Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Djupadal Högsåkerringen 73
4 600 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 4 899 kr
inkl. bredband, bredbandstelefon (den fasta kostnaden) och TV via bredband, parkeringplats och till viss del vatten ingår. Vattentillägg om 145 kr tillkommer per månad. Det tillkommer även kostnad för uppvärmning, hushållsel och sophämtning.
Boarea: 112 m2
Areakälla: säljarens information
Rum: 4
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
Trivsam bostadsrätt med villakänsla

Här väntar ett familjevänligt hem i barnvänliga kvarter med gångavstånd till Djupadalsskolan, lekplatser, busshållplats samt mataffär och grönområden runt knuten. På Högsåkerringen 73 kombineras villakänslan som tillgång till trädgård ger, med bostadsrättens bekväma fördelar. Insidan bjuder på en trivsam planlösning med generösa sällskapsytor där vardagsrummet har stora fönsterpartier och utgång till altan, och i det separata köket finns både goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. För att underlätta vardagens bestyr finns här två badrum, ett på vardera planen, och de tre sovrummen är samtliga placerade på ovanvåningens privata sfär. Är ni i behov av ytterligare sovrum finns dessutom möjlighet att göra det på ovanvåningen. Såväl bostadsrätten som området har en familjevänlig atmosfär där barnen kan leka fritt. Den trevliga och insynsskyddade trädgården på husets baksida är en inbjudande plats för sköna fikastunder och mysiga grillkvällar. Här finns utrymme för både avkoppling och aktiviteter och för den odlingsintresserade finns odlingsbäddar, äppelträd och plommonträd. Ytterligare bonus erbjuds i form av carport och förråd. Varmt välkomna på visning!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt