Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Sjöbo , Hemmestorps Fure Nässelvägen 4B
3 145 000 kr
Avgift: 5 829 kr
tillkommer hushållsel, värme/varmvatten, VA och TV/bredband
Boarea: 126 m2
Rum: 5
Hiss: Nej
Lantliv Naturnära boende med närhet till storstan

Välkommen till vackra Hemmestorp som ligger mitt ute på den skånska landsbygden ! Här kan Du bli först att flytta in i ett välbyggt parhus i två plan!
Dessa parhus är designade med kvalitet och funktionalitet i åtanke. Med två plan får du ett hem som erbjuder en känsla av rymd och praktiska lösningar för familjelivet. Biluppställningsplats och extra förråd ute. Fiber finns såklart.

Solceller för Hållbar Energiproduktion - Solcellerna på taket gör boendet miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att producera egen el minskar du inte bara din miljöpåverkan utan också dina energikostnader. Det här är en investering som både framtidssäkrar ditt boende och bidrar till en grönare planet.

Bli första att flytta in - Att vara den första att flytta in i en nybyggd bostad innebär att allt är helt nytt och oanvänt. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på hemmet från start.

Strövområde med 4 Hektar Skog och Mark - Att bli delägare i ett stort strövområde ger unika möjligheter till friluftsliv och rekreation direkt utanför dörren. Med 4 hektar skog och mark att utforska kan du njuta av naturen året runt, vilket är perfekt för promenader, löpning, cykling och andra utomhusaktiviteter.

En låg månadsavgift gör boendet ekonomiskt fördelaktigt. Det innebär att du kan njuta av alla de fördelar som ett nybyggt, hållbart hem erbjuder utan att behöva betala höga driftskostnader.

Utlottning av Handpenning 26 maj 2024 - Utlottning av handpenning är ett unikt incitament som gör det ännu mer lockande att köpa ett av dessa radhus, vilket gör det ekonomiskt lättare att ta steget till att bli bostadsägare.

Det här naturnära boendet erbjuder en kombination av hög kvalitet, hållbarhet och ekonomiska fördelar. Med välbyggda två plans parhus utrustade med solceller, möjligheten att bli delägare i ett stort strövområde, låg månadsavgift och chansen att vinna handpenningen, är detta ett attraktivt alternativ för dem som söker ett modernt och miljövänligt hem nära naturen.

Läs gärna mer på https://www.skanskafastigheter.se/pagende

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

126 kvm

Antal rum:

5

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Energideklaration:

Energideklaration: Ej nödvändig

Omgivning

Allmänt om området:

Hemmestorps fure är en småort i Everlövs socken i Sjöbo kommun som ligger mellan tätorterna Blentarp och Veberöd. Området domineras av villor och fritidshus samt vackra omgivningar med mycket växtlighet.

På gångavstånd nås även vackra Kulturens Östarp där du kan uppleva en lantbruksmiljö från 1800-talets mitt, med byggnader, djur och trädgård i ett vackert kulturlandskap. Här finns den fyrlängade korsvirkesgården Gamlegård, som är öppen för besökare under sommarsäsongen. Året runt kan du promenera i området och äta på Östarps gästgivaregård.

Blentarp är omgärdad av den skånska landsbygden och med naturen tätt inpå. I Blentarp ligger två skolor; Storkskolan med förskoleklasser, årskurs 1 till 9 (från 2022 kommer barnen i Blentarp gå 7-9 i Sjöbo) och förskola samt en friskola i den gamla kyrkskolan med årskurs F till 5. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger och ett STF-vandrarhem. Blentarp stoltserar även med en vacker kyrka med anor från 1100-talet med ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. Större föreningar i bygden är Blentarps BK, Blentarps SK. I Blentarp arrangeras genom Henriksdal RF fristående elittävlingar i banhoppning och även dressyr på Rytteriet. Hästnäringen i närområdet är utbredd.

Veberöd är en tätort i Lunds kommun, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot cirka två mil sydöst om Lund. Den är ett populärt samhälle med en familjär anda. Veberöd har inget egentligt centrum men har ändå ett rikligt butiksutbud med såväl matbutiker som specialbutiker. Här finns vårdcentral, apotek, restauranger, pizzerior, bensinstationer, bibliotek, banker, friluftsbad och mycket annat. På orten finns flera kommunala förskolor och även några fristående. Grundskolorna är två till antalet: Idalaskolan som är en F-3-skola samt Svaleboskolan som är en F-9-skola med tillhörande fritidsverksamhet. Tätorten har bra bussförbindelser med främst Lund (via Dalby, LTH, sjukhuset och centralstationen) och Sjöbo, men även med Malmö. Via väg 11 tar du dig snabbt med bil till Dalby - Staffanstorp - Malmö, Sjöbo eller Lund. Närheten till Romeleåsens fina natur, Häckeberga naturreservat, Romeleåsens Golfbana och det barnfamiljsvänliga klimatet gör att många väljer att bosätta sig i Veberöd.

Viktig information

Busshållplats återfinns ca 200 m från bostaden samt nyanlagd cykelväg. Veberöd, Blentarp samt Sjöbo ligger samtliga inom nära räckhåll och erbjuder förskolor, grundskolor, gymnasieskola, matbutiker, apotek, systembolag samt restauranger och fik. Lund når ni på ca 25 min och Malmö på ca 35 min.

Planritningar

Kolla restider

Nässelvägen 4B, 27563 Blentarp

Alla lediga objekt