Stockholms stad, Stockholm Västra Trädgårdsgatan 15
Yta: 50 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Privat möblerat kontor för 1-4 personer

Mitt i centrala Stockholm, står ett palats med kontor, kontorshotell, konferens och rik historia. Tillsammans med dig kan palatset bli ett svårslaget verktyg i din resa mot resten.

Här finner du kontor, skrivbordsplatser och vårt förhållande till inspiration. Besöka oss gärna så ska vi berätta mer om hur Tändstickspalatset utmanar tiden och skapar utrymme för det som är viktigast. Välkommen till ditt nya kontor!

OFFICE VAKANSER
- Privat möblerat kontor för 1 person
- Privat möblerat litet kontor för 2 personer
- Privat möblerat stort kontor för 2 personer
- Privat möblerat kontor för 4 personer

Se lokalerna på: https://www.youtube.com/watch?v=exX7OXaIzvg&t=7s

KLUBBEN

Klubben på Tändstickspalatset utgår från sina medlemmar. Entreprenörer, företagare och förnyare med andra krav. I flera världsstäder finns liknande, exklusiva ställen, där man som medlem får vara del i ett nytt sammanhang. Vi har olika medlemskap anpassat efter varje medlems livsstil och önskemål.

Alla medlemmar får automatiskt ta del av förmåner som personal trainer i palatsets gym och frukost varje morgon i det trivsamt inredda köket. Dessutom ingår
tillgång till lounge med honesty bar, möjlighet att äta lunch på Klubben och en diskret känsla av att tillhöra ett skönt sammanhang på egna villkor.

Alla Klubbens arbetsplatser är inredda i detalj för att skapa en så attraktiv miljö som möjligt. Det enda våra medlemmar behöver ta med sig är sin dator. Som medlem kan du välja ett privat rum, en fast skrivbordsplats eller tillgång till Klubbens loungemiljöer. Däribland Kreugers spektakulära och k-märkta styrelserum. Oavsett val har varje medlem tillgång till palatsets möteslokaler med rum för 2-60 personer.

För dig som medlem är Klubben öppen vardagar mellan kl. 08.00-18.00 och då ingår även dessa förmåner:

• Redan i entréplanet möts du av ett trevligt välkomnande från husets reception mellan kl. 08.00-17.00. På Klubben tar vi hand om dig mellan kl. 08.00-18.00.
• Frukosten står framdukad i köket mellan kl. 08.00-09.30.
• Lunch för dig som medlem, står uppdukad i köket mellan kl. 12.00-13.30 till medlemspris.
• Lunch med gäst/er kan bokas på Klubben i vår lounge bar till medlemspris.
• Kaffe/te med hembakat och nötter & torkad frukt står alltid framme.
• Mötesrum per timme kostar 500 kr.
• Palatsets egna mötes & eventvåningar på plan 1 & 2 finns att boka till medlemspris.
• I fastigheten finns ett gym med möjlighet att boka personlig träning och behandling. Här hålls det också träningsklasser. Duschhandduk ingår.
• Internet, utskrifter, scanning, kopiering (max 300st/mån svart/vitt) ingår.
• Du har möjlighet att bjuda in gäster till dina möten på Klubben. Önskar din gäst/gäster stanna längre utgår en avgift för 4tim 400 kr, för 8tim 800 kr.
• Gällande öppettider; reservation för undantag vid dag före röd dag och storhelger och semestertider. Ord måltider serveras ej under semestermånaden.

Medlemskapet ingår i dessa priser. Vi har rum från 1 upp till 4 arbetsplatser.

Avtal skrivs på 6 alt 12 månader.

Närservice

Alla lediga objekt