Sundbybergs stad, Sundbyberg torg Starrbäcksgatan 1
Yta: 470 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Omgående.
Planritning
Flexibel kontorslokal att hyra i Sundbyberg - Blandad planlösning i utmärkt läge!

Letar du efter en kontorslokal som kan erbjuda både stora öppna kontorslandskap och mindre kontorsrum/mötesrum? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Vår kontorslokal på 470 kvm ligger på plan 3 i en fastighet i Sundbyberg, bara några minuters promenad från Sundbyberg torg.Lokalen har en blandad planlösning som passar perfekt för företag med behov av flexibilitet och möjlighet att anpassa sig efter förändringar. Den är utrustad med 4 stycken wc, pentry/kök, vilorum och hiss, vilket gör det lätt för personalen att ha allt de behöver inom räckhåll.Lokalen har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus, vilket skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Den ligger också i en väl underhållen fastighet och är lätt att nå med både bil och kollektivtrafik.Så om du söker en flexibel kontorslokal i Sundbyberg, då är vår 470 kvm stora lokal perfekt för dig! Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten för en kostnad på 12.000kr/år. Lokalen har även god service då fastighetsdriften har kontor i huset på plan 1.Vänligen kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning!

Omgivning

Sundbybergs kommun ligger nordväst om Stockholm, granne med Solna och strategiskt beläget fem minuter från Bromma flygplats. I centrum finns alla tänkbara kollektiva kommunikationer, service, restaurangliv, kultur, grönområden och shopping, vilket gjort Sundbyberg till en attraktiv plats för både företag och boende i området.

Andra företag i närheten

Lokalfastigheter i Sundbyberg AB, Svea Auto, SATS Sundbyberg Signalfabriken, Thelins konditori, Texas Longhorn, Systembolaget och Pizza Hut Sundbyberg.

Närservice

Lokalen har närhet till Willys, ICA Supermarket Sundbyberg och Sundbyberg Centrum.

Alla lediga objekt