Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Staffanstorp , Åkerlyckan Åkerlyckan 49

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Boarea: 112 m2
Biarea: 15 m2
Tomtarea: 214 m2
Friliggande hus Friliggande hus på populära Åkerlyckan

Äntligen får vi nöjet att presentera ett av de friliggande husen på Åkerlyckan med egen parkeringsmöjlighet på framsidan, tre bra sovrum, uterum samt trädgård med trädäck! Här har du dessutom egen garageplats, dubbla badrumsmiljöer och gångavstånd till både skola och förskola. Hjärtligt välkommen att uppleva denna pärla!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Varmt välkommen in till detta friliggande hus med stenlagd framsida som rymmer två parkerade bilar. I hallen finns det en naturlig avhägningsplats för ytterkläder och på golvet ligger ljust, slittåligt klinkers. Perfekt för höstens regniga dagar! Väggarna är målade i vitt vilket följer med in i större delen av bostaden.

Tvättstuga

Tvättstugan finns i anslutning till hallen och är ett perfekt ställe att förvara barnens blöta regnkläder. Inredningen är ommålad 2022 och går i vitt och grått. För att maximera ytan för det förvaring och arbetsyta på tvättstugans båda sidor. Här finns både tvättmaskin och torktumlare varav torktumlaren är upphöjd för bekvämare arbetshöjd.

Kök

Direkt till vänster från entrén hittar vi ett smakfullt kök med ekluckor med rostfria maskiner. Här finns dessutom extra förvaring inbyggd såsom mindre skåp, hyllor och vinställ. I köket finns en naturlig plats för att kunna sitta minst sex personer till bords!

Sovrum

På entrépllan finns det ett sovrum och det ligger i anslutning till hallen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt med en fondvägg i grått. Idag är det möblerat med en enkelsäng, skrivbord och garerob men rummet rymmer en dubbelsäng för den som önskar. Härifrån finns ett fönster som vetter ut mot det uterummet.

Badrum

Badrumsmiljön är helkaklad och går i en behaglig, ljusgrå ton. Här finns en duschhörna bakom välvda, vikbara glasdörrar tillsammans med vägghängt skåp och kommod med förvaring undertill, handdukstork och golvvärme.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för både soffhörna och ett stort matmöblemang. Ett stort fönsterparti vetter ut mot trädgården och här finns även utgången till uterummet och vidare ut i trädgården.

Uterum

Uterummet är ombonat och används idag som ett allrum med både soffa, TV och skrivbord. Från uterummet kommer man ut i trädgåren som består av trädäck i två olika nivåer. Här finns plats för loungemöblemang, matbord och mer därtill.

Sovrum

Ovanvåningen bjuder på en bra planlösning där de båda sovrummen ligger vägg i vägg. Det första är större och möblerat med dubbelsäng. Här vilar fötterna på snygg ekparkett och väggarna är målade i vitt med en tidlös blommig fondtapet i vitt, grått och svart. Här finns också en inbyggd garderob med skjutdörrar samt en stor walk in closet. Klädkammaren har använts som en barnkammare men kan enkelt återställas till walk in closet.

Sovrum

Det andra sovrummet ligger vägg i vägg och har fönster vända mot trädgårdssidan. Även här finns ekparkett på golvet och väggarna är målade i en mörkgrå ton. Här är idag inrett med enkelsäng men även detta rum rymmer en dubbelsäng.

Badrum

Badrumsmiljön på ovanvåningen är helkaklad och går i en behaglig, beige nyans. Här finns ett lyxigt spabadkar med flera olika massagefunktioner samt härlig golvvärme. Här finns kommod och spegelskåp ovanför vasken, båda med inbyggd förvaring. Ett snyggt och stilrent badrum!

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Boarea:

112 kvm

Biarea:

15 kvm

Areakälla:

taxeringsinformation

Antal rum:

4

Varav sovrum:

3

Pantbrev:

13

Pantbrev summa:

1 960 000

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla

Byggnadsår:

1977

Grundläggning:

Platta på mark

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

3-glas (2004, 2006)

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp (delvis bytt 2010 samt 2022)

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft/luftvärmepump från 2014 och direktverkande el

Ventilationstyp:

Mekanisk frånluft

Övriga byggnader:

I anslutning till den stenlagda uteplatsen finns ett förråd som tillhör bostaden. Uterum på baksidan med utgång från vardagsrummet. Uterummets väggar är isolerade.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 86kWh/m² och år
Energiklass: E
Energideklaration: Utförd
Datum: 27 aug. 2014

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

5 st

Elkostnad:

28 254 kr/år

VA:

8 283 kr/år

Väg/samfällighet:

6 800 kr/år

Total driftkostnad:

43 337 kr/år, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9525 kr

Kommentar:

I den angivna elkostnaden ingår kostnaden för uppvärmning. Bostaden ingår i en samfällighet. I samfälligheten ingår två stycken parkeringskort till parkeringen, fiber och sophämtning. Samfällighetsavgiften regleras kvartalsvis och är 6 800 kr/år. Den angivna driftskotnaden är säljarnas verkliga förbrukning och varierar beroende på användning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Stanstorp 1:719

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Staffanstorp Stanstorp GA:10 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Planbestämmelser:

Byggnadsplan

Tomtarea:

214 kvm

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Beskrivning bilplats:

Framför huset finns plats för parkering av två bilar.

Försäkringsbolag:

Trygghansa

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 116 000 kr

Preliminärt taxeringsvärde:

Nej

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Värderingsenheter

Småhusmark

Taxeringsvärde:

788 000 kr

Småhusbyggnad

Värdeår:

1977

Taxeringsvärde:

1 328 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Åkerlyckan är ett trivsamt område med radhus i olika storlekar. Här finns en också en närliggande förskola.

Närservice:

Här bor du en kort promenad från Staffanstorps centrum med Ica, vårdcentral, apotek, tandläkare och restauranger.

Kommunikation:

Från Åkerlyckan tar du dig enkelt till busshållsplatsen Rydbergs stig där bussarna mot Lund går. Buss mot Malmö går bla från Storgatan som är en kort promenad bort.

Parkering:

I anslutning till området finns flera parkeringsplatser med betald parkering. Det finns även garage i längor som man kan hyra för en avgift genom samfälligheten. I anslutning till vissa bostäder finns egen parkering.

Planritningar

Kolla restider

Åkerlyckan 49, 24537 Staffanstorp

Alla lediga objekt