Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Trelleborg , Gislöv Modeshögsvägen 97
3 595 000 kr utgångspris
Tomtarea: 1 762 m2
Tomt nära havet på optimalt läge!

Vill du bo med närhet till havet? Kunna ta långa promenader längs med strandkanten? Då är denna tomt optimal för just er!
Beläget ett stenkast från havet med tillgång till härliga milslånga cykelvägar och mysiga restauranger längs kusten. Här har man möjligheten att få designa sitt drömhus. En stor tomt om 1762kvm ger en möjlighet att bygga allt från ett stort hus till en mindre sommarstuga.

Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter, busslinjen 190 kör mellan Trelleborg och Ystad med hållplats precis intill tomten. Här nås Trelleborg centrum på bara 15min, för att vidare ta sig med pågatågen till Malmö på 25min. Närhet till Sveriges sydligaste udde Smygehuk där fisken smakar som bäst eller vidare till populära Beddingestrand där golfbanan väntar. I Simremarken bor du med närhet till en rad bekvämligheter och sevärdheter!

Välkomna att kontakta mig vid vidare frågor på 0709-233742 eller på viktor.nilsson@croisette.se

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Tomt

Areakälla:

taxeringsinformation

Pantbrev:

1

Pantbrev summa:

2 975 000

Tomttyp:

Tomtbeskrivning:

Inkopplingsavgifter - v/a är 146.945 kr. - el 32.250 kr.

Byggrätt:

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Gislöv 53:28

Vatten och avlopp:

Vatten saknas. Avlopp saknas

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Trelleborg Gislöv GA:4 ändamål: Vägar
Last: Ledningsrätt Starkström, 1287-1018.1

Planbestämmelser:

Byggnadsplan (1942-11-11)

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

971 000 kr

Preliminärt taxeringsvärde:

Nej

Småhusenhet

Typkod:

210 Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår:

2022

Värderingsenheter

Småhusmark

Taxeringsvärde:

971 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Gislöv strandmark är underbart beläget på sydkusten med en fantastisk sandstrand på behagligt gångavstånd. På cykelavtsånd finns Gislövs hamn. Gislövs hamn är Trelleborgs kommuns största småbåtshamn. Hamnen har 265 båtplatser, boulebana, trailerramp, kran etc. I hamnen håller Trelleborgs Båtsällskap, Trelleborgs Sjöscouter och Sirmiones Skeppslag till.

Gislövs strandmark är beläget på behagligt avstånd från servicen i Trelleborg, vilken är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter.

I Gislövs läge finns en livsmedelsbutik och i samma byggnad en pizzeria. I byn finns även en grundskola som heter Serresjöskolan (F-6).

I Gislövs läge finns ändhållplats för Linje 3 inom stadsbussarna i Trelleborgs kommun. Regionbuss 190 (Trelleborg-Skateholm) genomkorsar även orten.

Viktig information

FASTIGHETSBETECKNING: Trelleborg Gislöv 53:28

Kolla restider

Modeshögsvägen 97, 23192 Trelleborg

Hitta.se
Alla lediga objekt