Stockholms stad, Torsplan Gävlegatan 16
Yta: 250 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse.
I den växande stadsdelen Hagastaden finner ni här 7 våningsplan fyllda av coworking, egna privata kontor, lounger samt konferens och mötesrum.

I den nya stadsdelen Hagastaden, alldeles intill Vanadisplan, hittar ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. Här finns tio våningar med kontor, mötesrum, härliga lounger, gym och takterrass. Utsikten över norra tornen och takåsarna i Vasastan blir ett härligt inslag när du vill njuta av en god lunch eller kaffe i solen. Varför inte ta en löprunda i Hagaparken, duscha i vårt eget omklädningsrum och sen ta hissen direkt upp till kontoret?På Gävlegatan har ni flera våningsplan utrustade med rymliga lounger, telefonbås, välutrustade kontor, coworkingytor, medlemskök och mötesrum. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp, och då enheten är uppdelad på flera plan får ni en hemtrevlig och intim känsla även om det finns mycket yta att nyttja. Vill ni bjuda gäster på god lunch ligger hotell Blique By Nobis vägg i vägg, och på sommaren rekommenderar vi ett besök på deras takbar ARC.Med närhet till pendeltåg, bussar och tunnelbana tar ni er snabbt och enkelt till Stockholm City och Solna.


Detta ingår i ett medlemskap:- 24/7 Access till alla Convendums enheter


- Reception 08.00-17.00


- Concierge


- Lounge


- Telefonrum


- Mötesrum (30% rabatt)


- Konferens (30% rabatt)


- Wifi


- Printer, scanner, kopiator


- Företagsadress och posthantering


- Daglig städning


- Kontorsmöbler


- Fullt utrustat kök


- Frukost dagligen


- Kaffe och te


- Omklädningsrum


- Gym


Vänligen kontakta oss för mer information eller boka visning!

Omgivning

Torsplan är en plats i nordvästra delen av Vasastan i Stockholms innerstad där Torsgatan övergår i Solnavägen och korsar Norra Stationsgatan.

Andra företag i närheten

MAX Burgers, Arc Rooftop, Kaffestugan, Willys och INO Izakaya.

Närservice

SATS Vasastan, Blique by nobis, Friskis & Svettis Hagastan, och Hemköp.

Alla lediga objekt