Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Oxelösund , Frösäng Frösängsvägen 58

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 4 081 kr
inkl värme, vatten & avlopp samt balkong-avgift.
Boarea: 80 m2
Rum: 3
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Trerummare Frösäng Trevlig och välplanerad trerummare med inglasad balkong i stabil och välskött förening!

Välkommen till denna trevliga och ljusa, välplanerade trerummare med inglasad balkong i den välskötta HSB-föreningen Konvaljen. Denna lägenhet har bra genomgående planlösning med stora ljusa rum. Det invändiga skicket är i behov av en något lite lättare uppfräschning av ytskikt.

Bra kök och snyggt helkaklat badrum som är stambytt. Här bor du i lummiga miljöer i stabil HSB-förening. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Välkommen till denna trevlig och ljusa, välplanerade trerummare med trevlig inglasad balkong i den välskötta HSB-föreningen Konvaljen. Denna lägenhet har bra genomgående planlösning med stora ljusa rum. Det invändiga skicket är i behov av en något lite lättare uppfräschning av ytskikt.

Bra kök och snyggt helkaklat badrum som är stambyttt. Här bor du i lummiga miljöer i stabil HSB-förening. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Rumsbeskrivning

Trevlig och välplanerad lägenhet med långsmal hall. Det är tre stora rum med bra möbleringsmöjligheter och stambytt fräscht badrum. I anslutning till matplatsen i köket finns en inglasad balkong.

Allmän info

Välkommen till denna trevlig och ljusa, välplanerade trerummare med trevlig inglasad balkong i den välskötta HSB-föreningen Konvaljen. Denna lägenhet har bra genomgående planlösning med stora ljusa rum. Det invändiga skicket är i behov av en något lite lättare uppfräschning av ytskikt.

Bra kök och snyggt helkaklat badrum som är stambyttt. Här bor du i lummiga miljöer i stabil HSB-förening. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Entréhall

Välkomnande och trevlig entréhall med bra plats för förvaring och avhängning.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med flera olika möbleringskombinationer möjliga. Det är snygga parkettgolv och målade/tapetserade väggar. Rummet är tillräckligt stort för att rymma både soffgrupp och exempelvis matsalsmöblering.

Kök

Långsmalt parallell-kök med bra och charmig skåpsinredning i gediget trä. Det är vitmålade snickerier i original samt sprutmålade luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med ugn samt fläkt och diskmaskin. Det är bänkskivor i laminat med dubbel-ho. Det finns också serveringsskåp samt matplats för 4-6 personer.

Sovrum

Det är två bra sovrum, båda med rejäl storlek för dubbelsäng. Dessa har bra förvaring med målade/tapetserade väggar.

Badrum

Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns det handfat, wc, dusch och tvättmaskin.

Driftskostnader

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

80 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

3

Kökstyp:

Kök

Andel i föreningen:

0.95229 %

Kommentar till andelstal:

Ospecificerat andelstal - avsättning till inre fond 130 kr/mån.

Inre reparationsfond:

4 803 kr

Lägenhetsnummer förening:

5-2120-1-25-9

Lägenhetsnummer register:

1102

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Energideklaration:

Energideklaration: Ej angivet

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

1 st

Elkostnad:

3 000 kr/år

Försäkring:

1 800 kr/år

Total driftkostnad:

4 800 kr/år, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 0 kr

Kommentar:

Observera att driftskostnade kan variera mellan olika hushåll beroende på en mängd olika faktorer.

Förening

Namn:

HSB Brf Konvaljen i Oxelösund

Organisationsnummer:

719000-2001

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Konvaljen i Oxelösund äger och förvaltar fastigheterna Konvaljen 4 och Harsyran 1 i Oxelösund med därpå år 1965 uppförda flerbostadshus och upplåter 116 bostadslägenheter med bostadsrätt, 3 lokaler samt 41 garage och 63 parkeringsplatser med hyresrätt.

Föreningens senaste stadgar registrerades 2018. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar, där även bostadsrättstillägget ingår.

Föreningen har under tidigare år genomfört en lång rad renoverings- och underhållsåtgärder, exempelvis stambyte 2010, fiberanslutning 2010. Se årsredovisningen för en komplett lista,

Det är inte aktuellt med några avgiftsförändringar. Under hösten skall vissa rördelar i källaren re-linas. Varje lägenhet har 1 matkällare samt ett källarförråd.

Föreningen använder 1 lägenhet som föreningslokal och därutöver finns en festlokal, samt bastu med relax och solarie som medlemmarna får använda. Föreningen har internet och kabel-tv genom Oxelösunds stadsnät, där var och en själv väljer operatör och hastighet och kanaler och själv betalar därefter.

Garagen kostar 250 kr/mån och p-platser 150 och det är fullt på båda så föreningen tillämpar kösystem. Under hösten kommer också ett antal parkeringsplatser utrustas med laddare för el-bil.

Observera att vissa uppgifter i föreningsbeskrivningen har aktualitet i Augusti 2022.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Överlåtelseavgift betalas av:

Säljare

Omgivning

Allmänt om området:

Området är uppdelat i nedre och övre Frösäng och här finns både bostadsrätter och hyresrätter. Det är cykel och gångavstånd till Oxelösunds centrum där det finns flera olika butiker. Det är även nära till fina grönområden. I Frösäng finns en pizzeria. Här bor både barnfamiljer, par och äldre.

Det finns en livsmedelsbutik i området, Matöppet. Barnomsorg finns i området, Frösängs förskola. Det är nära till Ramdalsskolan med årskurserna F-6 och även lätt att ta sig till sport och simhall.

Oxelösund med sina drygt 12 000 invånare ligger vid Östersjöns kust en timme söder om Stockholm. Läget vid havet ger fantastiska möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling och skärgårdsnatur. Oxelösund är också kontrasternas stad. Här möter det småskaliga det storskaliga. Industri möter natur. Motorväg möter hav.

Busshållplats finns i området. Stadsbuss nr 715.

Parkering finns i området.

Kolla restider

Frösängsvägen 58, 61341 Oxelösund

Adressen hittas enkelt i samtliga digitala adress-system.
Alla lediga objekt