Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Ystad , Svarte Litteraturgatan 70
2 495 000 kr
Avgift: 5 949 kr
Boarea: 118 m2
Rum: 5
Hiss: Nej
Välkommen hem i Svarte - Inflyttningsklara radhus!

I populära och familjära Svarte finns nu möjligheten att förvärva ett nyproducerat och inflyttningsklart bostadsrättsradhus!

Totalt har Lyckos uppfört 32 bostäder i Brf Svarte Sjöspejare, och Litteraturgatan 70 är ett av de 11 hus som finns tillgängliga. Här flyttar du in som första boende i ett ljust, bekvämt och energisnålt hus.

Omgiven av böljande fält, vidsträckta ängar, skogsdungar och med endast 500 meter ner till havet - här väntar ett område utöver det vanliga. Gångavstånd finns till förskola, skola samt tågstationen varifrån du når Ystad på knappa 6 minuter och Malmö på 45 minuter. Närhet till både stadens puls och natursköna miljöer. I Svarte finns något för alla som söker en trivsam vardag och fritid.

Husets 118 kvadratmeter omfattas av två plan. Köket går i öppen planlösning mot vardagsrummet och skänker en härlig social yta att samlas i med nära och kära. På entréplanet finns ett av bostadens totalt två badrum samt ett praktiskt tvättutrymme. Från vardagsrummet kan man ta klivet ut på uteplatsen där även ett förråd till förfogande. På ovanvåningen finns ett allrum, tre sovrum, badrum samt en klädkammare.

Genom Lyckos trygghetspaket får du b.la. räntegaranti på föreningens lån. Garantin ger dig som köpare en trygghet i att räntehöjningar inte behöver få en direkt påverkan på din månadsavgift. För detta projekt gäller en räntegaranti fram till hösten 2026.

Välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare vid intresse!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall

Parkett, klinker vid entré. Målade väggar.

Kök

Köksinredning från Vedum. Bänkskiva i laminat. Kyl och frys, spishäll med induktion, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Parkett, målade väggar och stänkskydd av kakel.

Vardagsrum

Parkett, målade väggar.

Badrum

Helkaklat. Tvättställ med kommod, spegel, dusch med duschvägg i klarglas, wc-stol.

Tvättutrymme

Klinker på golv, målade väggar. Tvättmaskin och torktumlare, inredning från Vedum, bänkskiva i laminat.

OVANVÅNING

Allrum

Parkett, målade väggar.

Samtliga sovrum

Parkett, målade väggar.

Badrum

Helkaklat. Badkar, tvättställ med kommod, spegel, elektrisk handdukstork, wc-stol.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Boarea:

118 kvm

Areakälla:

Enligt ekonomisk plan.

Antal rum:

5

TV & Bredband:

Fiber är framdraget, separat abonnemang för respektive bostad.

Beskrivning bilplats:

Gemensam parkering i kvarteret.

Kommentar till den indirekta nettoskuldsättningen:

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte varit möjlig att räkna fram, eftersom relevant andelstal inte gått att få fram från föreningen eller förvaltaren.

Lägenhetsnummer förening:

0503

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plans radhus

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump. Golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.

Ventilationstyp:

FX-ventilation med frånluftsvärmepump.

Energideklaration:

Energideklaration: Ej angivet

Omgivning

Allmänt om området:

Svarte är en gammal fiskeby, vackert belägen vid kusten endast fem minuter från Ystad. Byn pryds av charmiga och tidstypiska fiskarlängor och hus från sent 1800-tal till tidigt 1900-tal. Tätorten utvecklades framför allt under 60- och 70-talet men är än idag en växande ort västerut där helt nya bostadsområden byggs fram.

Idag har Svarte mycket att erbjuda med smidiga avstånd till såväl arbete som skola. Mitt i byn finns förskola och skola upp till årskurs 6. Byn är levande med b.la. egen sandstrand och brygga med Beach Club om somrarna, ett surdegsbageri och en obemannad liten livsmedelsbutik. Även goda pendlingsmöjligheter finns då byn har egen pågatågstation med täta förbindelser mot både Malmö/Lund och Ystad. Byalaget är aktivt och anordnar årligen diverse aktiviteter så som loppmarknader, midsommarfirande och sportaktiviteter. Svarte erbjuder dessutom vackra omgivningar att vandra i. Alldeles i närheten ligger Charlottenlunds slott och allé där en naturskön stig går, som så fint kallas för Kärleksstigen.

Läs gärna mer om Svarte och dess historia via byalagets hemsida: https://svarte.se/

Kolla restider

Litteraturgatan 70, 27192 YSTAD

Alla lediga objekt