Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Oxelösund , Sunda-Ramdalshöjden Linjalvägen 3

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Boarea: 88 m2
Tomtarea: 224 m2
Välplanerat radhus Välplanerat radhus i barnvänliga och populära kvarter - nära till bad och idrott

Välkommen till detta välplanerade och tilltalande radhus i populära Sunda. Denna bostad är belägen i barnvänliga kvarter med närhet till strövområden, idrottsmöjligheter och paradisiskt vackra Oxelösunds skärgård. Här har du ett trevligt friköpt radhus om tre rum och kök med inbyggt garage som är ombyggt med egen ingång. Det är ljusa snygga ytskikt och bra kök och badrum. Braskamin för förhöjd mysfaktor i vardagsrummet. Fler bilder publiceras inom kort och då publiceras även besiktning.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Välkommen till detta välplanerade och tilltalande radhus i populära Sunda. Denna bostad är belägen i barnvänliga kvarter med närhet till strövområden, idrottsmöjligheter och paradisiskt vackra Oxelösunds skärgård. Här har du ett trevligt friköpt radhus om tre rum och kök med inbyggt garage. Det är ljusa snygga ytskikt och bra kök och badrum. Braskamin för förhöjd mysfaktor i vardagsrummet.

På baksidan finns en jättemysig och välvårdad prunkande liten trädgård med fina odlingar. Förbesiktat och bra för köparens trygghet. Mysigt och barnvänligt område! Endast någon bil-minut till närmaste välsorterade affär. Kort barnvänlig cykelväg till flera fina badplatser. Fler bilder publiceras inom kort och då publiceras även besiktning.

Rumsbeskrivning

Trevlig och välplanerad bostad. Ljusa snygga ytskikt På entréplanet finns hall, tvättstuga och förråd (omgjort till sovrum) samt garaget. En halvtrappa upp finns ett stort vardagsrum med fina panorama-fönster. Här har du utgång till den fina trädgården med väldesignad och prunkande växtlighet. Ytterligare ett halvplan upp finns kök, badrum och två fina sovrum.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entréhall med bra plats för förvaring och avhängning. Den inre hallen öppnar på ett naturligt sätt upp mot den övriga bostaden. I anslutning till entrén finns en tvättstuga samt ett till sovrum inrett förråd.

Första halvtrappan öppnar upp mot det mysigt inredda vardagsrummet. Här är det parkettgolv i ek och målade/tapetserade väggar. Vardagsrummet har flera stora fönster som ger ett behagligt och generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du utgång till den grönskande och snyggt designade trädgården. I vardagsrummet finns också en braskamin som förhöjer mysfaktorn med x10!

På övre plan finns ett trevligt kök med målade/tapetseracde väggar, samt klinkerlaminat. Köket har bra skåpsinredning och maskinell utrustning bestående av spis med fläkt, kylfrys med ismaskin samt diskmaskin. Matplats för upp till 6 personer.

Därutöver finns det två sovrum. Båda dessa har laminatgolv och tapetserade väggar. Det ena sovrummet är något större än det andra. Vidare finns det ett bra badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet har wc, dusch, handfat samt ett fönster samt vattenburen golvvärme.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Boarea:

88 kvm

Areakälla:

taxeringsinformation

Antal rum:

3.5

Varav sovrum:

2 - 3

Pantbrev:

7

Pantbrev summa:

1 445 000

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plans radhus

Byggnadsår:

1962

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas (delvis 2-glas)

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp

Utvändigt plåtarbete:

Hängrännor och stuprännor av plåt

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Ventilationstyp:

SJälvdrag

Övriga byggnader:

På baksidan finns ett vidbyggt förråd samt en veranda som delvis är inbyggd under tak.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 135kWh/m² och år
Energiklass: F
Primärenergital: 201kWh/m² och år
Energideklaration: Utförd
Datum: 1 juni 2020

Övrigt:

Bostaden har en elpanna som ger vattenburen värme. Denna går att komplettera med en luft/vatten-värmepump. Huvudsaklig värmekälla är dock luft/luft-värmepump.

Driftkostnad

Uppvärmningskostnad:

10 000 kr/år

Elkostnad:

5 000 kr/år

VA:

6 000 kr/år

Sotning:

250 kr/år

Renhållning:

2 000 kr/år

Försäkring:

4 000 kr/år

Total driftkostnad:

27 250 kr/år, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8385 kr

Elförbrukning:

11 300 kWh/år

Nätbolag:

Oxelö Energi

Elleverantör:

Bixia

Kommentar:

Observera att driftskostnader är individuella och kan variera beroende på familjesammansättning, familjestorlek och en mängd andra faktorer.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Portföljen 2

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Förmån: Officialservitut Väg, 04-NIK-1383.1

Planbestämmelser:

Stadsplan Tomtindelning

Tomtarea:

224 kvm

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Grönskande väldesignad trädgård

Beskrivning bilplats:

På framsidan är det plats för 2-3 bilar

Beskrivning uteplats:

Fin uteplats i trädgården, med en fri ute-del och en innedel med tak.

Försäkringsbolag:

Folksam

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 118 000 kr

Preliminärt taxeringsvärde:

Nej

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Värderingsenheter

Småhusmark

Taxeringsvärde:

412 000 kr

Småhusbyggnad

Värdeår:

1962

Taxeringsvärde:

706 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Lugnt trevligt och barnvänligt område med mestadels villor och radhus.
Cykelavstånd till badplats i havsvik.
Skola och förskola finns på gångavstånd liksom även busshållplats till både centrum och Nyköping. Det är cykelavstånd till sportcenter och badhus och även närhet till badstrand och klippor i Danvik.
Livsmedelsbutik och pizzeria finns i grannområdet Sunda.
Förskola samt grundskola åk 1-5 finns i området och skola för åk 6-9 ligger i grannområdet Frösäng.
Goda förbindelser med buss (ca 20 min) in till närmaste ort Nyköping där kommunikation via tåg/bil/buss finns till bl.a. Stockholm.

Platser att besöka
Oxelösund har många trevliga områden väl värda ett besök. Vacker natur blandas med spännande historiska platser och det finns ett stort urval av aktiviter för hela familjen. Hav och skärgård tillhör hjärtat av Oxelösund då större delen av staden gränsar mot Östersjön. Upplev skärgården på nära håll genom en paddeltur eller njut av en god måltid med utsikt mot horisonten. I stadens centrum hittar du all tänkbar service och du har promenadavstånd till det mesta.

Här finns det mesta som du kan behöva inom handel och service. Du kan handla god mat och dryck, uträtta bankärenden och besöka apoteket. Ett flertal mindre butiker ligger samlade runt torget där det är ofta är torghandel som bland annat erbjuder färsk fisk. Här hittar du också allaktivitetshuset Koordinaten med turistinformation, bibliotek och café.

Vid Femöre finner du äventyrshuset Boda Borg där hela familjen kan få vara med om en fartfylld dag. I centrum hittar du också Vandrarhemmet Poppeln där det finns cykeluthyrning, varför inte hyra deras tandemcykel?

"Läget" som det i folkmun kallas hittar du bara ett stenkast bort från Oxelösunds centrum. Här finns förutom Oxelösunds gästhamn även Läget hamnkrog och bar. Restaurangen jobbar med bra råvaror och brinner för det nyskapande och att kunna experimentera.

I centrum hittar du även Oxelösunds kyrka S:t Botvid. Kyrkan är känd för sin unika exteriör som för tankarna till ett sjömärke. Den syns från långt håll, till lands, till sjöss och från luften. Sitt namn har den fått från Sankt Botvid som var verksam på 1100-talet.

Flera gånger per år har du också möjlighet att besöka Lokstallarna som föreningen Sörmlands veteranjärnväg vårdar.

Kolla restider

Linjalvägen 3, 61336 Oxelösund

Adressen hittas enkelt i samtliga digitala adress-system.
Alla lediga objekt