Nynäshamns kommun, Centrala Nynäshamn Lövlundsvägen 3
Yta: 400 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Omgående
Lokal tillgänglig för omedelbar inflyttning på Lövlundsvägen 3 i Nynäshamn!

Välkommen till våra lokaler på Lövlundsvägen 3! Dessa lokaler funkar utmärkt som kontor och är perfekt för företag inom skola, vård och omsorg. Belägen på plan 2 och 4 erbjuder denna flexibla lokal en yta mellan 82 och 400 kvm, som kan anpassas efter era specifika behov.Denna lokal erbjuder möjligheter för ditt företag att etablera sig i charmiga centrala Nynäshamn. Lokalen har en flexibel layout som kan anpassas för att passa just dina verksamhetsbehov. Oavsett om du behöver kontorsutrymmen, klassrum, behandlingsrum eller något annat inom vård och omsorg, har denna lokal möjligheterna för det ni söker!Beläget på Lövlundsvägen 3 har du närhet till utmärkta faciliteter och bekvämligheter. Området är lättillgängligt och erbjuder goda kommunikationsmöjligheter.Vänligen kontakta oss för mer information eller boka visning!

Omgivning

Centrala Nynäshamn, en pulserande stadsdel med sin charmiga kuststadskänsla, lockar med sin närhet till vackra stränder, pittoreska hamnar, mångsidiga butiker och restauranger, vilket skapar en idealisk plats för bekväm och livlig livsstil.

Andra företag i närheten

Apotek Hjärtat, Systembolaget, Folktandvården, Subway, Lindex, Gym-On, Stockholms Stadsmission, Espresso House och Swedbank.

Närservice

Endast 1 minuts promenad från lokalen ligger Coop Nynäshamn.

Alla lediga objekt