Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Vellinge, Vellinge Mejerigatan 4
5 995 000 kr som utgångspris
Boarea: 165 m2
Areakälla: säljarens information
Biarea: 72 m2
Areakälla: säljarens information
Tomtarea: 757 m2
Rum: 6
Karaktärsfull villa anno ca 1878 villa på ypperligt läge i centrala Vellinge.

På ytterst tilltalande och centralt läge på en av Vellinges äldsta gator finns denna ljuvliga villa omhuldad av grönska i privat sfär med fantastiska uteplatser och uppväxta trädgårdsytor. Villan som är byggd på slutet av 1800-talet och tillbyggd på 1970-talet är smakfullt renoverad och har en ypperlig planlösning som erbjuder underbara sociala sällskapsytor, stilrent kök från 2020 och dubbla helkaklade badrumsmiljöer. Lägg därtill tre utmärkta sovrum, gästtoalett och värmande bastu för kalla kvällar. Läget är optimalt med närhet till skolor, förskola och fotbollsplan samt bara ett par minuter till Vellinge centrum och dess trevlig utbud. Varmt välkomna på visning!

Visningar

söndag 10 december 11:45 - 12:15
Boka tid för visning!

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder under trappan. På golvet ligger praktisk och snygg klinker och väggar och tak är vita med tilltalande fondvägg i grå stenimitation. Trappan till ovanvåningen är öppen med infällda spots i trappstegen av ek vilket ger härlig insyn i hela huset.

Kök

Direkt till höger finns det generösa köket signerat Ikea. Köket är nytt från 2020 och erbjuder en mycket smakfull och stilren inredning som gömmer bra förvaring bakom luckor i klassisk grå nyans som matchar fint med den mörka bänkskivan i granit med vitt kakel ovan som har stänkskydd i glas vid vask och spis. Samtliga lådor har belysning och den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin och fläkt kopplat på utsug. Kökets u-formade planlösning ger plats för matbord invid de ljusinbringande fönsterpartierna och här finns dessutom ytterligare förvaring i vackra vitrinskåp med inbyggd belysning. På golvet vilar mörkgrå klinker med golvvärme och via terrassdörren i helglas når man en av flertalet trevliga uteplatser.

Vardagsrum

Till vänster från hallen når man hemmets vardagsrum som med sina generösa kvadrat erbjuder plats för både soffgrupp och fåtöljer invid den värmande braskaminen som sattes in 2008 med snygg fondvägg av naturliknande sten bakom. Fönsterpartier i två väderstreck ger rummet ett härligt ljus, på golvet vilar vacker parkett och väggarna är putsrappade.

Matrum

Det eleganta och inbjudande matrummet bjuder på vackra detaljer såsom spröjsade stallfönster, tidsenlig stenlist och nisch med ram och inbyggd belysning. Här ryms med lätthet ett större matbord med tillhörande stolar och tack vare ljusinsläpp från två väderstreck är rummet väldigt ljust. På golvet är det "kokosmatta" limmad på klinkergolv och väggarna är ljusa. Terrassdörrarna öppnar upp mot en underbar insynsskyddad uteplats.

Tvättrum

Härnäst kommer bostadens generösa tvättrum som renoverades 2008, här finns tvättmaskin, torktumlare och vask, på golvet är det klinker med golvbrunn.

Badrum

Bakom vägg av glasblock och dörr i frostat glas finns badrummet som renoverades 2008 med helkaklade ytor i grått och beige. Här finns badkar, takspotlights, handfat med kommod, spegel med belysning och vägghängd toalett. För extra lyx och komfort finns handdukstork (el) och golvvärme (el).

Sovrum

Nedre plans sovrum är rymligt och här ryms med lätthet dubbelsäng med tillhörande möblemang. Terrassdörr i helglas bjuder på härligt ljus samt utgång till trädgården. Förvaring erbjuds i garderober med skjutdörrar och på golvet är det laminat med vattenburen golvvärme.

Gästtoalett

Gästtoaletten är helkaklad i stilsäkra färger och renoverades 2008. Här finns vägghängd toalett, spegel och handfat med badrumsskåp.

Allrum

En trappa upp finns ett mysigt allrum med vackert furugolv och erbjuder plats för soffa och bord. Två fönster i stor kupa med eldriven markis bjuder på strålande ljusinsläpp. I klädkammaren erbjuds bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum

Ovanvåningens ena sovrum är stort och passar utmärkt som barnrum då här ryms både säng och skrivbord. Stort fönster bjuder på härligt ljus, golvet är grått laminat och väggarna är vita med grå fondvägg. Förvaring erbjuds i spegelgarderober längs ena väggen. Även här finns elektrisk markis över fönstret.

Sovrum

Bostadens tredje sovrum är i snarlik storlek som föregående och även här ryms med lätthet säng och skrivbord. Tidlösa furutiljor samspelar med väggar tonade i vitt respektive grått. Rikligt med ljusinsläpp från fönster i par.

Badrum

Badrummet på ovanvåningen renoverades 2015 och är helkaklat i stilrena färger såsom gråsvart och vitt. Här finns takdusch med vikbara duschväggar i klarglas, handfat med kommod, infällda takspotlights, toalett, badrumsskåp med spegel och belysning, handdukstork (vattenburen) och golvvärme (el).

Bastu

För kalla kväller njuter man gärna i den värmande bastun med plats för bekväma fåtöljer i rummet utanför. Bastun byggdes 2015 i rummet där oljetanken stod tidigare och nås via trädgården.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Göken 17

Byggnadstyp:

1,5 plansvilla

Byggnadsår:

1878

Byggnadsår - kommentar:

Till- samt ombyggt 1973-74. Garage 2000.

Grundläggning:

Betongplatta på mark

Grundmur:

Gråsten

Stomme:

Lersten

Fasad:

Gråsten - puts. Träpanel på gavlar.

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Luft/vatten (2011). Luft/luft i matrummet.

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Skorstenen som tidigare var inkopplad till oljepannan, blev nedmonterad hösten 2023. De spontade takbrädorna som var fuktangripna blev utbytta. Genomgången vid besiktning av Råkoll 2023-11-20.
Jordfelsbrytare installerades i samband med köksrenovering 2020.
Nytt 3-glasparti i matsalen 2020. Matrummet var tidigare ett uterum. Kokosmattan som är dagens golvbeklädnad är limmad på klinker. Några av klinkerplattorna har sprickor.
Braskamin fungerar och är godkänd. Sotningsprotokoll finns från 2021. Braskaminen är insatt 2008.
Bastun byggdes 2015.
Luft/vatten värmepump installerad 2011.
Markiser finns på ovanplan .
Badrum bv renoverades 2008.
Tvättstugan renoverades 2008.
Gästtoaletten renoverades 2008.
Badrum ov renoverades 2015.

Larm finns med abonnemang att överta Verisure 8 632 kr/år.
Fiber finns indraget, nuvarande ägare har NetatOnce som operatör, kostnad 4 800 kr/år.
Huset är ej dränerat.

I köpet ingår:
- Segelduk för uteplats i norr.

Säljaren informerar om följande:
- Byggår är muntligen lämnad till nuvarande ägare av tidigare ägare. Ingen skriftlig information finns om exakt årtal mer än "slutet 1800-tal" så exakt årtal har inte gått att säkerställa.
- Handfat i badrum på bottenvåning har ytliga sprickor.
- Det finns en sprucken fönsterbräda i vardagsrummet.
- Enligt OCAB har det varit förhöjda fuktvärden i vägg mot hall. Detta är åtgärdat enligt Anticimex rekommendationer. Det innebär färg/putssläpp längst ner. Enligt muntlig info fanns tidigare källare som senare fylldes igen och därav mark/jord kontakt.
- Det finns en spricka i tegel inne i kamin - 2021 (SIMAB). Föranleder ej vidare utredning.
- Det massiva matbordet som är exklusivt byggt för sin nuvarande plats kan efter diskussion ingå i köpet.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 100kWh/m²
Energiklass: F
Primärenergital: 185kWh/m²
Utförd
Elförbrukning: 16229kWh/år
Datum: 26 okt. 2023

Övriga byggnader:

Fastighetens area enligt taxeringsuppgifter är 165 kvm boarea samt 4 kvm biarea. Angiven biarea enligt säljaren är:
Garage om ca 30 kvm byggt 2000 med stomme lättbetong. Garageporten är fjärrstyrd och här ryms en bil och arbetsbänk. På garageuppfarten finns dessutom plats för ytterligare två bilar.
Bastu om ca 12 kvm.
Förråd om ca 30 kvm, byggdes 2016.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

36 310 kr/år

VA:

7 999 kr/år

Sotning:

1 300 kr/år

Renhållning:

2 544 kr/år

Försäkring:

8 952 kr/år

Total driftkostnad:

57105kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9287 kr (66392)

Kommentar:

I den angivna kostnaden för el ingår kostnad även för uppvärmning. Baserad på faktisk förbrukning från november 2022-oktober 2023. Elstöd om 3 851 kr erhölls. Kostnad innan elstöd 40 161 kr. Simab rekommenderar sotning vart tredje år.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Göken 17

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Samfällighet: Vellinge Vellinge S:111, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:26, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:27, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:28, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:29, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:30, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:32, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:34, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:35, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:36, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:37, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:38, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:40, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:42, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:50, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:51, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:52, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:53, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:54, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:65, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:66, Samfällighet: Vellinge Vellinge S:8

Planbestämmelser:

Vattenskyddsområde (1988-03-01) Tomtindelning (1945-03-14) Stadsplan (1938-08-26)

Tomtarea:

757 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Areakälla:

säljarens information

Övrigt tomt:

Underbar trädgård med flertalet uteplatser i olika väderstreck att välja på. Bilen parkerar man med fördel i garaget (1 bil) eller på uppfarten (2 bilar).

Pantbrev:

Totalt antal: 11
Total summa: 3 630 000 kr

Försäkringsbolag:

Trygg-Hansa

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 442 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad

Värdeår:

1952

Taxeringsvärde:

2 194 000 kr

Småhusmark

Taxeringsvärde:

1 248 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Vellinge är en tätort och centralorten i Vellinge kommun, belägen på Söderslätt mellan Malmö och Trelleborg. Med bil från Malmö tar det ca 15 minuter. Det pendlingsvänliga läget från Malmö har genom åren gjort både Vellinge tätort och dess kringliggande byar till en attraktiv plats att bo på.

Här finns allt för en fungerande vardag på nära håll som t.ex. skolor, dagis, service, affärer och hälsovård.

Vellinges historia går tillbaka till Vikingatid och i slutet av 1500-talet fanns strax under 40 bondgårdar samlade kring den medeltida kyrkan mitt i byn. Samhället fick ett uppsving under 1800-talet och genom järnvägens tillkomst blev Vellinge en viktig stationsort.

Vellinge av idag är en modern tätort där Vellinge centrum består av mindre, låga flerfamiljshus belägna runt Stortorget. I byggnadernas bottenvåningar finns en mångfald av butiker. Invid Stortorget finns Centrumtorget som främst omgärdas av byggnader från 1970-talet. I denna del av centrum finns flertalet butiker, café, bageri m.m. Östergatan är en genomfartsled i Vellinge och längs denna finns också butiker, café och restaurang.

I Vellinge finns en mångfald av bostäder tillkomna under olika tidsperioder. Här finns t.ex. pittoreska tegelvillor från 1900-talets början, funkisvillor från 1960-talet och strax utanför Vellinge centrum har nya villaområden tillkommit efterhand. Det finns även boende i flerfamiljshus, både äldre och nyare.

Centralt i Vellinge finns även kommunhuset, Sundsgymnasiet, badhuset Vanningen, vårdcentral, Folktandvården samt bibliotek. Från Vellinge finns utmärka bussförbindelser mot Malmö, Trelleborg, Höllviken samt Skanör-Falsterbo.

Viktig information

ALLMÄN INFORMATION:
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC:
Utgångspunkt för ansvarsfördelningen;
Utgångspunkten enligt jordabalken är att fastigheten skall stämma överens med vad som avtalats mellan parterna och inte heller avvika från vad köparen med fog kunnat förutsätta vid köpet. Därutöver gäller att den köps i det skick den faktiskt befinner sig i på kontraktsdagen och att köparen, för att trygga sig, får göra en noggrann undersökning av fastigheten. För sådana fel eller skador, som köparen haft möjlighet att upptäcka eller haft anledning att räkna med p.g.a. fastighetens ålder och skick, kan säljaren inte göras ansvarig. Säljaren ansvarar dock för dolda fel, d v s sådana fel i fastigheten som köparen inte bort upptäcka och oavsett om säljaren själv känt till felen eller inte. Säljarens ansvar för dolda fel i fastigheten gäller i 10 år.

Köparens undersökningsplikt
Utgångspunkten att köparen måste undersöka fastigheten brukar kallas köparens undersökningsplikt. Kraven på köparens undersökning är långtgående. Fastigheten skall undersökas i alla dess delar och funktioner. Finns det möjligheter måste köparen även inspektera vindsutrymmen, krypgrunder och andra svårtillgängliga utrymmen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt fuktskador (speciellt i källare och på vinden), rötskador, skador på vatten- och avloppsanläggningar, sprickbildningar i fasad och grundmur samt skorstensstock.
Upptäcker köparen vid sin undersökning fel eller symptom på fel i fastigheten eller är fastigheten överhuvudtaget i sådant skick att fel kan misstänkas, skärps kraven på köparens undersökningsplikt.
Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör föranleda en mer ingående undersökning från köparens sida. Å andra sidan ska köparen inte behöva undersöka sådana delar av fastigheten som säljaren lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier för, under förutsättning att dessa inte är för allmänt hållna.
Köparen bör slutligen ha i åtanke att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha "förväntat sig" med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Han bör därför anpassa sin undersökning till detta. Rör köpet ett begagnat hus måste köparen ta i beräkning att vissa delar och funktioner utsatts för slitage och på grund av ålder t.o.m. kan vara uttjänta och i behov av utbyte eller i vart fall renovering.

Anlitande av besiktningsman
Jordabalken utgår från att köparen själv i normalfallet skall kunna uppfylla sin grundläggande undersökningsplikt och det är alltså inget krav att anlita någon sakkunnig för detta. Trots det väljer de flesta köpare att anlita s.k. besiktningsman eller annan sakkunnig och detta är att rekommendera om man inte själv har särskild byggnadsteknisk kunskap. Detsamma gäller om köparen inledningsvis själv undersökt fastigheten och då upptäckt symtom på fel som det kan vara svårt att bedöma betydelsen av. Som angivits ovan skall köparen undersöka fastigheten i alla dess delar och funktioner. Anlitar köparen en sakkunnig är därför viktigt att vara observant på vilken omfattning en beställd besiktning har. Normalt omfattar inte en sådan besiktning vissa delar av fastigheten såsom elinstallationer, vatten och avlopp, rökgångar mm varför köparen bör överväga att komplettera sin undersökning.
Jordabalken har som utgångspunkt att den undersökning köparen gör eller låter göra, ska ske före köpet, dvs. innan köpekontrakt undertecknas av parterna. Det är dock inget som hindrar att parterna i kontraktet avtalar om att köparen ska få möjlighet att undersöka fastigheten senare och därefter på det sätt kontraktet då föreskriver, ska få åberopa upptäckta fel och begära avdrag på köpeskillingen eller begära att köpet i dess helhet ska återgå. Denna typ av avtalsvillkor brukar kallas besiktningsklausul och är numer vanligt förekommande. Tas ett sådant villkor in är det viktigt att båda parter sätter sig in i vad som krävs för att köparen ska kunna åberopa villkoret och också noga beaktar de tidsgränser som anges i villkoret.
Det förekommer att säljaren inför försäljningen låter undersöka fastigheten med hjälp av en besiktningsman, ofta för att tjäna som underlag för en säljaransvarsförsäkring (se nedan). I dessa fall är det viktigt att köparen noga går igenom besiktningsprotokollet, gärna med den besiktningsman som utfört besiktningen, sk köpargenomgång. Det är också av stor vikt att köparen då tänker på att undersökningsplikten omfattar fastigheten i dess helhet och vid behov kompletterar med ytterligare undersökningar.

Säljarens upplysningsskyldighet
Någon generell upplysningsskyldighet motsvarande köparens undersökningsplikt finns i egentlig mening inte. Avgörande för bedömningen om ett faktiskt fel är relevant eller inte, är om felet är möjligt att upptäcka för köparen. Endast om felet inte är upptäckbart är det relevant. Trots detta kan man ändå säga att säljaren har en upplysningsskyldighet i så motto, att han kan bli ersättningsskyldig om han faktiskt känt till eller borde ha känt till felet, men inte har upplyst köparen härom. Om ett förtigande av ett fel innefattar svikligt eller annat ohederligt förfarande, kan säljaren gå miste om rätten att åberopa att köparen inte uppfyllt sin undersökningsplikt.
Det är således i säljarens eget intresse, att han upplyser köparen om de fel eller symptom på fel han känner till eller misstänker finns. Vad som redovisats av säljaren är dessutom inte dolt och kan i normalfallet inte åberopas av köparen.

Säljarens utfästelser
Säljaren kan bli bunden av en utfästelse beträffande fastighetens skick. Detta gäller i huvudsak då säljaren gjort en klar och specificerad utfästelse beträffande fastighetens skick. Allmänt lovprisande eller generella uttalanden betraktas i regel inte som utfästelser.

Avtalsfrihet, friskrivning
Avtalsfrihet råder mellan parterna om ansvaret för fastighetens skick, varför parterna kan avtala om annan ansvarsfördelning än vad som angivits ovan. Ett exempel på detta är då säljaren friskriver sig från ansvaret för fastighetens skick, generellt eller beträffande viss funktion.

Säljaransvarsförsäkring
Genom säljaransvarsförsäkring finns möjlighet för säljaren att inom försäkringens ram begränsa sin ekonomiska risk för dolda fel i fastigheten samtidigt som köparen rätt till ersättning för sådana fel, säkerställs via försäkringen. Säljaransvarsförsäkringen erbjuder således en trygghet för både säljare och köpare.

DRIFTSKOSTNADER:
Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.

ÖVRIGA KOSTNADER:
Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5 % på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnad för eventuellt uttagande av nya pantbrev på 2 % på pantbrevsbeloppet. Därtill kommer vissa administrationsavgifter från Lantmäteriet.

BUDGIVNING:
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.

FASTIGHETSMÄKLARENS SIDOTJÄNSTER:
Enligt lag får mäklare erbjuda sidotjänster så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska, innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne, eller fastighetsmäklarföretaget, får för dessa. Redovisning av våra sidotjänster: Förmedling av Hemnet-annons i enlighet med administrationsersättningen nedan.

ANNONSERING PÅ HEMNET.SE:
Croisette har fått i uppdrag av Hemnet AB, org.nr 556260-0089, att via sina fastighetsmäklare förmedla annonserbjudanden till uppdragsgivare. Uppdragsgivaren kan således, via mäklarens förmedling, av Hemnet ha erbjudits att införa en annons rörande försäljning av bostadsobjekt i Hemnets kanaler, såsom definierat i Hemnets Annonsavtal. Annonstjänsten tillhandahålls enligt Hemnets Annonsavtal. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet. Denna avgift ingår ej i mäklararvodet.

För mäklarfirmans förmedling och administration av annonsavtal samt införande av annons för kunds räkning utgår en administrationsersättning om 30 % av annonskostnad som erlagts av kund. Mäklarfirman samarbetar med Hemnet kring förmedling och administration av tilläggsprodukter som Hemnet kan komma att erbjuda kund. Mäklarfirmans ersättningsnivå är enligt följande:

Procentandel Plus och Premium-försäljning för Mäklarfirman*:
Vid 0–30 % ges 20 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid 31–75 % ges 30 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
Vid över 75 % ges 40 % provision på tilläggsprodukterna Plus, Premium, Raketen och förnya annons**
* Procentandel beräknas kvartalsvis
** Provision utgår för tydlighetens skull inte på del av intäkt som härrör från Hemnet Bas

Fastighetsmäklaren mottager ingen ersättning för denna förmedling, vare sig direkt eller indirekt om inte fastighetsmäklaren är delägare i fastighetsmäklarbolaget, då kan ersättningen indirekt komma fastighetsmäklaren tillgodo.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:
Vill du veta mer hur vi behandlar dina personuppgifter så kan du läsa det på: www.vaningen.se/dataskyddspolicy Vi uppmanar dig att läsa den i sin helhet.

ÖVRIGT:
Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.

Planritning

Kolla restider

Alla lediga objekt