Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Uddevalla, Centrum - Uddevalla Regementsvägen 2
2 395 000 kr
Avgift: 4 043 kr
I avgiften så ingår värme, vatten och sophantering samt fiber.
Boarea: 70 m2
Areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Ny och fräsch trea med hög standard!

Har ni väntat på en bostad som det bara är att flytta in och packa upp? Då har ni hamnat rätt. Denna nyproducerade trea har härligt luftiga rum och bra standard och är näst intill orörd sen den byggdes 2021. Denna bekvämliga trea har helkaklat badrum samt ett stilrent kök. Här finns även en rymlig balkong med god vy över staden.

En kort promenad från bostaden tar er till busshållplatsen gör att det enkelt går att ta sig in till centrum där caféer, mataffärer och restauranger. Det finns även en förskola och med kort avstånd till bostaden. Varmt välkomna att boka in er på visning till ansvarig mäklare, Sebastian Hallsbo - telefon 0730-94 05 85.

Visningar

onsdag 28 februari 18:00 - 18:30
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

En våning upp och längst in till höger möts ni av ytterdörren och hallen. Ett steg in och denna fräscha och knappt använda bostad bereder ut sig. Hallen är rymlig och har avhängningmöjligheter i form av en hängare. Det finns utrymme för en hallmöbel. Golvet är i form av klinkers och väggarna är genomgående ljusa i hela bostaden.

Kök

Vidare genom hallen och förbi badrummet, förrådet och det lilla sovrummet så möts ni av det stilrena köket i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Ett kök från HTH med ljusa skåpsluckor, bänkskiva i mörk laminat samt rostfria vitvaror från Siemens. Kontrasten av de ljusa luckorna och mörka bänkskivan skapar en modern och fräsch känsla över köket. Maskinellt är det utrustat med en spishäll, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Golvet är i ekparkett och är genomgående i resterande delar av bostaden förutom hall och badrum.

Vardagsrum

Förbi köket och in det rymliga vardagsrummet. Med hjälp av tre fönster så skapar det ett naturligt lyster i rummet. Här får det plats med ett middagsbord, soffa, soffbord. Här når ni även bostadens balkong.

Sovrum I

Längst in i bostaden finner ni bostadens stora sovrum. Med goda möjligheter till förvaring i form av garderober. Det får plats med en större säng, nattduksbord.

Sovrum II

Det lilla sovrummet nås från hallen där det finns plats med en säng, skrivbord samt byrå.

Badrum

Badrummet innehar mörk klinkers på golvet och ljust kaklade väggar. Det är utrustat med en wc, tvättställskommod, spegelskåp, dusch med skjutbara duschväggar och handdukstork samt golvvärme. Det finns även en tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt överskåp för förvaring av diverse tvättartiklar.

Förråd

Sist men inte minst så finns ett extra förvaringsrum som används som förråd i dagsläget.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer förening:

11

Lägenhetsnummer register:

1103

Andel i årsavgift:

4.3

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:

755432 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen:

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen. I denna kalkyl så har andelstalet använts för att räkna ut nettoskuldssättningen.

Andel i förening:

4.3 %

Pantsättning:

Ja

Beskrivning uteplats:

Samtliga lägenheter har balkong eller terrass med trall.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk

Energideklaration:

Utförd

Driftkostnad

Kommentar:

Driftkostnader kan variera beroende på avtal samt förbrukning

Förening

Namn:

BRF Kaptensbryggan i Uddevalla

Organisationsnummer:

769638-8425

Allmänt om föreningen:

Föreningen BRF Kaptensbryggan i Uddevalla har 25 stycken lägenheter fördelat på 2 bostadshus, Regementsvägen 2 och 4.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostadsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 24 parkeringsplatser varav 6 av dem är utrustade med elstolpe. Till varje bostad ingår det en parkering förutom en rummaren. Kostnad för parkeringsplats är 250 kronor i månaden och plats med el-stolpe är 450 kronor i månaden.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Överlåtelseavgift:

2 625 kr

Pantsättningsavgift:

1 313 kr

Allmänt om lägenheten

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren, samt berörd förening och dess hemsida om sådan finnes. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter rörande exempelvis lediga p-platser, kommande renoveringar, källarutrymmen, tvättstuga, andra utrymmen tillhörande föreningen, eventuella avgiftsförändringar samt annat av betydelse för köpet av bostadsrätten. Köpare/spekulanter uppmanas också att kontrollera årsredovisning samt stadgar för föreningen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen vid överlåtelse av bostadsrätt;
Bostadsrätten ska efter köpet stämma överens med vad som avtalats mellan köpare och säljare samt vad köparen har fog att förvänta sig; sett i ljuset av bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Reglerna om fel i bostadsrätt finns i köplagen (eftersom en bostadsrätt är lös egendom) men vid prövning av fel och felansvar hämtas ofta inspiration från reglerna i jordabalken. En del av reglerna har också bildats genom praxis, efter att tvister om fel och felansvar har prövats av domstol.

Köparens undersökningsplikt
Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts.
Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Säljarens skyldigheter och betydelsen av att bostadsrätten överlåts i befintligt skick
För att säljaren ska bli ansvarig för ett påstått fel, när bostadsrätten säljs i befintligt skick, krävs att omständigheten innebär att bostadsrätten är i väsentligt sämre skick än vad köparen med hänsyn till ålder, pris, användning och övriga omständigheter med fog kunnat förutsätta. Att bostadsrätten överlåts i befintligt skick kan alltså beskrivas som en form av ansvarsbegränsning för säljarens del.
Emellertid åvilar det säljaren att upplysa om väsentliga förhållanden rörande bostadsrätten. Även om bostadsrätten sålts i befintligt skick, kan den alltså anses vara felaktig om den avviker från uppgifter om bostadsrätten som säljaren har lämnat före köpet, eller om säljaren före köpet har undanhållit omständigheter av något väsentligt förhållande och som köparen med fog kunnat räkna med att bli upplyst om. Det ligger alltså i säljarens eget intresse att upplysa köparen om fel eller symptom på fel som säljaren känner till - eller misstänker. Det som säljaren redovisat kan i normalfallet inte senare åberopas av köparen som fel.
Vidare ansvarar säljaren för utfästelser säljaren lämnar. Utfästelser kan också innebära att köparens skyldighet att undersöka visst förhållande minskas som följd av en sådan. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas dock inte som utfästelser.

Avtalsfrihet
Denna information beskriver, kortfattat, den ansvarsfördelning som enligt lag gäller mellan köpare och säljare. Emellertid råder avtalsfrihet i frågan om ansvarsfördelningen vilket innebär att parterna kan avtala om en annan fördelning än den som beskrivits ovan. Som exempel kan nämnas när en säljare friskriver sig från ansvar genom en friskrivningsklausul, eller när en dolda fel-försäkring tecknas för objektet.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Beroende på typ av driftskostnad så kan den vara specificerad antingen under driftskostnader eller i årsavgiften. Hemförsäkringen och förbrukning av hushållsel är i normalfallet inte en sådan driftskostnad som anges om de inte är obligatoriska tillägg till årsavgiften.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet. Det är olika om den faller på säljaren eller köparen. Ofta tas också en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet ut om man pantsätter bostadsrätten. Eventuell medlemsavgift till föreningen kan också förekomma. Dessa summor kan variera, framförallt hos bostadsföreningar. För närmre information vänligen se stadgarna eller konsultera ansvarig mäklare.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Under en period fram till den 31 december 2021 utgår dessutom ytterligare 10 procentenheter i provision, varvid således 30, 40 respektive 50 % provision utbetalas. Dessutom får mäklarfirman en engångsersättning per mäklare om 2 000 kr som ersättning för sin investering i utbildning genom den försäljningsintroduktion avseende tilläggsprodukterna som erbjuds av Hemnet.

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Omgivning

Allmänt om området:

Centrala Uddevalla är en charmig stadsdel som har mycket att erbjuda. Stadskärnan präglas av pittoreska gränder, bevarade historiska byggnader och mysiga torg. Det finns även butiker, livsmedelsaffärer, restauranger och kaféer.

Det går enkelt att röra sig runt om i Uddevalla men även nedåt landet mot Göteborg samt uppåt med hjälp av kommunikationsmöjligheterna som går från busscentralen.

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt