Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Oxelösund, Centralt Oxelösund Trädgårdsgatan 9A
675 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 3 716 kr
IMD el och varmvatten
Boarea: 81.5 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Rymlig smakfull trea med inglasad balkong i bra förening!


Missa inte denna fina lägenhet belägen på Trädgårdsgatan i centrala Oxelösund! Här får du verkligen det bästa av två världar - ett centralt läge kombinerat med en trevlig bostad med balkong i sydvästläge.
Med sin välplanerade och generösa yta på 81.5 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om plats för hela familjen. De behagliga färgvalen ger en harmonisk och inbjudande atmosfär, och den något högre takhöjden skapar en känsla av rymd och luftighet.
Rymlig, välskött och mysig - här är hemmet som står redo för nya ägare. Med sin välkomnande hall, kök med matplats, 2 sovrum samt det stora vardagsrummet med plats för såväl matgrupp som soffgrupp är detta ett hem att trivas och umgås i, perfekt för trevliga middagar och sociala sammankomster.
Från tidig vår till långt in på hösten finns den ca 7 kvm stora inglasade balkongen för avkopplande stunder.Perfekt för dig som älskar att njuta av solen och värmen under långa sommardagar.
Det fräscha badrummet har helt nyligen delvis renoverats och fått nytt handfat med kommod, spegelskåp och förvaringsskåp.

Här finns inget mer att önska när det kommer till förvaring - det finns gott om utrymme för alla dina ägodelar - med förvaring i lägenheten samt i såväl källaren som på vinden.

För den som prioriterar bekvämt boende är detta verkligen ett drömhem. Med närhet till både kommunikationer och alla bekvämligheter som centrala Oxelösund har att erbjuda, är vardagen både smidig och enkel.

Föreningen Brf Furan är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och lugn i din vardag. Här har man ett långsiktigt tänk för sina medlemmars bästa. Ordning och reda helt enkelt!
Den låga avgiften i kombination med stabil förening gör detta boende mycket prisvärt.


Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostadsrätt - boka in dig på visning redan idag!
Varmt välkommen!

Kolla restider

Alla lediga objekt