Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Burlöv, Arlöv Bäckvägen 133
2 195 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 724 kr
inkl. vatten, bredband, garageplats och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för kabel-TV tillkommer om 55 kr/månad samt värmeavgift om 742 kr/månad.
Boarea: 103.5 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 0
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
Brf-radhus med villakänsla!

Välkommen till ditt framtida hem i det charmiga Burlöv! Detta fantastiska brf-radhus välkomnar dig med en entréplan som bjuder på luftiga ytor och genomgående stilsäkra färg- och materialval, skapade för att förgylla din vardag.
Det rymliga köket är en pärla i elegant svart utförande, där vida kvadratmeter möter integrerade vitvaror och en praktisk köksö. Här blir matlagningen en konstform, och de strålande fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset, skapande en behaglig atmosfär. I anslutning till köket finner du hemmets praktiska tvättrum, utrustat med alla bekvämligheter för en smidig vardag.
Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket ger en känsla av rymd och möjlighet att inreda med både soffgrupp och matrumsmöblemang. De stora fönsterpartierna öppnar upp rummet och ger direktaccess till det inbjudande uterummet, där du kan njuta av avkopplande stunder med utsikt över den snart så grönskande trädgårdstäppan.
Ovanvåningen välkomnar med ypperlig förvaring i en praktisk klädkammare och en passage som leder vidare till hemmets tre sovrum. Varje sovrum är generöst tilltaget och erbjuder flera möbleringsalternativ för att skapa den perfekta sov- och avkopplingsmiljön. Två helkaklade badrum kompletterar hemmet, varav det ena är utrustat med en avkopplande badkar för sköna stunder av avslappning.
Detta brf-radhus i Burlöv är inte bara ett boende, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem. Med stilfull design, smarta lösningar och en trädgårdstäppa som förlänger din vardag, är detta radhuset som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och estetik. Ta steget in i en ny era av boende och upplev hur detta hem blir den perfekta platsen för din familj att växa och skapa varaktiga minnen.

Visningar

måndag 22 april 17:00 - 17:30
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Trevlig och ljus entré med fint ljusinsläpp ifrån ytterdörrens fönsterparti. Golvet pryds av praktisk laminat i klinkerimitation som ett kliv in övergår i snyggt trälaminat som möter väggar i tidlöst vitt med mörk ribbvägg med plats för avhängning av ytterkläderna.

Badrum

Badrummet på entréplan förser oss med helkaklad interiör med blå klinker på golv och vitt kakel på väggar med blå dekor. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegel och badkar.

Kök

Vidare inviterar ett smakfullt kök med utmärkta förvaringsmöjligheter bakom släta luckor i svart, som möter stänkskydd i metallic ovanför arbetsytor i svart laminat. Maskinparken består av integrerad kyl och frys, inbyggd ugn i svart, inbyggd mikrovågsugn i svart, spishäll, integrerad diskmaskin och fläkt. Addera därtill en såväl praktisk som estetiskt tilltalande köksö med sittplatser samt förvaring. Generösa fönsterpartier ackompanjeras av laminatgolv i klinkerimitation liksom hall med vita väggar. Köket renoverades 2023.

Tvättrum

I anslutning till kök finns hemmets praktiska tvättrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, grovvask och förvaring bakom luckor i svart.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och harmoniskt med stora fönster längs med ena väggen som även leder oss ut till generöst uterum med trädgårdstäppa i förlängningen. I vardagsrummet finns det plats för både matbord och soffgrupp vilket gör detta till den naturliga samlingspunkten i huset. Under våra fötter ligger snyggt trälaminat i kombination med väggar i vitt med ljust mönstrad fondtapet.

Hall ovanvåning

På andra våningen möts du av en ljus passage med enhetligt trälaminat på golv och vita väggar. Ypperlig förvaring finns i klädkammare/förråd med enhetlig interiör.

Sovrum 1

Det stora sovrummet är harmoniskt och avkopplande med flertalet fönsterpartier i gavelläge som ackompanjeras av väggar i vitt och trälaminat på golv. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Sovrum 2

Även sovrum nummer två erbjuder inbjudande kvadrat med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Enhetligt trälaminat pryder golvet i samspel med väggar i vitt och stort ljusbringande fönsterparti.

Sovrum 3

Det tredje och sista sovrummet förser oss med trälaminat, vita väggar och ljusbringande fönsterparti. Detta rum kan med fördel nyttjas som barnrum eller som hemmakontor.

Badrum

Ovanvåningens badrum är i helkaklat utförande med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggar med grå dekor. Badrummet är inrett med wc, handfat med vit kommod, spegelskåp och dusch. Enkelt, stilrent och modernt!

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer förening:

37

Lägenhetsnummer register:

1001

Andel i årsavgift:

2.23879

Kommentar till andelstal:

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Riksbyggen. Andelstal: 2,23879 %. Andelstal kapital: 2,23879 %. Andel insats: 2,23876 %.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

370421 kr

Andel i förening:

2.23876 %

Pantsättning:

Ja

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår:

1983

Förening

Namn:

Riksbyggen Brf Burlövshus nr 5

Organisationsnummer:

716407-1131

Allmänt om föreningen:

Brf Burlövshus 5 är en äkta bostadsrättsförening som bildades när fastigheten byggdes år 1983. Föreningens adress är Bäckvägen och byggnaden består av bostadsrättsradhus i två våningar med totalt 46 bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Föreningen har en lokal som kan hyras av medlemmar för 400 kr/gången.

Tvättmöjligheter finns i varje lägenheten.

Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

I föreningen finns 46 garageplatser och till varje bostadsrättsradhus finns ett garage. Det finns även gästparkering och friparkering på gatan.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Kabel-TV och bredband via Tele2. Bredband ingår i månadsavgiften och kabel-TV tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 55 kr/månad.

Renoveringar:

2014 ny luftbehandlingsaggregat. Under samma år genomfördes ett byte av ytterdörrar.
2016 installation av värmecentral. Under samma år genomfördes ett takbyte och renovering av fönster.
2017: Byte av garagetak samt asfaltering av marken utanför garagen.
2019: Markytor fräschas upp.
se över innergård 2025.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen tillåter sk. delat ägande, dvs. när det finns två ägare till lägenheten, varav endast den ena bor i lägenheten. Dock måste båda parter äga minst endera 10%.

Ekonomi:

Föreningen höjde avgiften med 1% den 1 januari 2019.

I dagsläget finns ingen planerad avgiftsförändring.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 433 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 573 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1 433 kr

Pantsättningsavgift:

573 kr

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2024-02-27. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Läs mer på föreningens hemsida, https://www.burlovshus5.se

Omgivning

Allmänt om området:

Arlöv är en del av tätorten Malmö belägen i Burlövs kommun där Arlöv utgör centralorten. I kommunen ingår även orterna Åkarp och Burlövs Egna Hem.

Här har man med sitt strategiska läge nära till allt. Orten bestod förr av ett antal gårdar som drog till sig arbetskraft inom jordbruket. Orten började växa som industriort från 1869 och utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden. Industrin som fick samhället att växa i storlek i slutet av 1800-talet var framförallt sockerbruket, vars lokaler fortfarande dominerar centrala Arlöv.

Arlöv erbjuder både grundskolor (F-åk9) samt ett flertal förskolor vilket är en bidragande faktor att barnfamiljen gärna flyttar hit och de fantastiska kommunikationsmöjligheter som orten har är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än 10 minuter når man både centrala Malmö och Lund med Pågatåget vilket möjliggör att man enkelt pendlar vidare till Kastrup och Köpenhamn. Arlöv har även utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund samt en busslinje som trafikerar sträckan Malmö-Löddeköpinge.

Inom kommunen finns det badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar, studiecirklar, Komvux etc. I de centrala delarna finns det dagligvarubutiker, pizzerior, frisörer, bilskolor, vårdcentral, folktandvård m.m. Dessutom ligger Burlöv Center i närheten som har ett rikt utbud av olika butiker. Här finns allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

Arlöv är också känt genom Arlövs teater som gjort sig ett namn inom revyteatern. Här har man roat besökare ända sedan 1920-talet.

Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lommas stränder som inbjuder till härligt strandliv. Orterna sammanbinds med cykelväg som löper längs Lommabuktens sträckning och blir en lagom liten tur. Ett annat närliggande smultronställe är Alnarpsparken som breder ut sig som en grönskande oas strax utanför Arlöv.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningspliktA
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.croisette.se/sekretesspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt