Stockholms stad, Hötorget Kungsgatan 64
Yta: 235 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Nyrenoverade och välkomnande kontorslokaler med full service mitt på Kungsgatan, se hit!

Nu finns det möjlighet för ditt företag att flytta till en av Stockholms mest centrala gator.Här finns flexibla kontorslösningar, coworkingplatser samt mötes- och konferensrum. Lokalen är utrustad med höj- och sänkbara skrivbord, pentry, WC, wifi, tillgång till skrivare, kopiator, ljudisolerade rum för samtal, kaffe och te och framför allt en mycket god frukost varje morgon.Lokalerna är fördelade på tre våningsplan, 3, 5 och 7. Det finns även reception och full service ingår.Med det centrala läget har du närhet till både Hötorget t-bana och Stockholm central där samtliga tåg går till övriga delar av Sverige.Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Omgivning

Lokalen har närhet till Hötorgshallen som är Sveriges största saluhall. Lokalen ligger på Kungsgatan som är en paradgata genom stadsdelarna Norrmalm och Kungsholmen i Stockholms innerstad. Med sitt centrala läge i Stockholm mellan torghandlarna på Hötorget och de shoppingsugna på Stureplan, levererar Kungsgatan ett brett utbud från morgon till kväll.

Andra företag i närheten

Scandic Grand Central, Lager 157, MAX Burgers, Vete-Katten Kungsgatan, Ai Ramen Klara, Weekday, Zara och Haymarket by Scandic.

Närservice

Lokalen ligger endast 1 minuts promenad ifrån 7-Eleven. Längst Kungsgatan finns även flertalet restauranger, caféer och butiker.

Alla lediga objekt