Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Segevång Segevångsgatan 17B
1 450 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 4 864 kr
inkl VA, värme. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-TV (basutbud) på 65 kr/månad samt ett obligatoriskt tillägg på 20 kr/månad för fast elkostnad. Total månadsavgift blir 4 949 kr. Föreningen har gemensam el där hushållen debiteras retroaktivt efter faktisk förbrukning.
Boarea: 82.5 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Välplanerad fyrarummare med dubbla balkonger och stort potential!

Nu har vi möjligheten att presentera denna optimalt planerade bostad fördelad på fyra rum med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda samt dubbla balkonger, varav en inglasad mot föreningens gemensamma gröning! Bostadens ypperliga planlösning gör det enkel att trivas i väldisponerade och lättmöblerade rum med generöst genomgående ljusinsläpp och detaljer i charmigt original. Lägenheten förser oss idag med två rofyllda sovrum, ett matrum som med fördel även kan inredas som sovrum och ett halvkaklat badrum med tvättmaskin. Lägg där till inbjudande och sociala ytor i hemmets spatiösa vardagsrum med vacker stavparkett i original och ett bra utrustat arbetskök med plats för matbord intill ljusbringande fönsterparti. Ute på den gemensamma gröningen erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling samt lekplats för de minsta. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt