Stockholms stad, Hötorget Sveavägen 38, Stockholm
Yta: 250 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse.
På Sveavägen 38, i direkt anslutning till Hötorgets tunnelbanestation har ni möjlighet att hyra ett exklusivt coworking space i bästa läge!

Centret är fördelat på sju våningar och omfattar nästa 6 000 kvm. I centret finns som alltid en stor mängd kontor, lounger, mötesrum och en innergård att nyttja under de varma delarna av året.Är ni ett större bolag som söker kontor? CONVENDUM erbjuder fullt utrustade premiumkontor för större bolag. Ni kan förvänta er fullt utrustande kontor med service av högsta kvalité av vår personal som finns på plats varje vardag.Sveavägen 38 ger er det bästa av två världar, Vasastans charm samtidigt som det är gångavstånd till Stureplan och Stockholms centrala affärsdistrikt. Här kan ni fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som vi tar hand om alla kringtjänster och levererar förstklassig service till er och era gäster. Varför inte ta en lunch på Urban Deli som ligger precis intill?Detta ingår i ett medlemskap:- 24/7 Access till alla Convendums enheter


- Reception 08.00-17.00


- Concierge


- Lounge


- Telefonrum


- Mötesrum (30% rabatt)


- Konferens (30% rabatt)


- Wifi


- Printer, scanner, kopiator


- Företagsadress och posthantering


- Daglig städning


- Kontorsmöbler


- Fullt utrustat kök


- Frukost dagligen


- Kaffe och te


- Omklädningsrum


- Gym


Vänligen kontakta oss för mer information eller boka visning!

Omgivning

Lokalen ligger vid en av Stockholms mest vibrerande och eftertraktade områden! Beläget mitt i city, är Hötorget en levande plats där historia möter modernitet och där det finns något för alla.

Andra företag i närheten

Fabrique, Urban Deli, Fitness24Seven, Miss Clara Hotel, Adidas Store, Swedish Match och Webbhallen.

Närservice

ÖoB, MAX Burgers och Hötorgshallen.

Alla lediga objekt