Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Slottsstaden Skvadronsgatan 10
6 990 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 9 647 kr
inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 115 kr/månad. Total månadsavgift blir 9 762 kr.
Boarea: 169 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 6
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Magisk våning i Slottsstaden med välbevarade 1930-tals attribut och dubbla balkonger!

Med plats för hela familjen öppnar vi nu dörrarna till Skvadronsgatan 10 och denna smakfullt renoverade och fantastiskt detaljrika våning om 169 ståtliga kvadrat där hänförelse bjuds i varje rum. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående fiskbensmönstrad parkett, magisk takhöjd med lampstukaturer, tidsenliga skjutdörrar, dubbla balkonger och en öppen spis som ytterligare bonus. Sällskapsytorna är något utöver det vanliga med tre rum i vinkel som idag nyttjas som våningens bibliotek/allrum, vardagsrum och matrum. Givetvis går det även att inreda matrummet som ett tredje sovrum om så skulle önskas och inte att glömma den lilla pigkammaren intill köket som enkelt kan nyttjas som ett mysigt barnrum. Låt dina behov stå i fokus och din smak bli din vägledning. Addera där till ett optimalt planerat och nyare kök, ett stilsäkert badrum med tvättfaciliteter i form av egen tvättmaskin samt ett praktiskt och lika stilsäkert inrett gäst-wc. Här bor man dessutom i en stabil och sund förening en kort cykeltur från Ribersborgsstranden och endast ett stenkast från Slottstadens mysiga caféer och restauranger. Ja, denna våning har helt enkelt det där lilla extra som gör ditt hem unikt! Sagolikt! Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt