Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Stockholm , Kista Skagafjordsgatan 11, 3 tr

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 5 547 kr
inkl. kallvatten, bostadsrättstillägg, IP-TV och bredband. Ett obligatoriskt tillägg om 931 kr tillkommer för värme och varmvatten.
Boarea: 88 m2
Rum: 4
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja
Hiss från markplan.
Balkong: Ja
Finstämd fyrarummare med access till balkong!

På Skagafjordsgatan 11 presenterar vi nu en fin fyrarummare med genomgående samma golv och ljusa väggar som skapar en enhetlig och harmonisk känsla i hela bostaden. Här finns stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus från tre väderstreck och i köket ger den helglasade altandörren oss access till njutbar balkong där man kan koppla av efter en lång dag. Hemmet erbjuder en attraktiv planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra och här ges plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Addera till det tre sovrum samt helkaklat badrum i klassiskt svart och vitt som ger en stilfull touch till din dagliga rutin, dessutom med både tvättmaskin och torktumlare. Praktisk förvaring finns i klädkammare som kompletteras med garderober i hallen för extra förvaringsmöjligheter vilket hjälper till att hålla ditt hem snyggt och organiserat. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker. Varmt välkommen på visning!

Planritningar

Alla lediga objekt