Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Trelleborg, Beddingestrand Fjällskivlingvägen 5
2 200 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Tomtarea: 903 m2
Vill du bygga nytt? Titta hit!

Unika möjligheter väntar dig i Beddingestrand! Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska tomt på hela 903 kvm. Belägen i det populära och idylliska Beddingestrand, erbjuder denna tomt en oslagbar kombination av närhet till både havet och naturrikedomar. Passar lika bra för sommarhuset som för villan du bor i året runt. Här får du bygga ca 225 m2 i bottenyta och 1,5 plan så tomten passar även för dig som vill bo stort. Här finns gott om utrymme för en trädgård med grönska och blommor, samt en stor altan där man kan njuta av utomhusaktiviteter och trevliga grillkvällar med vänner och familj.

Restauranger och förskola finns även på bekvämt avstånd från tomten. Detta innebär att man inte behöver resa långt för att njuta av delikat mat i trevlig sällskap eller för att lämna och hämta barn på förskolan. Tillgången till sådana bekvämligheter gör livet både enkelt och bekvämt. Golfbanan ligger intill tomten, likaså matbutik, havet och bussförbindelse.

Tomten ligger intill det nya vackra området Beddinge Beach som är i full gång att byggas. Här blandar man nya bostäder med de gamla kulturbyggnaderna.

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg ännu mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

För mer information om anslutningsavgifter och vad som gäller vid nybyggnation på fastigheten kontaktar ni Trelleborgs kommun på 0410-73 30 00 alternativt på mail till samhallsbyggnad@trelleborg.se.
Välkommen att svänga förbi och titta på tomten.

Kolla restider

Alla lediga objekt