på knuten och samtidigt med närheten till centrala Nyköping. Du tar dig med cykel in till centrum på ca 15 min. Cyklar du åt andra hållet så har du de två badplatser Strandstugeviken och Örstigsnäs inom 10-15 minuters cykeltur. I området finns fina strövområden, motionsspår, Sörmlandsleden och naturreservatet Linudden. Ett bit bort finns Nyköpings stadsfjärd där det finns bryggor och möjlighet att hyra en båtplats. I närområdet finns två skolor med årskurserna F-6 och flera förskolor. Välkommen att ringa för att boka visning!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Tomt

Areakälla:

taxeringsinformation

Tomttyp:

Tomtbeskrivning:

Byggrätt:

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Kidet 5

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Detaljplan (2018-05-22)

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

761 000 kr

Preliminärt taxeringsvärde:

Nej

Småhusenhet

Typkod:

210 Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår:

2021

Värderingsenheter

Småhusmark

Taxeringsvärde:

761 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Örstig är en småort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Örstig ligger på en halvö direkt sydöst om centrala Nyköping. Längst ut på udden återfinns Örstigsnäs skans. Ett mycket naturskönt område nära skog och närhet till havsbad och fantastiska omgivningar. Strandstugeviken som är en populär camping med sandstrand ligger i området.

Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villaområden har byggts upp. Lugnt och barnvänligt har gjort att det här bor främst barnfamiljer. I närområdet Arnö ca 4 km bort finns en Ica affär, en pizzeria och två låg -och mellanstadieskolor Herrhagsskolan och Långsättersskolan samt även flera förskolor och en öppen förskola.

Från Arnö finns en cykelled och flera busshållplatser med möjlighet att ta sig in till centrum, ca 3km.

Kolla restider

Holmstugevägen 67, 61147 Nyköping

Alla lediga objekt