Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Stockholm , Kista Brf Grindavik - Kista Gårdsväg

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 3 834 kr
inkl. värme, VA, TV och bredband (Telia Tripleplay)
Boarea: 71.9 m2
Rum: 3
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja

Säljstartat nyproduktionsprojekt! Kvadratsmarta 1-4 rok i attraktiva Kista. Tillträde under 2020. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Kista har snabbt blivit en populär plats för innovation och företagande. Härifrån går t-banans blåa linje som snabbt tar dig in till city på 18 minuter. Samtidigt ligger det nära skogar och öppna vidder.

Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker, restauranger och cafeer. Du kan också ta pendeltåget eller ta E4:ans påfart strax i närheten.

Från lägenheten har du bara en kort bit till Järvafältet och Ursvik som passar bra för utomhusaktiviteter och motion.
Här finns gott om promenadstigar och möjligheter till att åka längdskidor i Ursviksspåren.

Här bygger SHH Bostad nyproducerade bostadsrätter, 1-4 rok. Lägenheterna är ljusa och luftiga och finns i flera olika välplanerade planlösningar.

Balkong eller uteplats, hörnläge eller fönster i fil? Lägenheterna inreds med ljuspigmenterade golv och klassiskt vita väggar, som speglas mot kök i grå ton och badrum med tydlig ljus prägel. Här andas atmosfären nordiskt och lätt, vilket enkelt kompletteras med inredning i de varmaste tonerna. Bara fantasin sätter gränserna för att skapa ditt drömhem.

Se https://www.shhbostad.se/hitta-bostad/stockholm/brf-grindavik/bostader/ eller kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen med din intresseanmälan!
För att se vilka lägenheter som är lediga just nu, spana in lägenhetslistan och bostadsväljaren i 3D på; https://www.shhbostad.se/hitta-bostad/stockholm/brf-grindavik/bostader/ eller kontakta ansvarig mäklare. I Brf Grindavik bor du lite isländskt, fast på svensk mark. Samtliga lägenheter är signerade finess, med smarta funktioner och stilrena materialval. Yteffektivitet är ett ledord för projektet, som erbjuder flertalet olika planlösningar och storlekar i sitt utbud. Hela 80 % av lägenheterna består av kvadratsmarta ettor och tvåor där du enkelt hittar en planlösning som passar just ditt behov. Färgerna går inom ramen för ljust och luftigt med den isländska naturen som inspiration, där grunden består av genomgående sobert vita väggar och ljusa parkettgolv. Här andas atmosfären nordiskt och lätt, vilket enkelt kompletteras med inredning i de varmaste havregula och gyllenbruna tonerna. Eller varför inte inreda med toner som går från havets mörkt blågröna till kvällshimlens puderrosa nyanser? Bara fantasin sätter gränserna för att skapa ditt drömhem. Här bjuds också tillgång till utomhusmiljö i form av egen uteplats eller balkong att njuta av under härliga sommarmånader samt en lummig innergård med hot tub, som stärker känslan av natur på urbant läge. Kökets skåpluckor i ljust grå kulör har push-funktion på överskåpen och stilsäkra, rostfria beslag på underskåp och lådor. Vitt stänkskydd ovanför arbetsytan, som också går i ljusa toner. I det helkaklade badrummet går golvet i naturnära nyans och väggarna är vita. Förvaring finns i kommod och utrustning i form av smart, kombinerad tvättmaskin/torktumlare ger extra komfort. Ett nytt Kista växer fram. Kista har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Fördelen med läget har varit att tunnelbanan tar dig till T-Centralen på 17 minuter, samtidigt som du med bil enkelt tar dig ut på både E4 och E18. Pendeltåg finns inom promenadavstånd, där du tar dig till centrala Stockholm på ena hållet och Arlanda på andra. Även flygbussar går till både Arlanda och Bromma Flygplats. Det är en optimal knutpunkt i den bemärkelsen. Fördelen med läget idag är att du fortfarande har fantastiska kommunikationsmöjligheter och dessutom allt du kan önska inom promenadavstånd. Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Bio, bowling, gym, tandläkare, vårdcentral. Listan kan göras lång. Trots att centrala Stockholm ligger inom räckhåll är det inte längre lika relevant att ta sig dit – allt finns här! Välkommen hem!

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

71 kvm

Areakälla:

säljarens information

Antal rum:

3

Kökstyp:

Kök

Andel av årsavgift:

1.73503 %

Lägenhetsnummer förening:

1-1102

Lägenhetsnummer register:

1103

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Ventilationstyp:

FTX

Energideklaration:

Energideklaration: Ej nödvändig

Omgivning

Allmänt om området:

Kista är ett attraktivt område fullt av utveckling. Området har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Samtidigt som både KTH och SU har lokaler här. I Kista har du även nära till härliga grönområden, däribland Järvafältets naturreservat med motionsslingor och platser för picknick.

Närservice:

Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Där finner du, utöver det stora shopping-utbudet, bio, bowling, gym, tandläkare och vårdcentral. Listan kan göras lång. Härliga grönområden finns också inom promenadavstånd.

Kommunikation:

Tunnelbanans blå linje trafikerar tar dig både norrut och genom innerstaden med stopp på T-Centralen, på bara drygt en kvart, och med slutstation Kungsträdgården. Med bil tar dig enkelt ut på både E4 och E18. Flertalet busslinjer går också genom Kista, samt flygbussar som tar dig till både Arlanda och Bromma Flygplats.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt paragraf 20 i Köplagen. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad. Köparen är medveten om att boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas härmed att kontrollera bostadens area innan köpet.

DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER: Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5% av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Kolla restider

Brf Grindavik - Kista Gårdsväg, 16455 Kista

Alla lediga objekt