Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Nyköping, Brandholmen Brandholmsvägen 3, vån 14
3 300 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 5 450 kr
I månadsavgiften så ingår uppvärmning, vatten, sophantering och carport. Anslutet till kabelnät; basutbudet ingår i månadsavgiften. 70 kr/mån tillkommer för laddbox.
Boarea: 105 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 14 av 16
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Njut av den fantastiska utsikten!

Här på våning 14 är utsikten oslagbar! Milsvidd utsikt över fjärden ut mot öppet hav och väster ut över staden och Ryssbergen. De "Två Tornen", Brf Havsutsikten, är nu självklara landmärken i Nyköpings skyline. Bostaden är mycket trevlig och disponeras idag med 3 rum med 2 sovrum där möjlighet till ett 3'e sovrum finns. Kök och vardagsrum har en öppen och rymlig planlösning samt utgång till den härliga inglasade balkongen i sydväst läge med sol hela dagen. Ytterligare en inglasad balkong med västerläge finns i anslutning till det stora sovrummet. Här finns även två badrum samt klädkammare. Till lägenheten hör en carport med förråd samt elbilsladdare nyligen installerad och bekostad av bostadsrättsföreningen. Ytterligare parkeringsmöjlighet finns på den öppna parkeringen intill byggnaden. På entréplan finns även ett lägenhetsförråd, miljörum samt cykelrum. Högst upp i huset, under glaspyramiden, finns en gemensam lokal för de boende att nyttja för trevliga sammankomster. Här finns ett pentry samt toalett. Brf Havsutsikten är en solid och mycket välskött och strukturerad bostadsrättsförening. Här bor du med ett fantastiskt läge med härliga promenadvägar längs strandkanten in mot Nyköpings hamn och centrum samt den fina promenadslingan längre ut på Brandholmen som slingar sig upp mot Labro Ängar. Här i området finns den trevliga kvarterskrogen VRÅ, en obemannad livsmedelsbutik vid namn 24/7, Rosvalla Sport- och Eventcenter, bussförbindelser samt skolor och förskolor.
Varmt välkommen på visning av våning 14 på Brandholmsvägen 3!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt