Tyresö kommun, Trollbäcken Centrum Vendelsövägen 26, Tyresö
Yta: 230 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Omgående.
Kontorslokal vid Trollbäcken Centrum, Tyresö - Perfekt för din verksamhet!

Vi kan nu erbjuda en fantastisk kontorslokal på Vendelsövägen 26, belägen vid Trollbäcken Centrum i Tyresö. Detta område är en idealisk plats för företag som söker en perfekt balans mellan närhet till stadslivet och en lugn arbetsmiljö.

Lokalen erbjuder 230 kvm på plan 2, med möjlighet att dela av den i två separata enheter för att passa just dina behov. Oavsett om du driver ett växande företag eller behöver utrymme för att expandera, så kan denna flexibla lösning anpassas efter dina krav. Denna kontorslokal är även utrustad med hiss och parkeringsplatser.

En av de många fördelarna med denna kontorslokal är närheten till Trollbäcken Centrum. Här hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar, vilket gör det enkelt för dig och dina anställda att ta del av bekvämligheter under arbetsdagen. Med närhet till kollektivtrafik och enkel tillgång till huvudvägar blir pendlingen smidig för alla.

Lokalen är utrustad med 9 rymliga kontor som ger tillräckligt med utrymme för ditt team att arbeta i en produktiv och inspirerande miljö. Här finns även ett välutrustat pentry för bekväm matlagning och lunchpauser, samt WC-faciliteter för ökad bekvämlighet.

Missa inte chansen att säkra denna attraktiva kontorslokal.
Kontakta oss idag för mer information eller boka en visning!

Omgivning

Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturskönhet vid Trollbäcken Centrum! Med närhet till ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar, samtidigt som du omges av vacker natur och grönska, är detta område en drömdestination för både företag och invånare.

Andra företag i närheten

Trollbäckens Trafikskola, Tibias Medicinska Fotvård, Restaurang Selverado, Camillas Blommor, Trollbäckens Tobak och Alléplans Pizzeria.

Närservice

Hemköp, ICA supermarket och Trollbäckens Centrum ligger precis bredvid lokalen.

Alla lediga objekt