Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Västra Skrävlinge Kaprifolgatan 20
4 210 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Boarea: 218.1 m2
Areakälla: Professionell uppmätning
Biarea: 101 m2
Areakälla: Professionell uppmätning
Tomtarea: 700 m2
Rum: 7
Vacker tegelvilla med idyllisk trädgård i familjevänliga kvarter!

Stig in i historiens famn och upptäck denna tidlösa tegelvilla anno 1937, inbäddad i ett av stadens mysiga villakvarter. På entréplanet möts du av en öppen och inbjudande atmosfär med vardagsrum och matrum i fil, med vackra ytskikt i form av fiskbensmönstrad ekparkett, ljusa ytskikt och strålande fönsterpartier med smyckande burspråk.
Den charmerande serveringsgången i original leder dig vidare till det smakfullt inredda köket i vitt med accentuerande mosaik ovan arbetsytor i trä, komplett med moderna bekvämligheter. Entréplanet förser oss även med ett sovrum med välbevarat brädgolv och med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang.
För den som önskar extra flexibilitet i sitt boende, finns ytterligare ett kök en trappa upp, tillsammans med ett allrum av vida kvadrat med parkettgolv, träbjälkar och ett flertal fönsterpartier, ett sovrum samt ett serveringsrum med direktaccess till njutbar balkong. Denna våning kan med fördel hyras ut eller fungera som ett generationsboende då det finns två separata ingångar som i dagsläget är förbundna med varandra.
Ytterligare en trappa upp väntar den inredda vinden som idag förser oss med vida sovrumskvadrat smyckat med både trägolv, ljusa ytskikt och ett flertal takfönster. Utöver detta finns två charmerande badrum med badkar för avkopplande stunder som kompletteras av en källare med gott om förvaringsutrymmen samt praktisk tvättstuga.
Den stenlagda uteplatsen och den inbjudande pergolan på den lummiga trädgårdssidan, ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och sociala stunder utomhus året runt.
Varmt välkomna på visning!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt