Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Östra Göinge, Knislinge Trädgårdsgatan 11
1 100 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Boarea: 108 m2
Areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 29 m2
Areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 774 m2
Rum: 4
Fräsch och trivsam villa på lugnt läge i Knislinge!


Välkommen till detta trivsamma villaboende beläget på ett lugnt och centralt läge i Knislinge!

Här finner du en bottenvåning som har genomgått en stilfull och omsorgsfull renovering för att ge en ljus och öppen miljö. Den välkomnande hallen har gott om utrymme för ytterkläder och skor, så du kan enkelt organisera dina tillhörigheter. Redan när du kliver in möts du av ett rymligt och modernt kök, där den nya köksön tar plats som ett naturligt samlingspunkt för familj och vänner. En vacker tegelvägg har även framhävts för att ge en extra touch av karaktär till rummet. Här finns alla de faciliteter du behöver för att laga fantastiska måltider och skapa minnen vid matbordet. I anslutning till köket finner man stor matplats öppet mot det ljusa vardagsrummet som även nås från hallen. Bottenvåningen erbjuder också ett fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.

På övre plan finner du två mysiga sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Dessutom erbjuder allrummet en flexibel yta som kan fungera som ett TV-rum eller ett extra sovrum.

Njut av lugnet och den sköna atmosfären i det härliga uterummet, där du kan koppla av och njuta av utsikten över den välskötta trädgårdstomten. Med äppelträd som ger goda frukter och fina gräsytor att leka eller sola på, kommer detta utrymme snabbt att bli en favoritplats för hela familjen.
På tomten finner vi även länga med fina förvaringsmöjligheter eller varför inte skapa ett hobbyrum. I anslutning finns mysig uteplats.
Vidbyggt bostaden finns praktisk och rymlig carport.

Detta boende erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och harmoniskt liv. Här kan du trivas och skapa minnen med nära och kära i en vacker och avslappnad omgivning. Missa inte chansen att uppleva detta underbara villaboende i centrala Knislinge!

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt