Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Nyköping, Bryngelstorp Bryngelstorpsvägen 11
4 200 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Boarea: 155 m2
Areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1 090 m2
Rum: 6
Trivsamt och friköpt i 1-plan på Bryngelstorpsvägen!

Ett mycket trevligt och bra beläget friköpt 1-planshus i Bryngelstorp. Bostaden har genomgått fina och påkostade renoveringar där även planlösningen uppdaterats till en trivsam och välkomnande disposition för den sociala familjen men också plats för den privata sfären när så önskas. Villan innehåller idag 4 sovrum varv ett av dessa med dressing-room. Här finns ett fint badrum samt även en separat gästtoalett. Vardagsrummet är rymligt och här finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket är ljust och modernt med fin och modern inredning som gedigna granitbänkar och glasmosaik ovan köksbänkarna. Här finns en utgång till altanen samt en generös köksö med förvaring och gott om plats för gemensam matlagning. Skafferi och tvättstuga med egen utgång till trädgården så det ska vara smidigt att ta med tvätten ut för att torka i vinden. Även ett garage med förråd är vidbyggt med bostaden och dess uppfart och entré fint stensatt. Tomten har ett fint och lugnt läge och vätter mot söder och den lilla skogsdungen som fond. Här bor man med närhet till såväl skola, förskola, Rosvalla Eventområde för idrottsaktiviteter, kommunikation, matbutiken Tempo, fina promenadvägar ut mot Labro Ängar, Ängstugans koloniområde samt mysiga Tjuvholmen längs Stadsfjärden.
Varmt välkommen på visning av trevliga Bryngelstorpsvägen 11!

Kolla restider

Alla lediga objekt