Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Göteborg, Bagaregården Bagaregårdsgatan 13B
7 050 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 6 149 kr
Värme, vatten samt bredband och tv ingår i avgiften.
Boarea: 124 m2
Areakälla: Enligt säljaren och förvaltaren.
Rum: 5
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Välplanerad landshövdingefemma i hjärtat av Bagaregården!

Med sina 5 rum och kök erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det finns också möjlighet att anpassa rummen efter era egna behov, oavsett om det är ett hemmakontor, en lekplats för barnen eller ett gästrum för besökande vänner och släktingar. Med sina bevarade brädgolv och moderna uppdateringar utstrålar denna bostad en unik kombination av historisk charm och modern elegans. Kök, matsal och vardagsrum ligger i fil och erbjuder gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Stora fönsterpartier med ljusinsläpp från tre väderstreck skänker rikligt med ljus. Bostaden erbjuder tre bra sovrum, varav två precis fått vackra platsbyggda garderober monterade. Trots sitt centrala läge ligger bostaden lugnt placerad och med utsikt mot rofyllda Landerigatan och grönskande Strömmensberg. Här bor ni i en populär förening med låg belåning och fantastisk gemensam innergård med fruktträd, lekplats och flertalet gemensamma trädgårdsgrupper för medlemmarna att nyttja.

Bagaregården är en charmig stadsdel i Göteborg med sin egen unika karaktär och atmosfär. Belägen öster om stadens centrum erbjuder stadsdelen en perfekt kombination av närhet till stadslivet och gröna områden. Bagaregården präglas av vackra hus och lägenheter från tidigt 1900-tal och den välbevarade arkitekturen ger området en idyllisk och genuin känsla. Här hittar ni många trevliga gator och torg att utforska, perfekta för promenader och cykelturer. Det finns också flera grönområden och parker i närheten där ni kan njuta av naturen och koppla av.

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt