Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Bunkeflostrand Anemonvägen 3
3 200 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Boarea: 80 m2
Areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 10 m2
Areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 510 m2
Rum: 2
Unik villa i Bunkeflostrand!

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Bunkeflostrand – en plats där harmoni och bekvämlighet möts i en perfekt symbios. Denna friliggande villa erbjuder en trivsam interiör som genomsyras av ljus och rymd. Stig in i detta hem och låt dig omslutas av den ljusa och öppna planlösningen. Rummen förenas av ett rymligt vardagsrum som pryds av vackert skeppsgolv, vilket ger en touch av tidlös charm. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner.
För den som längtar efter en förlängning av det inre utrymmet erbjuder villan även ett inbjudande uterum – en oas där du kan njuta av ljumma sommarkvällar eller varma koppar te under vintermånaderna. Det är den perfekta platsen för avkoppling och rekreation året runt.
Köket med dess stilsäkra och fullt utrustade design i vitt. Här får du inte bara gott om förvaringsutrymme utan också de bekvämligheter som förenklar din vardag.
Sovrummet är en fristad av ro och avkoppling, med generösa kvadratmeter och en centralt placerad braskamin som skapar en känsla av välbefinnande. Utgången till trädgården ger dig möjlighet att vakna upp till fågelkvitter och frisk luft varje morgon, och njuta av naturens lugnande närvaro.
Det stora badrummet är både praktiskt och stilrent, med en tvättmaskin som gör den dagliga rutinen enklare och mer bekväm.
Området Bunkeflostrand är en idyllisk plats belägen vid havet och omgivet av vacker natur. Här finner du allt du behöver för en bekväm och njutbar livsstil – från grönområden och promenadstråk till närhet till service och bekvämligheter. Med enkel tillgång till både Malmö stadskärna och andra omgivande områden blir Bunkeflostrand det perfekta valet för dig som söker en balans mellan stadsliv och naturnära boende. Varmt välkommen på visning!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt