Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Kungälv, Ullstorp Korpvägen 295
Avgift: 5 728 kr
I avgiften ingår det, värme, vatten, parkering samt kabel-tv
Boarea: 77.7 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Fantastisk fyra i populära Ullstorp

Har ni väntat på att en bostad i trivsamma Ullstorp ska bli tillgänglig? Då har ni väntat klart. Nu finns denna ljuva fyra tillgänglig att förvärva. Bostaden är rymlig och har hög standard när det kommer till skicket samt innehar två stycken toaletter, ett badrum och en gästtoalett. Hög standard i köket, kaklade badrum och stor balkong med bra solläge. Inte nog med det så har bostaden fönster i tre väderstreck. Här är det en god grannsämja och förening är välskött, vilket har resulterat genom åren att de har sänkt avgiften när det funnits möjlighet för det. Missa inte chansen att förvärva denna bostad i Ullstorp.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

En trappa upp så möts ni av ytterdörren och denna vida hall. Därifrån kan ni nå hela bostaden. Här är väggarna i harmonisk ton och golvet är i parkett, vilket är genomgående i hela bostaden förutom badrummet och gäst wcn. Det finns avhängningsmöjligheter i form av en kapphylla.

Kök

Höger från hallen så bereder sig det mysiga köket ut framför er. Här är väggarna i gråa toner, kakel på väggen vid köket samt att skåpsluckorna är vita. Köket är utrustat med en mörk laminatskiva till arbetsbänk, spis med ugn, fullstort kylskåp och frys samt en diskmaskin. Här går det lätt att förvara diverse köksverktyg och tillbehör. Det finns utrymme för ett matbord för fyra platser.

Vardagsrum

Rakt fram genom hallen så hittar ni vardagsrummet som är väl upplyst med hjälp av de stora fönstren, har får det plats med en större soffgrupp och även ett middagsbord. Härifrån når ni även den rymliga balkongen som har en härlig eftermiddagssol och även här får det plats med en större loungegrupp.

Sovrum I

Längst in i bostaden hittar ni det stora sovrummet. Här finns det gott om förvaring i form av flertalet garderober längst ena sidan. Här får det plats med en större säng samt nattduksbord.

Sovrum II

Detta är det minsta sovrummet. Här får det plats med en mindre säng med nattduksbord. Det får även plats med en byrå.

Sovrum III

Det mellanstora sovrummet möts ni direkt av när ni öppnar ytterdörren. Här får det plats med en säng samt nattduksbord. Detta sovrum har idag använts som kontor och passar perfekt till den som arbetar hemifrån.

Badrum

Mitt emot köket finns badrummet. Här är väggarna kaklade och golvet i klinkers. Badrummet är utrustat med dusch med duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp, kommod med underskåp och en wc.

Gäst wc

Sist och minst så har ni gäst toaletten som finns i anslutning till hallen. Golvet i klinkers och väggarna i kakel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer förening:

A6

Andel i årsavgift:

8.687

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

681373 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen:

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 681 373 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2023. Beräkningen har gjorts med användning av bostadens andelstal i föreningen.

Andel i förening:

8.687 %

Pantsättning:

Ja

Beskrivning uteplats:

Bostaden disponerar en större balkong.

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Äggosten 6 & 32

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2007

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

4st

Elkostnad:

3 300 kr/år

Total driftkostnad:

3300kr

Kommentar:

Driftkostnader kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

Förening

Namn:

BRF Skogslyckan I Kungälv

Organisationsnummer:

769612-8755

Allmänt om föreningen:

Brf Skoglyckan består av två bostadshus med sex lägenheter i vardera hus. Byggnaderna byggdes under 2007 och föreningen äger marken på fastigheterna Äggosten 6 & 32. Föreningen har bra koll på ekonomin och det finns en fin grannsämja i föreningen. Föreningen har genom åren valt att sänka avgiften på grund av den välskötta ekonomin.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Finns utan för bostaden och ingår i avgiften.

Bredband/TV:

Basutbud för tv-kanaler via Canal digital. Fiber kopplat via stadsnät där Gothnet är nätägare och varje lägenhet kan enkelt genom en webbportal välja underleverantör.

Renoveringar:

Nyligen har byggnaderna genomgått en ommålning av fasaden.

Inga större underhåll är planerade.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Överlåtelseavgift:

1 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Populära Ullstorp är ett barnvänligt och trivsamt område med närhet till natur och promenadstråk samt att det går enkelt att ta sig ned mot centrala Kungälv med kollektivtrafik och köpcentret Kongahälla. I detta fridfulla område så är det blandad bebyggelse med villor, radhus samt lägenheter. Här finns det flertalet lekplatser samt en förskola i närheten.

Det är stora pendlingsmöjligheter med tanke på enkelheten att ta sig ned till centrum och därifrån kan man ta kollektivtrafik för att resa mot Göteborg, Stenungsund med mera. E6 ligger också i ett bekvämt avstånd från området, vilket gör att det blir smidigt för alla bilförare.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:

De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:

Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;

Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningsplikt

Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.

Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick

För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.

Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.

Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet

Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna

kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:

Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:

Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:

Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:

Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:

Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:

Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:

Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**

Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**

Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**

* Procentandel beräknas kvartalsvis

** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:

Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.croisette.se/sekretesspolicy

Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:

Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt