Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Trelleborg, Trelleborg Klörupsvägen 129B
2 200 000 kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 5 827 kr
I avgiften ingår renhållning. Utöver avgiften tillkommer kostnad för hushållsel, värme, varmvatten och parkering. Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar följande avgifter tillsvidare. Preliminära kostnader för hushållsel 1380 kr/månad, värme och varmvatten 3816 kr/månad, vatten 436 kr/månad samt 340 kr/månad för parkering. Totala kostnaden med föreningens avgift samt driftkostnad för bostaden blir ca 11 799 kr/månad.
Boarea: 109 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
Attraktivt boende med dubbla uteplatser och tilltalande radhuskänsla!

EGEN INGÅNG FRÅN MARKPLAN - ETAGE - BYGGÅR 2021 - På eftertraktad adress i ett av Trelleborgs nyaste hus ges nu ett unikt tillfälle att förvärva denna stilfulla lägenhet i två plan där materialvalen är sobra med hög kvalitet. Här finns två underbara uteplatser i olika väderstreck, den ena är stensatt med mindre gräsmatta och den andra har ett stort trädäck. Första våningen är otroligt väldisponerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora ljusflöden genom stora fönsterpartier och ett läckert helkaklat badrum med dusch. En trappa upp möts vi av bekvämligheten av att ha ytterligare ett helkaklat badrum, detta med egna tvättmöjligheter, och tre stycken utmärkta sovrum varav ett med stor klädkammare/förråd. Bostäderna i föreningen är väl genomtänkta med fokus på funktion och har en grundläggande tanke kring sociala och mer privata ytor. Golvvärme i alla ytor skapar en lyx tillsammans med den kvalitet som det ger att bo i betonghus. Här bor man med en mysig park som närmaste granne och precis utanför når man en busshållplats som på ett par minuter tar dig till Trelleborgs central. Lägg därtill en nyöppnad förskola ca 200 m från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

Kolla restider

Alla lediga objekt