Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Nyköping, Arnö Holmstugevägen 65
4 750 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 116 m2
Areakälla: Säljarens information
Tomtarea: 1 499 m2
Snygg enplansvilla under uppförande i nya Örstigsnäs. Närhet till både natur, bad och stad i ett!

Välkommen till denna nyproducerade enplansvilla uppförd av det välrenommerade bostadsutvecklaren BohemianArc. Denna bostad kännetecknas av moderna tekniska lösningar och trevliga materialval och hög finish i utförande och design.

Hustypen "Solhem 6" har tilltalande planlösning med flödande ljus genom stora panoramafönster som går från golv till tak. Kök-matplats-vardagsrum utgör en social helhet. Dessutom har bostaden 3-4 sovrum samt stort helkaklat badrum med en mindre gäst-wc och separat klädvård. De tjocka väggarna gör att huset nästan kan räknas som ett passiv-hus. Kort och gott: en bostad som kännetecknas av hög och modern teknisk standard och snygg design! Besök gärna

En köpare som bestämmer sig tidigt kan dessutom få vara med och utforma den färdiga bostaden efter egna önskemål. Se leveransdeklaration som föreskriver exakt vad som levereras i bostaden! Givetvis går det att få laddstolpe installerat.

Området Örstigsnäs är ett barnvänligt och populärt område som såldes av Nyköpings kommun för några år sedan och därefter har bebyggts i rask takt med varierande och påkostade villabostäder. Med cykel tar du dig på några minuter till det vackra fritidsområdet Strandstuguviken med camping, badplatser och stugor. Området är med sin långgrunda badstrand en plats där många nyköpingsbor lärt sig simma och avnjutit sommarloven. På Arnö finns flera bra affärer, skolor och barnomsorg!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréhall

Välkomnande entréhall med plats för förvaring och avhängning. Dessutom är det golvvärme.

Vardagsrum-matplats-kök

Stort vardagsrum-matplats-kök om ca 45 kvm i öppen planlösning. Det är tillräckligt med plats för ett soffgrupp och matgrupp modell större. Bra kök med välplanerad skåpsinredning. Det är kyl, frys, spishäll med inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin och micro.

Allrum

Bostaden har ett mindre allrum med plats för exempelvis mer enskilt familjemys. Detta rum går dessutom att göra om till ett sovrum/arbetsrum för en köpare som har det behovet.

Sovrum

Bostaden har fyra bra sovrum om ca 9 kvm samt ett större sovrum om ca 11 kvm. Det större sovrummet har egen toalett med dusch och klädkammare.

Badrum-toalett

Bostaden har ett större helkaklat badrum med dusch, wc och handfat med kommod. I anslutning till ett av sovrummen finns en mindre toalett med wc, handfat och dusch.

Klädvård

Bostaden har ett eget grovkök/tvättstuga i klassiskt utförande med tvättmaskin, tortumlare, skåp, bänkar samt tvätt-ho. Här finns också värmepumpen placerad.

Uteplats

Bostaden har en stor uteplats med trätrall. Här kan du njuta av solens strålar under större delen av dagen.

Bildinformation

Observera att samtliga bilder är från en visningsbostad.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Beskrivning uteplats:

Stor altan med flera bra väderstreck för soligt läge.

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Kidet 4

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2024

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä eller puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

trä

Tak:

Plåt

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft/vatten-värmepumpt m golvvärme.

Ventilation:

Till- och frånluft med återvinning (FTX)

Övrigt:

En köpare som bestämmer sig tidigt har möjlighet att påverka fasad och tak i färg och material.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

4st

Uppvärmningskostnad:

12 000 kr/år

Elkostnad:

6 000 kr/år

VA:

1 200 kr/år

Renhållning:

3 000 kr/år

Försäkring:

5 500 kr/år

Total driftkostnad:

27700kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 7660 kr (35360)

Kommentar:

Beräknade uppgifter för ett hushåll på 4 personer. Observera att driftskostnader kan variera beroende på en mängd olika faktorer.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Kidet 4

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Detaljplan (2018-05-22)

Tomtarea:

1499 m²

Tomttyp:

Friköpt

Areakälla:

Säljarens information

Övrigt tomt:

Grovplanerad

Pantbrev:

Totalt antal: 1
Total summa: 400 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

766 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

210 Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår:

2021

Småhusmark

Taxeringsvärde:

766 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Arnö ligger ca 3,5 km öster om centrum och består av blandad bebyggelse. Här finns hyres- och bostadsrättslägenheter, bostadsrättsradhus och villor. De första villorna byggdes på 80-talet, men efter det har området expanderats rejält. Nu finns det villaområden ända ute i Örstigsnäs. Här finns skolor och förskolor och lekvänliga gårdar och omgivningar. En fin cykelväg, Arnöleden, går från centrum och du är framme på ca 10 minuter.
På Arnö finns en Icaaffär, en pizzeria och två skolor Herrhagsskolan och Långsättersskolan. Sju förskolor och en öppen förskola.

Vacker natur finns i närheten ut mot Örstigsnäs och Strandstuguviken som är en populär camping med sandstrand. Ridskola finns vid Örstigsnäs och löparslingor i skogen. Sörmlandsleden sträcker sig hela vägen ut till Örstigsnäs.
Det finns flera busshållplatser i området med möjlighet att ta sig in till tex centrum.

Närservice:


Kolla restider

Alla lediga objekt