Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Trelleborg , Trelleborg Parkgatan 19
3 450 000 kr utgångspris
Boarea: 135 m2
Biarea: 20 m2
Tomtarea: 231 m2
Ståtligt parhus med fyra sovrum & dubbla badrum!

På underbar insynsskyddad tomt finns denna parhus från 20-talet beläget. Interiören erbjuder ett ombonat och vackert hem där entréplanet bjuder bland annat på två sällskapsrum, ett renoverat och stilfullt kök som även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från köket har vi direkt utgång till den mysiga och trivsamma trädgården i västerläge. Kaminen binder samma matsalen med vardagsrummet vilket ger en hemtrevlig känsla allt igenom. På entréplan finner vi även ett av husets fyra sovrum, som vetter ut mot trädgården. I hallen finns ett av husets badrum, som här är utrustat med badkar.

En trappa upp finns tre utmärkta sovrum och ytterligare ett badrum, som är helkaklat och utrustat med dusch och ett härligt ljusbringande takfönster. Utifrån nås en källare som är belägen under halva huset, här finns gott om förvaringsutrymmen samt även vatten och avlopp inkopplat. Vacker insynsskyddad trädgård med flera uteplatser, tack vare västerläget flödar både dags-och kvällssolen.
Läget är optimalt med affärer, city och Trelleborg C bara ett par minuter bort. Varmt välkomna på visning av denna otroligt trivsamma & familjevänliga villa!

Visningar

söndag 26 maj 12:00 - 12:30
Boka tid för visning!
tisdag 28 maj 17:30 - 18:00
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré

Välkommen in till ett familjevänligt boende. Entrén är inbjudande och erbjuder gott om plats för familjens alla ytterkläder. På golvet vilar det en grafitfärgad klinkers och väggarna är ljusgrå.

Badrum 1

Golvet består av klinkers i en svart kulör och väggarna är beklädda med vitt kakel. Badrummet är utrustat med badkar, wc-stol (2015), handdukstork, kommod med handfat från Gustavsberg. Badrummet har elektrisk golvvärme. Våtrumsintyg finns.

Vardagsrum

Från entrén når du vardagsrummet, ett rymligt rum med en relativt öppen planlösning. Stora fönsterpartier erbjuder ett härligt ljusinsläpp under hela dagen. Fönsterbrädorna består av en väldigt fin marmor. På golvet vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

Matsal

Från vardagsrummet har du direkt koppling in till matsalen. Här erbjuds en mysig eldstad i form av en braskamin (2013). Här finns det plats för ett matbord, en fåtölj, samt förvaringsmöjligheter i form av exempelvis ett vitrinskåp.

Kök

Välkommen in till ett vitt och ljust kök från Kvik år 2018. Köket är utrustat med delad kyl och frys från LG (2011), integrerad diskmaskin från Siemens (2024). Spishäll, ugn och köksfläkt från Bosch (2018). Köket är också utrustat med städskåp, tvättmaskin från Bosch (2012) samt en torktumlare från LG (2022). På golvet vilar en kombination av svart och vita klinkers plattor och väggarna är beklädda med vitt kakel ovanför bänkskivan och övriga väggar är beklädda i en härlig blomstrande tapet. Köket är utrustat med elektrisk golvvärme. Ytskiktet på bänkskivan består av en svartfärgad laminat.

Nedre hall ut mot trädgård

Från köket så kan du enkelt gå ut i trädgården genom en liten och mysig hall. På golvet vilar det en grafitgråfärgad klinkers och väggarna är målade.

Sovrum 1

På golvet vilar ekparkett och väggarna är beklädda med en målad lila nyans. Här finns det utrymme för en dubbelsäng samt klädförvaring i form av garderober eller byråer helt utifrån dina egna behov.

Badrum 2

Badrummet är utrustat med en wc-stol, dusch samt kommod med handfat. Badrummet renoverades av förra ägarna år 2009. Väggarna är beklädda med vitt kakel och på golvet vilar klinkers i en svart/grå nyans. Ett takfönster sattes in år 2020 vilket ger ett fint ljusinsläpp. Kvalitetsdokument från 2009 finns.

Sovrum 3

På golvet vilar ekparkett och väggarna är målade i en beige kulör. Rummet har två stora fönsterpartier vilket erbjuder ett härligt ljusinsläpp under hela dagen. Här finns det utrymme för skrivbord, fåtölj, klädförvaring i form av garderob eller byråer samt en dubbelsäng.

Sovrum 2

Vidare in i sovrum nummer två så följer ekparketten med vilket ger ett fint flöde på ovanvåningen. Väggarna är beklädda i en beige nyans kombinerat med en tapetserad fondvägg. En vägg i rummet består av inbyggda garderober vilket ger utrymme till massvis med förvaring. Även här ett stor fönster vilket ger rummet en ljus och härlig atmosfär.

Kontor/sovrum 4

Ekparkett, målade vägar i en mörkgrå kulör. Här finns det utrymme för att inreda helt utifrån dina egna önskemål, använd rummet som kontorsyta eller skapa ett mysigt gästrum för vänner och familj. Rummet är genomgående från hallen till sovrum nummer två.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Parhus

Boarea:

135 kvm

Biarea:

20 kvm

Areakälla:

taxeringsinformation

TV & Bredband:

Säljaren har fiber installerat. Levereras idag av Tele2.

Pantbrev:

12

Pantbrev summa:

1 861 000

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1920

Byggnadsår - kommentar:

Ombyggt 1984

Grundläggning:

Krypgrund och källare

Stomme:

Murad

Fasad:

Tegel, puts

Fönster:

2-glas, 3-glas isoleringsfönster

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp

Utvändigt plåtarbete:

Svart plåt

Uppvärmning:

Gas (vattenburen värme) & luft/luft värmepump

Ventilationstyp:

Självdrag

Renoveringar:

2009 Fuktsäkrat krypgrunden. Installerat avfuktare (Recusorb DR-010B). Hydrostat i källaren. Nytt golv - ekparkett i mat-och vardagsrum. Installerat tvättmaskin och torktumlare på toaletten på bottenplan.
2010 Väggar och tak målades i sovrummen.
2011 ny el och nytt proppskåp med jordfelsbrytare installerad. El utdraget i trädgårdsskjulet. Utebelysning uppsatt ut mot gatan, i gränden samt i trädgården. Utomhusrenovering, trädgårdssidan: fönster målades och kittades. Tegelfogar lagades. Trädgårdsentrén + mur putsades. Utbyggnad, trädgårdsentré, murar och trädgårdsskjulet målades. Nya fogar och färg på baksidans utbyggnad.
2012 Tilläggsisolerade vinden. Källaren renoverades, golv, väggar och tak målades.
2013 Installation braskamin, samt stege på taket.
2014 Anlade träddäck.
2015 Renoverade toaletten på bottenplan, installerade badkar. Kvalitetsdokument finns.
2016 Renoverade tre stycken ytterdörrar. Renoverade trädgårdsporten samt installerade ordentligt lås. Källartrappan samt metallräcken målades.
2017 Anlade en ny uteplats i gammalt tegel längst ned i trädgården. Dansk sjösten anlades i gränden.
2018 Nytt kök från Kvik sattes in.
2019 Larm installerades - Verisure. Matrummet befrias från strukturtapet.
2020 Nytt papptak och nytt takfönster sattes in i badrummet på ovanvåningen. Hall och trappa målades om.
2022 Luft-luft värmepump installerades. Nytt trägolv i sovrum samt hall på ovanvåningen.
2023 Inbyggd garderob i sovrum på ovanvåningen. Nya friskluftsventiler i sovrum nere, vardagsrum och sovrum nere. Ny vindslucka som är tätad och isolerad.
2024 Ny vattenmätare installerades. Ny puts och ny färg i den innersta källaren.

Övriga byggnader:

Trädgårdsskjul 4 kvm.

Energideklaration:

Energideklaration: Beställd

Övrigt:

Energideklaration är beställd och förväntas laddas upp innan första visningstid.
Huset är förhandsbesiktigat, besiktningsprotokoll finns att tillgå inför visning.

1984 skedde utbyggnaden av sovrum 1.

Säljarens upplysningar:

Spishäll sprucken, men fungerar. Tvättmaskinsluckans öppningsfunktion är ur funktion och öppnas därför med hjälp av en kniv. Vattenavstängningen till diskmaskinen har fastnat. Porten till trädgården kan endast låsas inifrån, då en nyckel fastat i låset på utsidan. Spricka i fönsterglaset i matrummet. Spegelbelysning i badrum fungerar ej, ny lampa finns inköpt.

Säljaren vill även pointera att det är en gjutjärnsbrunn i källaren, med tanke på dess ålder och eftersom att regnvattnet leds under huset skall denna skötas om.

Det finns brädgolv under kök och sovrum på entréplan.

Ingår i köpet:
Hatthylla i båda entréerna. Väggskåp i matrum. Rullgardiner i tre av fyra sovrum ingår. Väggfast klocka i vardagsrum. Brandvarnare.

Ingår ej i kök:
Mikrovågsugn och skåp i kök (med böcker).

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

3 st

Uppvärmningskostnad:

8 360 kr/år

Elkostnad:

24 592 kr/år

VA:

7 829 kr/år

Sotning:

560 kr/år

Renhållning:

1 831 kr/år

Total driftkostnad:

43 172 kr/år, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9525 kr

Elförbrukning:

11 545 kWh/år

Nätbolag:

Trelleborgs Energi

Kommentar:

Kostnaden för uppvärmning avser kostnaden för gas + gasnät. Kostnaden för el avser hushållsel och elnätsavgift, här ingår även driften för luft/luft-värmepumpen.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Tulipanen 7

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning (1922-06-19) Stadsplan (1920-03-05)

Tomtarea:

231 kvm

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Uppvuxen och insynsskyddad tomt med gräsmatta och olika inbjudande uteplatser. Precis i anslutning till huset finns gott om plats för det större utomhusmöblemanget, samt även plats för tillhörande loungegrupp. Längre ner i trädgården har det stenlagts en ny uteplats där man finner den bästa morgonsolen. Trädgården är belägen i västerläge, som innebär mycket sol både under dag, eftermiddag och kväll.

Beskrivning bilplats:

Parkeringsmöjligheter finns längst med Parkgatan och närliggande gator.

Försäkringsbolag:

Folksam

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 210 000 kr

Preliminärt taxeringsvärde:

Nej

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Värderingsenheter

Småhusmark

Taxeringsvärde:

621 000 kr

Småhusbyggnad

Värdeår:

1935

Taxeringsvärde:

1 589 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen;
Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen och att köparen, för att trygga sig, får göra en noggrann undersökning av fastigheten. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p.g.a. fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig. Säljaren ansvarar dock för dolda fel, d v s sådana fel i fastigheten som köparen inte bort upptäcka och oavsett om säljaren själv känt till felen eller inte. Säljarens ansvar för dolda fel i fastigheten gäller i 10 år.

Köparens undersökningsplikt
Utgångspunkten att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock.
Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten överhuvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.
Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida. Å andra sidan ska köparen inte behöva undersöka sådana delar av fastigheten som säljaren lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier för, under förutsättning att dessa inte är för allmänt hållna.
Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Han bör därför anpassa sin undersökning till detta. Rör köpet ett begagnat hus måste köparen ta i beräkning att vissa delar och funktioner utsatts för slitage och på grund av ålder t.o.m. kan vara uttjänta och i behov av utbyte eller i vart fall renovering.

Anlitande av besiktningsman
Jordabalken utgår från att köparen själv i normalfallet skall kunna uppfylla sin grundläggande undersökningsplikt och det är alltså inget krav att anlita någon sakkunnig för detta. Trots det väljer de flesta köpare att anlita s.k. besiktningsman eller annan sakkunnig och detta är att rekommendera om man inte själv har särskild byggnadsteknisk kunskap. Detsamma gäller om köparen inledningsvis själv undersökt fastigheten och då upptäckt symtom på fel som det kan vara svårt att bedöma betydelsen av. Som angivits ovan skall köparen undersöka fastigheten i alla dess delar och funktioner. Anlitar köparen en sakkunnig är därför viktigt att vara observant på vilken omfattning en beställd besiktning har. Normalt omfattar inte en sådan besiktning vissa delar av fastigheten såsom elinstallationer, vatten och avlopp, rökgångar mm varför köparen bör överväga att komplettera sin undersökning.
Jordabalken har som utgångspunkt att den undersökning köparen gör eller låter göra, ska ske före köpet, dvs. innan köpekontrakt undertecknas av parterna. Det är dock inget som hindrar att parterna i kontraktet avtalar om att köparen ska få möjlighet att undersöka fastigheten senare och därefter på det sätt kontraktet då föreskriver, ska få åberopa upptäckta fel och begära avdrag på köpeskillingen eller begära att köpet i dess helhet ska återgå. Denna typ av avtalsvillkor brukar kallas besiktningsklausul och är numer vanligt förekommande. Tas ett sådant villkor in är det viktigt att båda parter sätter sig in i vad som krävs för att köparen ska kunna åberopa villkoret och också noga beaktar de tidsgränser som anges i villkoret.
Det förekommer att säljaren inför försäljningen låter undersöka fastigheten med hjälp av en besiktningsman, ofta för att tjäna som underlag för en säljaransvarsförsäkring (se nedan). I dessa fall är det viktigt att köparen noga går igenom besiktningsprotokollet, gärna med den besiktningsman som utfört besiktningen, sk köpargenomgång. Det är också av stor vikt att köparen då tänker på att undersökningsplikten omfattar fastigheten i dess helhet och vid behov kompletterar med ytterligare undersökningar.

Säljarens upplysningsskyldighet
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Avgörande för bedömningen om ett faktiskt fel är relevant eller inte, är om felet är möjligt att upptäcka för köparen. Endast om felet inte är upptäckbart är det relevant. Trots detta kan man ändå säga att säljaren har en upplysningsskyldighet i så motto, att han kan bli ersättningsskyldig om han faktiskt känt till eller borde ha känt till felet, men inte har upplyst köparen härom. Om ett förtigande av ett fel innefattar svikligt eller annat ohederligt förfarande, kan säljaren gå miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt.
Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren är dessutom inte dolt och kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

Säljarens utfästelser
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande fastighetens skick. Detta gäller i huvudsak då säljaren gjort en klar och specificerad utfästelse beträffande fastighetens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas i regel inte som utfästelser.

Avtalsfrihet, friskrivning
Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för fastighetens skick, varför parterna kan avtala om annan ansvarsfördelning än vad som angivits ovan. Ett exempel på detta är då säljaren friskriver sig från ansvaret för fastighetens skick, generellt eller beträffande viss funktion.

Säljaransvarsförsäkring
Genom säljaransvarsförsäkring finns möjlighet för säljaren att inom försäkringens ram begränsa sin ekonomiska risk för dolda fel i fastigheten samtidigt som köparen rätt till ersättning för sådana fel, säkerställs via försäkringen. Säljaransvarsförsäkringen erbjuder således en trygghet för både säljare och köpare.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5 % på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnad för eventuellt uttagande av nya pantbrev på 2 % på pantbrevsbeloppet. Därtill kommer vissa administrationsavgifter från Lantmäteriet.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.croisette.se/sekretesspolicy. Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritningar

Kolla restider

Parkgatan 19, 23152 Trelleborg

Alla lediga objekt