Täby kommun, Tibble Stora Marknadsvägen 15
Yta: 500 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Omgående
Planritning
Ljusa, fräscha och moderna lokaler där varje rum har fantastisk utsikt från våning 11

Från hissarna kommer man direkt in till receptionen och kontorshotellet. Kontoren är fräscha, rymliga och luftiga med fönster mot korridoren och utomhus. Kök och matrum är beläget på ena kortsidan med mycket fin utsikt. Två konferensrum med sittplats för upptill 8-10 personer vardera.

Majoriteten av kontorsytorna är 10 kvm kontor med dörr där man fördelaktigt sitter mellan 1-3 personer. Det finns även två större kontor med 27 kvm yta som kan hålla mellan 4-8 skrivbordsplatser, samt ett kontorslandskap med 8 skrivbord som kan hyras per skrivbord eller hela utrymmet.

Tillgång till utrustat kök, lounge samt konferensrum som är utrustade med storbilds TV. Varje kontor har fönster med en fantastisk utsikt. Ljusa, luftiga kontorsrum, utrustade med kontorsmöbler och skrivtavla. Det finns möjlighet att hyra en yta mellan 10-200 kvm och passar både små som stora företag!

Vänligen kontakta oss för mer information eller visning.

Omgivning

Täbykontoret ligger centralt beläget på våning 11 i Täby Galleria. Här har du närhet till både restauranger, butiker, gym, parkering och kommunikationer.

Andra företag i närheten

Lindex, Kicks, 3Butiken, Åhlens, H&M och Cervera.

Närservice

Pizza Hut, Täby Vårdcentral, Rusta, MAX Burgers, Hedin Bil och Willys Täby Centrum.

Alla lediga objekt