Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Trelleborg , Beddingestrand Besksötevägen 2A
4 150 000 kr som utgångspris
Avgift: 7 900 kr
inkl kallvatten. Bostadsrättshavaren tecknar själv och bekostar abonnemang för värme, el osv.
Boarea: 150 m2
Rum: 5
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
Härlig trädgård i västerläge med solmöjligheter från lunch till kväll. Fin, stensatt uteplats med gott om plats för önskvärt möblemang och därtill fristående förråd med mysig, trädäcksförsedd uteplats längs kortsidan. Tomten ramas in av både staket och prydlig häck. Cykelskjul finns på husets framsida. Dessutom erbjuds en njutbar balkong med snyggt glasskydd och vidsträckt utsikt över området och mot havet för extra guldkant. Enligt styrelsen innehas trädgården med nyttjanderätt.
Underbar bostadsrättsparhus på fint hörnläge invid havet!

På fantastiskt havsnära läge i ljuvliga Beddingestrand presenterar vi detta stilrena bostadsrättsparhus uppfört 2021 beläget på ypperlig hörna. Här lockar ett synnerligen tilltalande hem som kännetecknas av tidlös elegans och en flexibel, genomtänkt planlösning. I dagsläget erbjuds tre bra sovrum med möjlighet till fyra, strålande ljusa vardagsrumskvadrat i luftig, öppen planlösning med smakfull köksinteriör signerad Marbodal och separat matplats därtill. Vidare finns två helkaklade och välutrustade badrum i sobert grått, praktisk groventré med massor av förvaring och ett extra allrum på det övre våningsplanet. Utemiljön stoltserar med en alldeles underbar balkong med guldkantad, vidsträckt vy med havet i blickfånget och tillgång till trädgård med såväl förråd som gräsmatta och flera fina uteplatser att njuta solens strålar ifrån. Prydligt staket och häck ramar in och skapar en inbjudande atmosfär. Här bor man modernt och bekvämt på havssidan ett par stenkast från salta dopp, nära restauranger och livsmedelsbutik samt kommunikationer till såväl Malmö som Trelleborg. Varmt välkomna!

Visningar

torsdag 30 maj 17:30 - 18:00
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Mycket inbjudande hall vars miljö är riktigt luftig, ljus och tilltalande. Ljusgrått klinkergolv möter klassiskt vitmålade väggar, vilket är ett färgval som genomsyrar hela bostaden för en enhetlig känsla. Rikligt med ljusinsläpp genom såväl dubbla sidoljus som fönster i ytterdörren samt behaglig belysning med infällda takspotlights. Här finns förstås även god förvaring i en rejäl klädkammare och därtill plats för avhängning av ytterkläderna.

Groventré

Invid huvudentrén finns även en separat groventré, perfekt att nyttja som familjens vardagsingång. Enhetligt grått klinkergolv, plats för hatthylla och dessutom suverän förvaring i två garderober bakom smidiga skjutdörrar i vitt.

Badrum

Näst på tur står ett stilrent helkaklat badrum i tidlöst grått, med kakel och klinker från Bianco Cararra. Badrummet är utrustat med inredning från Macro Design och blandare från Tapwell. Handfat med vit kommod, spegelskåp, takdusch bakom vikdörrar i klarglas och wc. Vidare finns både tvättmaskin och torktumlare med laminatbänk och vita väggskåp ovan.

Sovrum

Mitt emot badrummet är ett väl tilltaget sovrum beläget. Rummet kännetecknas av ekparkett, ypperlig förvaring i stor garderob bakom vita skjutdörrar och utrymme för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Kök

Bostadens smakfulla köksinteriör signeras Marbodal 2021 och erbjuder massor av förvaring bakom vita, släta luckor. De rostfria vitvarorna från Electrolux består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, induktionshäll, inbyggd ugn samt fläkt. Påkostat och elegant med arbetsytor av gedigen vit sten med vitt kakel ovanför. Infällda takspotlights och ekparkett kompletterar. Extra guldkant med öppen planlösning mot både vardagsrum och matplats, där ett stort middagsbord med lätthet inryms. Detta utrymme är enligt ursprungsritningen ett sovrum, vilket med enkla medel kan återställas för den som önskar ett fjärde sovrum.

Vardagsrum

Vardagsrummet är härligt ljust och generöst till sin storlek. Ljuset strömmar in från stora, höga fönster i två väderstreck och ackompanjeras av helglasad terrassdörr för smidig access till den underbara utemiljön. Enhetlig ekparkett och möjlighet till både soffa och fåtöljer om man så vill.

Hall ovanvåning

En trappa upp tar en hall emot med ljusinsläpp ifrån fönster och plats för ett hemmakontor eller mindre soffa.

Allrum

Ovanvåningens allrum är härligt stort och ljust. Ekparketten återkommer även på detta våningsplan, och som extra bonus finns utgång till ljuvlig balkong av vida mått. Här ute njuter man av den fria utsikten över området och med glimt mot havet blir det än bättre.

Sovrum

På detta våningsplan finns två bra sovrum. Det första närmst trappan har ekparkett och två fönster för optimalt ljusinsläpp.

Sovrum

Vägg i vägg finner vi det andra sovrummet, som är av liknande storlek och utformning som det förra. Ekparkett även här, liksom dubbla fönster och möjlighet till både säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Badrum

Hemmets andra sovrum är enhetligt helkaklat i grått och försett med wc, handfat med vit kommod, dusch bakom vikdörrar i klarglas, handduksvärmare och spegelskåp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

150 kvm

Areakälla:

föreningens information

Antal rum:

5

Varav sovrum:

3 - 4

Kökstyp:

kök

TV & Bredband:

Fiber.

Beskrivning uteplats:

Härlig trädgård i västerläge med solmöjligheter från lunch till kväll. Fin, stensatt uteplats med gott om plats för önskvärt möblemang och därtill fristående förråd med mysig, trädäcksförsedd uteplats längs kortsidan. Tomten ramas in av både staket och prydlig häck. Cykelskjul finns på husets framsida. Dessutom erbjuds en njutbar balkong med snyggt glasskydd och vidsträckt utsikt över området och mot havet för extra guldkant. Enligt styrelsen innehas trädgården med nyttjanderätt.

Beskrivning bilplats:

Plats för fyra bilar på egen uppfart.

Andel i föreningen:

8.33 %

Andel av årsavgift:

8.33 %

Kommentar till andelstal:

Andelstalen är angivna av föreningen. Andel insats har ej specificerats.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

1 619 193 kr

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 1619193 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022.

Lägenhetsnummer förening:

2A

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Lilla Beddinge 92:1

Byggnadstyp:

Parhus i två plan

Byggnadsår:

2021

Uppvärmning:

Värmepump-frånluft (el)

Ventilationstyp:

Mekanisk (endast frånluft)

Övriga byggnader:

Uppfört garage 2022 med dubbeldörrar beläget i trädgården på baksidan, men ingång genom staketet vid långsidan av huset. Kan disponeras till andra ändamål.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 30kWh/m² och år
Energiklass: B
Primärenergital: 56kWh/m² och år
Energideklaration: Utförd
Datum: 12 okt. 2023

Förening

Namn:

Brf Beddinge Havsbris

Organisationsnummer:

769638-7682

Organisationsform:

Bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen:

Brf Beddinge Havsbris äger fastigheten Lilla Beddinge 92:1 och omfattar tolv bostadsrätter i sex parhus i två plan. Husen är uppförda 2021. Samtliga har en lättskött trädgård, uteplatser och en stor balkong med utsikt över havet.

I månadsavgiften ingår kallvatten. Eget abonnemang tecknas för el, bredband, sopor, etc.

Trädgård/uteplats innehas med nyttjanderätt enligt styrelsen.

Äger föreningen marken:

Ja.

Parkering:

Biluppställningsplatser invid husen finns.

Bredband/TV:

Fiber finns indraget. Bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang för TV och bredband.

Renoveringar:

Nyproducerade hus.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare:

Ej angivet

Ekonomi:

Senast avgiften höjdes var oktober 2023. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.
Styrelsen får enligt stadgarna vid överlåtelse ta ut överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp av bostadsrättsinnehavaren och pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp, får tas ut av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1433 kr

Överlåtelseavgift betalas av:

Säljare

Pantsättningsavgift:

573 kr

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening, uppdaterad 2024-05-06.

Allmänt om lägenheten

Elförbrukning: 7800 kWh för 2023.

Inredning i garderob i sovrum ingår i köpet.
Följande ingår ej i köpet: garderober groventré, hatthylla samt spegel.

Vindsförråd finns över hela plan två.

Omgivning

Allmänt om området:

Beddingestrand sträcker ut sig utmed sydkusten mellan Trelleborg och Ystad.

I denna idyll har vi hela tiden havet närvarande oavsett om vi vandrar på den vita stranden eller går en runda på golfbanan. Den gamla delen med sina halmtaksklädda gamla skånelängor utgör själva kärnan i det Beddingestrand som numera vuxit till sig både öster och västerut. Även om det har byggts en hel del så doftar här fortfarande tallskog och hav.

Under sommaren blomstrar orten upp och många turister och sommargäster kommer på besök. Här blandas golfare, campare och sommarstugeägare som njuter av det orten har att erbjuda. Detta gör att vi även vintertid har en lagom stor livsmedelsbutik och några öppna restauranger att välja på.

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand, Skånes svar på PCH, ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningspliktA
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.croisette.se/sekretesspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Besksötevägen 2A, 23175 Beddingestrand

hitta.se
Alla lediga objekt