Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Trelleborg, Beddingestrand Vipphögsvägen 5A
4 895 000 kr utgångspris
Avgift: 7 900 kr
Ink. Kallvatten. Obligatoriskt tillägg: Sopor 250kr/månad samt el/värme.
Boarea: 152 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 5
Våning: 1 av 0
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
Ett idylliskt bostadsrättsradhus i Beddingestrand!

Stig in i detta charmiga radhus i hjärtat av Beddingestrand, där havets brus och de vidsträckta åkrarna blir din närmaste granne. Byggt med omsorg och kärlek år 2021, bjuder detta nybyggda hus på en fantastisk mix av modern elegans och rustik charm med noga utvalda material.

Med en generös boyta på hela 152 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både familj och vänner att trivas och njuta av livet. Varje detalj är noga utvald och massvis av tillval har gjorts för att skapa den perfekta bostaden för dig.

Gediget påkostat attefallshus, med många bekvämligheter såsom golv värme, IVT pump, klinker, Wi-Fi loft, sovrum, badrum, allrum/hobbyrum. Denna byggnad kan man med fördel använda för t,ex uthyrning

Utanför huset sträcker sig en vidsträckt uppfart som rymmer upp till 8-9 bilar, vilket gör det till en perfekt plats för både festliga tillställningar och vardagliga äventyr. Här finns gott om plats att parkera och välkomna gäster med öppna armar.

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

Visningar

söndag 21 april 11:00 - 11:30
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall / Tvättstuga

In genom ytterdörren välkomnas man utav ett genomgående ljus, på golvet ligger sandfärgade klinkers 60x60 som möter vita väggar. Runt hörnan finner vi en gedigen tvättstuga med gott om arbetsytor och förvaring. Tvättstugan nås även från framsidan med egen entré. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux premium paket.

Sovrum / tv-rum

Till vänster hittar vi bostadens första sovrum som idag nyttjas som tv-rum. Plats för möblemang eller dubbelsäng. Ekparkett på golvet möter vitmålade väggar samt delar med tapet.

Badrum

Badrummet bjuder på 60x60 kakel och klinkers på golv och vägg vilket ger en lyxig känsla! Utrustad med en stor dusch med vikbara dörrar i klarglas samt takdusch. Kommod och spegelskåp samt wc.

Kök

Ut till det öppna köket från Marbodal i kulör Åska grå som möter en vit bänkskiva i komposit. Uppgraderade premium vitvaror från Electrolux, gott om förvaring samt en praktisk köksö. Inbyggd ugn & kombiugn, induktionshäll 80cm samt en kran i svart. Fullhöjd kyl & frys i rostfritt samt diskmaskin. Vitt kakel ovan bänkskivan samt spotlights under överskåpen som ger en behaglig känsla.

Vardagsrum

Vardagsrummet smälter fint ihop med köket vilket gör detta rum till det perfekta för sociala sammankomster. Här finns plats för stor soffgrupp samt matbord. Rejält ljusflöde från fönsterpartierna som vätter mot den blomstrande trädgården som du har direkt tillgång till via altandörren. Även här ligger Khärs trägolv i white oak som möter vitmålade väggar.

OVANVÅNING

______________________________________________________________________________________________________________________

Kontor/sovrum

Uppför trappan slås vi av en utsikt mot de skånska åkrarna. Detta rum disponeras lika bra till kontor som sovrum, gott om plats för två skrivbord eller en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här möter de genomgående trägolvet vitmålade väggar.

Badrum

Badrummet här uppe bjuder på 60x60 i italiensk carrara marmor, dusch med dörrar i klarglas, kommod, spegelskåp samt wc.

Sovrum

Vägg i vägg med det andra sovrummet finner vi ett likadant, plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Garderober, ekparkett och målade väggar.

Allrum

Allrummet som idag disponeras som sovrum ger en god yta för vad man än önskar att använda rummet till. Plats för både dubbelsäng eller soffgrupp med tillhörande möblemang. Här når vi takterrassen där ett lounge set eller middagsbord gör sig perfekt.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer förening:

12

Andel i årsavgift:

8.33

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

1580485 kr

Pantsättning:

Nej

Beskrivning uteplats:

Uteplats i både öster, söder och väster

Byggnad

Byggnadstyp:

Bostadsrättsparhus

Byggnadsår:

2021

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Isolerad platta med vattenburen golvvärme.

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt:

Vattenburen golvvärme även på ovanvåning.

Trädgården har utedusch.
Vattenutkastare på både hus och attefallshus.

Förrådet valdes att göra om till det som idag är tvättstuga, där sattes in en glasdörr samt arbetsbänk med vask, tvättmaskin & torktummlare och förvaring.

Taket på attefallshuset är bandtäckt med aluminium, likaså uteplatsens tak.

Innertak på nedre våning är klädda med vit laserat trä, färdigt 2023.

Kodlås på samtliga ytterdörrar, även balkongdörren har ett handtag utvändigt på nedre vån.

All ytterbelysning är kopplad till Plaid, en app där du från telefonen kan styra i stort sett alla lampor.

Vinden är utrustad med belysning samt eluttag.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

31 111 kr/år

Renhållning:

2 931 kr/år

Försäkring:

4 529 kr/år

Övrigt:

8 388 kr/år

Total driftkostnad:

46959kr

Kommentar:

Hushållselen är medräknad i uppvärmningen. Övrigt = Fiberkostnad.

Förening

Namn:

Brf Beddinge Havsbris

Organisationsnummer:

769638-7682

Allmänt om lägenheten

Garderober från Marbodal ingår i köpet.

Omgivning

Allmänt om området:

Beddingestrand sträcker ut sig utmed sydkusten mellan Trelleborg och Ystad.

I denna idyll har vi hela tiden havet närvarande oavsett om vi vandrar på den vita stranden eller går en runda på golfbanan. Den gamla delen med sina halmtaksklädda gamla skånelängor utgör själva kärnan i det Beddingestrand som numera vuxit till sig både öster och västerut. Även om det har byggts en hel del så doftar här fortfarande tallskog och hav.

Under sommaren blomstrar orten upp och många turister och sommargäster kommer på besök. Här blandas golfare, campare och sommarstugeägare som njuter av det orten har att erbjuda. Detta gör att vi även vintertid har en lagom stor livsmedelsbutik och några öppna restauranger att välja på.

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand, Skånes svar på PCH, ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt