Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Gamla Väster Grynbodgatan 6B
5 750 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 5 152 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriska tillägg tillkommer om 99 kr/månad för kabel-TV och 155 kr/månad för bredband (250/250 Mbit/s fiberoptiskt).
Boarea: 88 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 3 av 4
Hiss: Ja
Hiss från markplan.
Balkong: Ja
Unik 4:5a med soldränkt balkong i bästa sydväst!

På attraktiv adress i gemytligt kvarter, i ett hus anno 1912, tar hissen upp till tredje våningen där det väntas denna ytterst charmfulla bostad om fyra rum och praktisk halva med sällsynt prägel, högt belägen i föreningens gårdshus. Vi bjuds på en spännande planlösning med potential och genom bostadens många fönster fångas den av ett vackert ljusinsläpp som med ljusa färgval och en genomtänkt känsla skapar ett hem att trivas i. Från det spatiösa vardagsrummet når vi den helt fantastiska balkongen i njutbart sydvästläge, med mycket sol, grönska runtom och vy över takåsarna, samt gott om yta för loungehörna och ytterligare möblemang. Köket är unikt med sitt karaktärsfulla burspråk, där vi intill kan placera ett generöst matbord och njuta i en härlig middagsmiljö. Vidare ges sovrum i bra storlek och en halva som med fördel kan inredas som arbetsrum, samt bekvämligheten av både badrum och gäst-WC. Badrummet erbjuder bekvämt ett badkar och i utrymmet intill finns en praktisk tvättpelare. Gamla Västers lugna och idylliska småstadskänsla trots läget mitt i City är något utöver det vanliga och vi erbjuds gångavstånd till såväl härligt torgliv som shoppingstråk, samt absolut närhet till matupplevelser och grönskande parker. Här bor vi med direkt tillgång till Malmös bästa utbud. Varmt välkomna till denna underbara bostad där ni kommer trivas!

Kolla restider

Alla lediga objekt