Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Landskrona Linneagården 2M
1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 653 kr
inklusive värme, vatten, renhållning, p- plats samt bostadsrättstillägg
Boarea: 72 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja

Välkommen till denna naturnära och nybyggda (2021) bostadsrätt belägen i Häljarp. Med sina 72 kvadratmeter erbjuder denna trevliga lägenhet gott om utrymme för en bekväm vardag. Bostaden, som är belägen på andra våningen, har en härlig balkong i söderläge där du kan njuta av solen och skapa din egna lilla gröna hörna. Perfekt för avkoppling eller trevliga grillkvällar med familj och vänner.

Läget är barnvänligt och här finns gott om grönområden där barnen kan leka fritt. Dessutom ligger bostaden nära buss och tåg vilket gör det enkelt att ta sig till både skolor, affärer och arbetsplatser.
Här finns alla bekvämligheter du kan önska, och med sina tre rum finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet.

Ett extra plus är att det ingår en egen parkeringsplats i avgiften och på taket är det installerat solceller.

Välkommen till Linneagården!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Från loftgången så välkomnas vi in i hallen. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Till vänster finns en klädkammare för diverse förvaring.

Badrum

Stort badrum med kaklade väggar och ljusgrå våtrumsmatta. I badrummet finns wc, handfat med kommod, spegelskåp för förvaring, dusch med glasväggar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Kök

Fräscht kök från Ikea med vita släta luckor och gott om förvaring. Ovanför arbetsbänken finns ett stort fönster med utsikt över innergården och den fina naturen intill. Kyl/frys, ugn och diskmaskin från byggår vinter 2021. I köket får du plats med ett större matbord. Trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Från köket når vi vardagsrummet, här får du plats med en stor soffa med tv- möbel. Här når du även den rymliga balkongen. Balkongen är belägen i söderläge och här kan du spendera många trevliga timmar på sommaren.

Sovrum

Stort sovrum med ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng med tillhörande förvaringsmöbel. Även en fast garderob finns i sovrummet.

Sovrum 2

De mindre sovrummet kan med fördel användas som barnrum, gästrum eller kontor. Även här finns den genomgående ekparketten och vita släta väggar.

Övrigt

P - plats ingår i avgiften och säljaren disponerar över ett förråd beläget på gården.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer förening:

C32RA

Andel i årsavgift:

2.45

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

906344 kr

Andel i förening:

2.449 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Ventilation:

FTX - Mekanisk till-och frånluftsventilation med värmeåtervinning

Energideklaration:

Energiklass: B
Primärenergital: 46kWh/m²
Utförd
Datum: 25 nov. 2021

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

4st

Kommentar:

Årliga avgifter tas ut för hushållsel samt tappvarmvatten med retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning.

Förening

Namn:

BoKlok Snödroppen

Organisationsnummer:

769638-6387

Allmänt om föreningen:

Brf BoKlok Snödroppen
Brf BoKlok Snödroppen registrerades hos Bolagsverket i april 2020.
Föreningen förvaltar och äger fastigheten Linnea 1. Bostäderna stod klara i slutet av 2021 och är fördelade över 3 huskroppar.

Varje huskropp är försedda med solceller, vars producerade el används till att minska föreningens totala elanvändning och därmed elkostnaden för
fastighetsel och hushållsel.

Föreningen har en planerad avgiftsförändring från den 1/4 2024 om 10%.

Det finns inga större underhåll planerat i närtid. De följer vår framtagna underhållsplan som för 2024 bla omfattar oljning av yttre trädetaljer, så som loftgångar och utomhustrappor samt filterbyte för boendes luftaggregat.

Cykelparkeringar finns placerat på flertalet ställen på gården. En mindre lekyta med sandlåda och sittyta är placerad på gården samt en pergola.

Det finns totalt 49 parkeringsplatser på fastigheten varav 2 parkeringar med tillhörande el-laddstolpe och 3 handikappsplatser. Föreningen tecknar avtal för el- laddstolpe, boende betalar separat för elförbrukningen. Varje lägenhet disponerar 1 parkering.

Tv & Bredband
Fiber finns genom öppna stadsnätet. Köparen får teckna ett eget abonnemang.

Övrig information
Föreningen är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa, i försäkringen ingår bostadsrättstillägg.
Överlåtelseavgift om 1 313 kr betalas av köparen

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt