Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Nyköping, Brandholmen Bollgränd 8
3 750 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 104 m2
Areakälla: Säljarens uppgift
Biarea: 6 m2
Areakälla: Säljarens uppgift
Tomtarea: 130 m2
Rum: 5
Ljust och fräscht radhus på populära Brandholmen. Nära till hav och båt och strövområden!

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i ett idylliskt sjönära läge. Här får du möjlighet att bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till vatten, bad och grönområden. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen planlösning. De ljusa ytskikten ger en fräsch och modern känsla som genomsyrar hela bostaden. Den öppna planlösningen skapar en luftig och trivsam atmosfär där sociala samvaron kan flöda fritt.

Köket är stilrent och välutrustat med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Från köket har du även en fin uppsyn över den i söder belägna uteplatsen och det omkringliggande området. Den integrerade matplatsen blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och underhållningssystem. Det finns även utgång till en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Även på framsidan finns möjligheter till en bra uteplats. På övre våningen finns fyra väl tilltagna sovrum, alla med ljusa ytskikt och plats för förvaring. Här finns även ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter.

I det sjönära läget finns det möjlighet till bad och båtliv, perfekt för den som älskar att vara nära vattnet. Här finns också fina promenad- och löprundor längs vattnet där du kan njuta av naturen och frisk luft. I framtiden kan det komma att finnas ett kallbadhus i området. Radhuset erbjuder en perfekt kombination av närhet till både stadens puls och lugnet i naturen. Med ljusa ytskikt och sjönära läge blir detta en drömbostad för den som söker en fridfull och modern boendemiljö.

Visningar

söndag 3 mars 12:30 - 13:00
Boka tid för visning!
måndag 4 mars 16:00 - 16:30
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Detta ljusa och fräscha tvåplans-radhus på barnvänliga och populära Brandholmen. Denna bostad färdigställdes 2023 och är således nästan ny. Det är genomgående ljusa fräscha ytskikt och snygga trägolv samt modern maskinell standard. Det är två påkostade och rejäla badrum. Snygga trägolv genomgående i bostaden.

Nedre plan har en öppen social planlösning med ljus som flödar från två håll med rymlig hall, kök med stor matplats samt vardagsrum och badrum. Övre plan har fyra sovrum - varav två med balkong - samt badrum. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt i enlighet med gällande regler.

Entréhall

Välkomnande entré med bra plats för förvaring och avhängning.

Kök

Stort och fint kök med välplanerad skåpsinredning. Ljusa färger och maskinell utrustning från tyska kvalitetstillverkare. Snickerier med moderna funktioner såsom fasade luckor istället för knoppar. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll med inbyggnadsugn, frihängande spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Matplats för 6-8 (eller fler) personer.

Vardagsrum

Vardagsrum med fönstrad vägg som låter nedre plan bada i ljus. Rejält med plats för soffgrupp och underhållningssystem.

Badrum nedre

Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, tvättställ, dusch samt tvättpelare. Ljusa fina färger.

Vardagsrum

Vardagsrum med fönstrad vägg som låter nedre plan bada i ljus. Rejält med plats för soffgrupp och underhållningssystem.

Övre plan

Övre plan har en centralt placerad hall samt fyra sovrum i olika storlek. De två sovrummen på södra sidan har utgång till balkong.

Badrum nedre

Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, tvättställ, dusch samt tvättpelare. Ljusa fina färger.

Vardagsrum

Vardagsrum med fönstrad vägg som låter nedre plan bada i ljus. Rejält med plats för soffgrupp och underhållningssystem.

Övre badrum

Bra badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, tvättställ och dusch. Även här är det golvvärme.

Badrum nedre

Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, tvättställ, dusch samt tvättpelare. Ljusa fina färger.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Beskrivning uteplats:

Två fina uteplatser - här kan du njuta av solen hela dagen.

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Bollen 8

Byggnadstyp:

2-plans radhus

Byggnadsår:

2022

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Övrigt:

Bostaden värms upp med golvvärme. Bostaden har ännu inte slutbesiktats - förbesiktning inför slutbesiktning beräknas ske under hösten och slutbesiktning beräknas ske vår-sommar under 2024 efter korrigeringsåtgärder. Samfälligheten för Bollgränd kan svara på fler frågor.

Energideklaration:

Utförd
Elförbrukning: 8500kWh/år

Övriga byggnader:

På framsidan finns ett mindre förråd/cykelrum.

Driftkostnad

Uppvärmningskostnad:

11 500 kr/år

Elkostnad:

7 500 kr/år

VA:

11 000 kr/år

Vägsamfällighet:

5 000 kr/år

Försäkring:

5 200 kr/år

Total driftkostnad:

40200kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9525 kr (49725)

Kommentar:

Renhållning samt snöröjning sker genom samfällighetens försorg. Observera att driftskostnader kan variera beroende på en mängd olika faktorer. Observera att byggmästaren fortfarande betalar vissa kostnader för drift av respektive bostad.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Bollen 8

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bollen GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bollen GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bollen GA:3 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bollen GA:4 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bollen GA:5 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Bollen GA:6 ändamål: Värmeanläggning, Samfällighet: Nyköping Bollen S:1

Planbestämmelser:

Detaljplan (2005-02-08)

Tomtarea:

130 m²

Tomttyp:

Friköpt

Areakälla:

Säljarens uppgift

Kommentar till areakälla:

Observera att uppgift om boarea kan vara osäker. En köpare uppmanas att vidta uppmätning.

Beskrivning bilplats:

Plats för 1 bil på gården.

Pantbrev:

Totalt antal: 1
Total summa: 2 131 578 kr

Försäkringsbolag:

Gjensidige

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 119 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2022

Småhusmark

Taxeringsvärde:

619 000 kr

Småhusbyggnad

Taxeringsvärde:

1 500 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Brandholmen/Strandängen är en populär och trevlig del av Nyköping belägen precis vid Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Nyproduktionen av bostäder har under de senaste åren skapat denna nya stadsdel. Här bor man nära vatten, brygga och båtplats. Här finns mest bostadsrätter och parhus men även friköpta fastigheter.
Brandholmen är ett av Nyköpings nyare områden med fastigheter i skärgårdsinspirerad stil.

Det går en vacker strandpromenad från området förbi kanotstadion, som leder fram till hamnen med caféer, restauranger och båtliv sommartid. Fortsätter man promenaden hela vägen in till centrum tar det ca 25 minuter.
Det finns en förskola, Korvetten i området samt ett flertal i närliggande områden. Närmaste grundskola är Rosenkullaskolan med elever från förskoleklass tom åk 6 och som även erbjuder plats för barn med särskilda behov.

Rosvalla sport och eventanläggning ligger i området. Här finns bland annat bowlinghall, ishall, multihall, tennishall och Nordic Wellness. Flera fotbollsplaner finns utomhus.

Handlar gör man närmast på 24Sju som ligger centralt i området på Brandholmsvägen 8 eller ICA Nära i Stenkulla ca 1,5 km bort och på ungefär samma avstånd finns Tempo "Humlan" i Bryngelstorp.
Här finns även mysiga och trevliga restaurang/café VRÅ, https://nykopingsguiden.se/verksamheter/vra/

På Brandholmen finns flera klubbar för sjöliv, bland annat Nyköping kanotklubb, Nyköping båtklubb och Jolleklubb. Nyköpings varv med platser för båtuppställning och välsorterad båtbutik finns i området.

Busshållplatser finns runt om i Brandholmen där man kan ta sig in till centrum och andra delar av Nyköping.

Kolla restider

Alla lediga objekt