Värmdö kommun, Gustavsberg Edla Sofias gata 9
Yta: 350 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Kontorslokal i Värmdö med stora möjligheter att anpassa lokalen efter dina önskemål!

Lokalen har ett stort rum med tegelväggar om drygt 55 kvm, rummet är högt i tak som ger en unik atmosfär och en industriell touch. Det finns även ett förvaringsutrymme på omkring 20 kvm. Ett perfekt komplement så du har en plats för att organisera material och resurser.Lokalen erbjuder även fyra mindre kontorsrum. Dessa utrymmen är flexibla och kan anpassas för att passa olika arbetsbehov. Här kan du skapa individuella arbetsstationer eller mötesrum, helt enkelt efter dina önskemål.Lokalen inkluderar även ett kopieringsrum och ett kök med fönster som släpper in naturligt ljus. Här kan du njuta av pauser och måltider med kollegor och vänner. Det finns även flera mindre utrymmen som du kan omvandla till just det du behöver.
Lokalen ligger 1 trappa upp, ingen hiss. Vänligen kontakta oss för mer information eller boka en visning!

Omgivning

Gustavsberg är en tätort som ligger på Värmdö, en ö i Stockholms skärgård. Det är en pittoresk by med en rik historia och kulturellt arv. Lokalen ligger nära landsväg 222.

Andra företag i närheten

Värmdö Motorteknik AB, Värmdö Utbordarservice AB, Holistisk Hälsa, Daisy´s Gula porten hamburgare kebab grill och Steel Digital consulting.

Närservice

Lokalen ligger endast 1,5 km från Gustavsbergs centrum.

Alla lediga objekt